He, he še eden z vkleščenim bikom in škorpijonom. Wicc tudi ti začenjaš vedno nove zadeve, ki jih ne končaš
?
Tejka, tole pa tudi mene zanima. Kako si prišla do te ugotovitve .....
Nekje sem prebrala nekaj v smislu (se res ne spomnim dobesedno), da če je eno znamenje vkleščeno se njegova energija pri osebi ne izrazi... Pa sem šla študirat familijo/poznane ljudi in naštudirala nekaj variant.
Vkleščen oven+vaga se težko "spravijo v akcijo" in imajo pomanjkanje samozavesti vsaj na področjih hiše kjer je oven "ujet", pomanjkanje energije vage pa povzroča, da so vedno v nekih neenakovrednih odnosih seveda na področju "ujete hiše".
Bik+škorpija pa ja... oven štrata manjka pa bik, da bi zadeve speljal do konca
. "Manjkajoč" škorpijon pa se nekako izrazi tako (no vsaj pri teh ki sem nas študirala), da se na določenih področjih ne postavimo zase, zadeve pospravljamo pod preprogo. Tukaj lahko kar svoj primer izpostavim: ujet bik v 10. hiši-poklicne ambicije... sploh ne bi povedala koliko različnih šol smo začeli in nekončali
In pa seveda škorpija-dom. Oh ja a čem sploh razlagat. Pometala in pometala, kup pod preprogo je pa zdaj "ven usekal"

Lev+vodnar imajo težave z opaznostjo na določenih področjih (kolegica je neverjetno pridna, pa je tisti, ki bi v bistvu morali sploh ne opazijo), in pa no na določenem področju je čisto preveč konzervativna (preveč kozoroga in vodnar ne pride do izraza) 
Ostalih še nisem našla, pri nas se v familiji ponavljata bik in škorpija, ostalo pa še iščem primerke 
No, wiccove karte se ne vidi več, ne morem pokomentirat
Tejka
Pri tem ko proučuješ vkleščena znamenja, ne gre za posploševat.
Upoštevati je treba predvsem v katerih hišah so ta znamenja in kam gredo vladarji. Kajti vladarji in njihove dispozicije ti bodo povedale natančno sliko, sicer lahko samo na splošno napišemo nekaj o tem.
Te citiram
Vkleščen oven+vaga se težko "spravijo v akcijo" in imajo pomanjkanje samozavesti vsaj na področjih hiše kjer je oven "ujet", pomanjkanje energije vage pa povzroča, da so vedno v nekih neenakovrednih odnosih seveda na področju "ujete hiše".
Pomanjkanje samozavesti za ovna bi bilo samo v smislu, da je Mars disonantno postavljen.
O pomanjkanju energije, hmmmm, pravzaprav ne gre za pomanjkanje energije, razen v slučaju, da je vladar znamenja slabo postavljenj. Gre za to, da se vkleščeno znamenje v horoskupu težko na prvi pogled vidi, pač pa se izrazi bolj v smislu ne tako očitnih energij.
Tvoj primer, ki ga navajaš
Bik+škorpija pa ja... oven štrata manjka pa bik, da bi zadeve speljal do konca

. "Manjkajoč" škorpijon pa se nekako izrazi tako (no vsaj pri teh ki sem nas študirala), da se na določenih področjih ne postavimo zase, zadeve pospravljamo pod preprogo. Tukaj lahko kar svoj primer izpostavim: ujet bik v 10. hiši-poklicne ambicije... sploh ne bi povedala koliko različnih šol smo začeli in nekončali

In pa seveda škorpija-dom. Oh ja a čem sploh razlagat. Pometala in pometala, kup pod preprogo je pa zdaj "ven usekal"

Malo si zameškala ovna in škorpijonam, pa nič hudega.
Glede na to, da gre pri tebi Pluton v tehtnico in še luna je zraven je res, da želiš "mir za vsako ceno", in si megliš vse skupaj, ker je Venera v Ribah in še v kvadratu z Neptunom.
Ampak imej v mislih, da škorpijon vedno doseže svoje, v disonatnih aspektih pa z manipulacijo in glede na tvoje aspekte tudi z vrhunsko predstavo /igro/ žrtve in storilca.
Šole pa so v domeni 5 hiše, kjer imaš Neptuna, vladarja pa itak v 12 hiši - in 9 hiše, ki jim vlada Neptun, Merkur ki je vladar 3 hiše pa gre itak v kvadrat z Neptunom.... ja kako bi pa sploh vedela kaj študirati ....