Author Topic: 3.svetovna vojna že leta 2010?  (Read 29855 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: 3.svetovna vojna že leta 2010?
« Reply #30 on: November 08, 2011, 02:07:33 AM »
Video o Babi Vangi sem gledala pred par meseci. Če imate čas, si ga le vzemite in si oglejte. Videla je bodočnost, mogoče je zgrešila v letnicah...vendar ni daleč od resnice. Če pogledamo časnike, vidimo, da bi se Amerika, Izrael in V.Britganija šle vojno z Iranom..Iran je odgovoril pred dnevom, da bo odziv njegove države APOKALIPTIČEN... To pove zelo veliko.

Osebno nočem vojne. Nočem nasilja. Vendar pa proti mogočnim velesilam in njihovi politiki ne moremo kaj dosti, razen če se gremo vsi naenkrat in istočasno OKUPIRATI SVET. Kar je pa utopija. Nekaj osebkov kreira usodo celega sveta. A ni to žalostno?

Ni žalostno da nekaj ljudi kreira usodo in vojne sveta. Žalostno je, da ljudje ne protestirajo.  Kdo med vami je bil na cesti na protestih?  Bržkone nihče, torej še naprej delajo kar hočejo.
Enako je znotraj države. Kdo med vami je bil na protestih proti kraji tajkunov in za obsodbe ter raziskave teh istih ljudi?

Do takega protesta sploh še prišlo ni, torej so krivi tudi tisti ljudje, ki se ne vpletajo v vojne in vodenje sveta.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #31 on: January 26, 2013, 06:05:08 AM »
Vzemite si 14 minut časa. V drugi polovici so razložene tri faze revolucija. Trenutno smo na prvi stopnji. Do tretje, kar je fizični upor upam, da ne bo prišlo. Nenazadnje se mi je v prvem delu porodila misel, da je strategija Amerike pobrati svetovne dobrine iz razloga, ker utegnejo izgubiti vse zlato, dolar pa itak ni več nič vreden.

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #32 on: September 23, 2014, 05:32:38 AM »
Tale tema je nekako izgubila na svoji vrednosti. Tiste Vandine napovedi kot da se ne želijo uresničiti.  Tačas bi morala že biti svetovna vojna ampak nič ni z njo.  No, zadnja dva mrka lahko naredita še večje konflikte med Ameriko in Rusije in potem vojna res bo še letos. Na koncu bodo rekli, da je to svetovna vojna.
No, nekako pa ne morem pričakovati, da bo Evropa prazna v čisto kratkem času, torej v dveh letih ali manj.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #33 on: September 23, 2014, 10:10:32 AM »
Tiste Vandine napovedi so itak grozljivka, tako da upam da je človeštvo na nek način vsaj malo doseglo višjo stopnjo, da se to ne bo zgodilo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #34 on: September 23, 2014, 10:19:13 AM »
Jaz tudi to upam. Ker te res kaj zmrazi, ko vidiš, kaj je napovedala.
9ZK 674