Author Topic: Natalne karte članov tretji---del  (Read 79091 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Natalne karte članov tretji---del
« Reply #315 on: January 22, 2010, 05:53:58 PM »
Saj ni samo ImageShack.  Imaš veliko drugih serverjev kamor naložiš karto zastonj.  Shrani.si je ena med njimi.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline wicc

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • ptica v duši
« Reply #316 on: January 22, 2010, 06:45:27 PM »
""Verjetno si preveč pusti vsiljevat mnenja drugih pri ustvarjalnih zadevah in se ne postavi zase..""

Tejka, ne vem če je čisto tako, namreč na mba so me na testih okarakterizirali kot "sivo eminenco" ... v bistvu stvari pustim da se same razvijejo potem pa v odločilnih trenutkih posežem vanje, če je potrebno.

Kar pa se tiče društev etc pa je popolnoma drugače in res kar praviš. Ko ugotovim da to ni to, raje pustim kot pa da bi vsiljeval svoje mnenje, kajti vemo da je to le prostovoljno združenje kjer pač ima vsak svoje videnje in če se to razlikuje od vnaprej postavljenih skupnih ciljev jih ne spreminjam. Raje se sam umaknem .....

hvala za tvoje videnje  :)
Vsak od nas resnično razume v drugih le čustva in misli, ki jih je sposoben producirati sam !

http://www.screenshotdumpster.com/img/m7Gbd42951/astro_w2gw_02_wicc_hp.51854_.1.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #317 on: January 22, 2010, 07:46:08 PM »
Sicer v 5. hišo spada veliko zadev. Če kar kopiram iz Teine strani (ker se mi ne da tipkat):
Ustvarjanje in odnos do vsega ustvarjenega, tudi do otrok, konjički in ljubezenske afere

Peta hiša v rojstnem horoskopu predstavlja vse, kar posameznik ustvari. Skozi peto hišo se udejanja naša čista življenjska energija (prana), tu najdemo pogosto najvišji življenjski smisel in motivacijo. Peta hiša nam pokaže tudi kakšen odnos imamo do iger, seksa in zabave.

Mogoče bi tega škorpijona nekako opisala na primeru kolegice. Ujetega ima v 11. in se na videz vedno strinja z vsemi prijatelji, tudi če ji kaj ni prav zadevo "požre" in je tiho. To dela dokler se ji ne nabere potem pa enkrat eksplodira in manjši nesporazumčki oziroma nestrinjanja, ki bi v štartu lahko bili zlahka razrešljivi postanejo tako veliki, da se zadev ne da več razrešit.
Enako je pri meni kar se tiče doma in družine (4. hiša). Se ne spopadem s problemi (jih pometam pod preprogo) dokler niso gigantski, včasih nerazrešljivi in mi "butnejo v glavo".
Če ne drugega sem si ob učenju astrologije "prisiljena" priznat svoje določene "napake" ;) Naslednji korak je sebe zbrcat v rit in jih ne ponavljat hehehe ;D

Ker ravno nekaj gledam po kartah in študiram otroke pa še tole...
V moji 5. Neptun. Tomaž je moj 1. otrok in ja definitivno zasanjan ::) Partner ima v 5. Merkurja (njegov 1. moj 2. otrok) in Samo je definitivno ČVEKALO :D.

Me zanima Wicc kako na tvojega prvega otroka (bi si skoraj upala trdit, da je sin ;D) delujeta tale Saturn in Neptun skupaj. Resen in zasanjan hkrati? Pa še cel škorpijon notri... Tole me res zanima. Kolegica ima namen zanosit pa ima notri Urana (ima tudi vkleščenega škorpijona). To bo en tehnološko navdušeno, moderno, presenečenj poln deček :P

Me je astrologija fejst potegnila, samo problem je, da včasih ne znam vseh informacij prav posortirat oziroma, da ne vem kam kateri košček dat ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline wicc

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • ptica v duši
« Reply #318 on: January 23, 2010, 01:38:38 PM »
"" Me zanima Wicc kako na tvojega prvega otroka (bi si skoraj upala trdit, da je sin ..""

Moj prvi otrok je hčerka, ime ji je pa Taja  ;D
Vsak od nas resnično razume v drugih le čustva in misli, ki jih je sposoben producirati sam !

http://www.screenshotdumpster.com/img/m7Gbd42951/astro_w2gw_02_wicc_hp.51854_.1.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #319 on: January 25, 2010, 08:25:21 AM »
He, he še eden z vkleščenim bikom in škorpijonom. Wicc tudi ti začenjaš vedno nove zadeve, ki jih ne končaš ;)?

Tejka, tole pa tudi mene zanima. Kako si prišla do te ugotovitve .....

Nekje sem prebrala nekaj v smislu (se res ne spomnim dobesedno), da če je eno znamenje vkleščeno se njegova energija pri osebi ne izrazi... Pa sem šla študirat familijo/poznane ljudi in naštudirala nekaj variant.

Vkleščen oven+vaga se težko "spravijo v akcijo" in imajo pomanjkanje samozavesti vsaj na področjih hiše kjer je oven "ujet", pomanjkanje energije vage pa povzroča, da so vedno v nekih neenakovrednih odnosih seveda na področju "ujete hiše".

Bik+škorpija pa ja... oven štrata manjka pa bik, da bi zadeve speljal do konca ::) ;D. "Manjkajoč" škorpijon pa se nekako izrazi tako (no vsaj pri teh ki sem nas študirala), da se na določenih področjih ne postavimo zase, zadeve pospravljamo pod preprogo. Tukaj lahko kar svoj primer izpostavim: ujet bik v 10. hiši-poklicne ambicije... sploh ne bi povedala koliko različnih šol smo začeli in nekončali ::) In pa seveda škorpija-dom. Oh ja a čem sploh razlagat. Pometala in pometala, kup pod preprogo je pa zdaj "ven usekal" :o ;D

Lev+vodnar imajo težave z opaznostjo na določenih področjih (kolegica je neverjetno pridna, pa je tisti, ki bi v bistvu morali sploh ne opazijo), in pa no na določenem področju je čisto preveč konzervativna (preveč kozoroga in vodnar ne pride do izraza) ;)

Ostalih še nisem našla, pri nas se v familiji ponavljata bik in škorpija, ostalo pa še iščem primerke ;D

No, wiccove karte se ne vidi več, ne morem pokomentirat

Tejka

Pri tem ko proučuješ vkleščena znamenja, ne gre za posploševat.

Upoštevati je treba predvsem v katerih hišah so ta znamenja in kam gredo vladarji. Kajti vladarji in njihove dispozicije ti bodo povedale natančno sliko, sicer lahko samo na splošno napišemo nekaj o tem.

Te citiram
Vkleščen oven+vaga se težko "spravijo v akcijo" in imajo pomanjkanje samozavesti vsaj na področjih hiše kjer je oven "ujet", pomanjkanje energije vage pa povzroča, da so vedno v nekih neenakovrednih odnosih seveda na področju "ujete hiše".

Pomanjkanje samozavesti za ovna bi bilo samo v smislu, da je Mars disonantno postavljen.

O pomanjkanju energije, hmmmm, pravzaprav ne gre za pomanjkanje energije, razen v slučaju, da je vladar znamenja slabo postavljenj. Gre za to, da se vkleščeno znamenje v horoskupu težko na prvi pogled vidi, pač pa se izrazi bolj v smislu ne tako očitnih energij.

Tvoj primer, ki ga navajaš

Bik+škorpija pa ja... oven štrata manjka pa bik, da bi zadeve speljal do konca ::) ;D. "Manjkajoč" škorpijon pa se nekako izrazi tako (no vsaj pri teh ki sem nas študirala), da se na določenih področjih ne postavimo zase, zadeve pospravljamo pod preprogo. Tukaj lahko kar svoj primer izpostavim: ujet bik v 10. hiši-poklicne ambicije... sploh ne bi povedala koliko različnih šol smo začeli in nekončali ::) In pa seveda škorpija-dom. Oh ja a čem sploh razlagat. Pometala in pometala, kup pod preprogo je pa zdaj "ven usekal" :o ;D

Malo si zameškala ovna in škorpijonam, pa nič hudega.

Glede na to, da gre pri tebi Pluton v tehtnico in še luna je zraven je res, da želiš "mir za vsako ceno", in si megliš vse skupaj, ker je Venera v Ribah in še v kvadratu z Neptunom.

Ampak imej v mislih, da škorpijon vedno doseže svoje, v disonatnih aspektih pa z manipulacijo in glede na tvoje aspekte tudi z vrhunsko predstavo /igro/ žrtve in storilca.

Šole pa so v domeni  5 hiše, kjer imaš Neptuna, vladarja pa itak v 12 hiši - in 9 hiše, ki jim vlada Neptun, Merkur ki je vladar 3 hiše pa gre itak v kvadrat z Neptunom.... ja kako bi pa sploh vedela kaj študirati ....

;)

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #320 on: January 25, 2010, 08:58:12 AM »
He, he še eden z vkleščenim bikom in škorpijonom. Wicc tudi ti začenjaš vedno nove zadeve, ki jih ne končaš ;)?

Tejka, tole pa tudi mene zanima. Kako si prišla do te ugotovitve .....

Nekje sem prebrala nekaj v smislu (se res ne spomnim dobesedno), da če je eno znamenje vkleščeno se njegova energija pri osebi ne izrazi... Pa sem šla študirat familijo/poznane ljudi in naštudirala nekaj variant.

Lev+vodnar imajo težave z opaznostjo na določenih področjih (kolegica je neverjetno pridna, pa je tisti, ki bi v bistvu morali sploh ne opazijo), in pa no na določenem področju je čisto preveč konzervativna (preveč kozoroga in vodnar ne pride do izraza) ;)

Ostalih še nisem našla, pri nas se v familiji ponavljata bik in škorpija, ostalo pa še iščem primerke ;D

No, wiccove karte se ne vidi več, ne morem pokomentirat

Tejka

Pri tem ko proučuješ vkleščena znamenja, ne gre za posploševat.

Upoštevati je treba predvsem v katerih hišah so ta znamenja in kam gredo vladarji. Kajti vladarji in njihove dispozicije ti bodo povedale natančno sliko, sicer lahko samo na splošno napišemo nekaj o tem.

Te citiram

Pomanjkanje samozavesti za ovna bi bilo samo v smislu, da je Mars disonantno postavljen.

O pomanjkanju energije, hmmmm, pravzaprav ne gre za pomanjkanje energije, razen v slučaju, da je vladar znamenja slabo postavljenj. Gre za to, da se vkleščeno znamenje v horoskupu težko na prvi pogled vidi, pač pa se izrazi bolj v smislu ne tako očitnih energij.

Tvoj primer, ki ga navajaš

Malo si zameškala ovna in škorpijonam, pa nič hudega.

Glede na to, da gre pri tebi Pluton v tehtnico in še luna je zraven je res, da želiš "mir za vsako ceno", in si megliš vse skupaj, ker je Venera v Ribah in še v kvadratu z Neptunom.

Ampak imej v mislih, da škorpijon vedno doseže svoje, v disonatnih aspektih pa z manipulacijo in glede na tvoje aspekte tudi z vrhunsko predstavo /igro/ žrtve in storilca.

Šole pa so v domeni  5 hiše, kjer imaš Neptuna, vladarja pa itak v 12 hiši - in 9 hiše, ki jim vlada Neptun, Merkur ki je vladar 3 hiše pa gre itak v kvadrat z Neptunom.... ja kako bi pa sploh vedela kaj študirati ....

;)

He, he šele zdaj vem kaj študirat (menda no) ;D ;)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #321 on: January 25, 2010, 09:00:38 AM »
Hehe, no sam da veš  ;)
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #322 on: January 25, 2010, 09:01:37 AM »
Hm, še to sem hotela napisat.

Sem prav vesela, da sploh kaj napišeš tukaj.  :D
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #323 on: January 25, 2010, 09:10:46 AM »
Zakaj pa ne bi? Se po svoje trudim in učim kolikor pač znese. Tečaj bo nujen, do takrat pa mi komentarji na moje umotvore blazno pomagajo, da ne brcam v kompletno temo :)
Aha če potem povzamem tole 5. kamor pašejo tudi igre na srečo, je več kot jasno, da sanjam o dobitku (Neptunček dela svoje). Nekako se mi pričenja dozdevat, da bo ostalo pri sanjah hehehe
« Last Edit: January 25, 2010, 09:15:17 AM by Tejka »
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #324 on: January 25, 2010, 09:42:52 AM »
Zakaj pa ne bi? Se po svoje trudim in učim kolikor pač znese. Tečaj bo nujen, do takrat pa mi komentarji na moje umotvore blazno pomagajo, da ne brcam v kompletno temo :)
Aha če potem povzamem tole 5. kamor pašejo tudi igre na srečo, je več kot jasno, da sanjam o dobitku (Neptunček dela svoje). Nekako se mi pričenja dozdevat, da bo ostalo pri sanjah hehehe

Ja, si pridna  :D

Težko je vem, od začetka ..

Jap, neptunček pa res dela svoje  ;)
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #325 on: January 25, 2010, 12:18:18 PM »
No ja če smo odkriti bi lahko bila bolj. Samo včasih se mi zdi, da res že vse mešam med sabo.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #326 on: January 25, 2010, 02:10:54 PM »
No ja če smo odkriti bi lahko bila bolj. Samo včasih se mi zdi, da res že vse mešam med sabo.

zelo si pridna Tejka; kdor ne sprašuje, pač nikoli ne ve  ;)

le tako naprej  :)

Offline wicc

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • ptica v duši

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #328 on: January 26, 2010, 10:45:42 AM »
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika