Author Topic: 3.svetovna vojna že leta 2010?  (Read 29864 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
3.svetovna vojna že leta 2010?
« on: May 26, 2009, 11:13:23 AM »
Ne vem ce ste zasledili, jaz sem vceraj v enem izmed slovenskih casopisov....

Bom kar prilepila sem celoten clanek, vsekakor me zanima vase mnenje.... meni so sle kocine pokonci (kolikor jih je) ko sem brala napisano....
--------------------------------------------------------------------

Črne napovedi je izrekla jasnovidka Vangelija Gušterova, poznana kot Baba Vanga. Starka je v življenju do potankosti točno napovedala že številne svetovne katastrofe, med katere sodi začetek 2. svetovne vojne, nesreča ruske jedrske podmornice Kursk in napad na Svetovni trgovinski center.

Napovedala tudi svojo smrt
Gušterova je napovedala, da se bo tretja svetovna vojna začela po poskusu atentata na štiri državnike in po  sporu v Indiji, ki naj bi se zgodil leta 2010. Vanga je obenem napovedala tudi pretekle spopade v Gruziji, kar je tudi prebudilo že dolgo pozabljeno prerokbo svetovno znane jasnovidke. Vanga je sicer umrla 11. avgusta leta 1996. Srhljivo pri tem je, da je starka napovedala tudi točen datum svoje smrti. Še pred smrtjo je napovedala tudi svojo naslednico, 10-letno slepo deklico iz Francije, o kateri naj bi se v prihodnosti še veliko govorilo.

Ko je leta 1980 starka napovedala: "Ob koncu stoletja, v avgustu leta 1999 ali leta 2000, bo podmornico Kursk zalila voda, kar bo objokaval cel svet," so njene napovedi obsojali in jih razglašali za blaznost. Ko pa je nato avgusta 2000 podmornica Kursk dejansko potonila, so Vangine napovedi postale še kako smiselne.

Napoved 11. septembra
Leta 1989 je slepa starka dejala: "Groza, strah. Ameriška dvojčka se bosta sesedla pod napadi jeklenih ptic. V grmu bodo zavijali volkovi in prelita bo nedolžna kri". Besede so seveda opisovale teroristični napad na Svetovni trgovinski center, ki se je zgodil 11. septembra leta 2001. Ameriški predsednik v času napada je bil George Bush, kar se v prerokbi navezuje na grmovje.

Vanga je za čas svojega življenja napovedala tudi perestrojko v nekdanji Sovjetski zvezi in smrt princese Diane. Krožijo celo govorice o tem, da jo je v  času druge svetovne vojne obiskal Adolf Hitler, ki naj bi njeno hišo zapustil vidno razburjen, saj naj bi mu Baba napovedala njegov neslavni konec.

Prerokovala že s 16 leti
Vangelija Pandeva Dimitrova, po poroki Vangelija Gušterova, se je rodila tretjega oktobra leta 1911 v makedonskem mestu Strumica. V Bolgariji je živela od leta 1942 naprej. Vid je izgubila kot 12-letna deklica, saj jo je dobesedno odnesel tornado. Našli so jo zakopano pod kupom kamenja, medtem ko je imela oči polne peska. Prihodnost je začela napovedovati s šestnajstimi leti, vendar so se njene sposobnosti razvile do najvišje stopnje šele po tridesetem letu. 

Jasnovidka je trdila, da so njene paranormalne sposobnosti povezane z nevidnimi bitji, ki ji pošiljajo informacije skozi čas in prostor. Med bizarnimi napovedmi je omenila tudi, da bodo ljudje čez približno 200 let vzpostavili vez z Nezemljani, medtem ko nekateri izmed njih že dalj časa živijo na Zemlji. Nezemljani naj bi prihajali iz planeta imenovanega Vamfim.

KAJ JE NAPOVEDALA....

U jednim ruskim novinama u maju ove godine sabrana su neka od prorocanstava Vangelie Gushterove, poznatije kao Vanga, koja je kao isecak preneo i Serbiandownload.

2010. - Pocetak III svetskog rata. Rat ce poceti u novembru 2010. i zavrsice se oktobra 2014. godine. Pocece kao obican rat, zatim ce biti upotrebljeno prvo atomsko, a zatim i
hemijsko oruzje
2011. - Kao rezultat radioaktivnih padavina, na severnoj polulopti ne ostaje ni zivotinja ni biljaka. Zatim muslimani pocinju hemijski rat protiv preostalih Evropljana.
2014. - Vecina ljudi patice od cireva, raka koze i drugih koznih bolesti (kao posledica hemijskog rata)
2016. - Evropa je skoro bez ljudi
2018. - Kina postaje nova svetska sila. Zemlje u razvoju prestaju da budu eksploatisane i postaju eksploatatori
2023. - Orbita Zemlje se neznatno menja
2025. - Evropa je i dalje jaso slabo naseljena
2028. - Stvaranje novog vida energije (verovatno kontrolisana termonuklearna reakcija). Glad postepeno dobija na snazi. Kosmicki brod sa ljudskom posadom polece ka Veneri.
2033. - Polarni led se topi. Nivo okeana raste
2043. - Procvat svetske ekonomije. Evropom vladaju muslimani.
2046. - Svi ljudski organi mogu da se uzgajaju. Zamena organa postaje jedno od najboljih metoda lecenja
2066. - Za vreme napada na muslimanski Rim, S.A.D. koriste novi oblik oruzja - klimatsko. Naglo zahladjenje
2076. - Bezklasno drustvo (komunizam)
2084. - Oporavak prirode
2088. - Nova bolest - starenje za nekoliko sekundi
2097. - Brzo starenje pobedjeno
2100. - Vestacko sunce osvetljava tamnu stranu Zemlje (ovo nije sasvim objasnjeno - da li ce se vestacko sunce okretati sa Zemljom, ili ce Zemlja biti sve vreme okrenuta Suncu, kao sto je Mesec okrenut prema Zemlji)
2111. - Ljudi postaju kiborzi (zivi roboti)
2123. - Rat medju malim drzavama. Velike sile se ne mesaju
2125. - U Madjarskoj dobijaju signale iz kosmosa (i svi ce se opet setiti Vange)
2130. - Podvodne kolonije (uz pomoc saveta vanzemaljaca)
2164. - Zivotinje pretvaraju u poluljude
2167. - Nova religija
2170. - Velika susha
2183. - Kolonija na Marsu postaje nuklearna sila i zahteva nezavisnost od Zemlje (kao nekad S.A.D od Engleske)
2187. - Uspesno prekinute erupcije 2 velika vulkana
2195. - Morske kolonije (podvodne) potpuno su obezbedjene hranom i energijom
2196. - Potpuno mesanje Azijata i Evropljana
2201. - Na Suncu se gase termonuklearni procesi. Postaje hladnije
2221. - U potrazi za vanzemaljskim zivotom, ljudi stupaju u kontakt sa necim uzasnim
2256. - Kosmicki brod donosi na Zemlju novu strasnu bolest
2262. - Postepeno se menjaju orbite planeta. Marsu preti kometa
2271. - Ponovo se izracunavaju fizicke konstante koje su se izmenile
2273. - Potpuno mesanje zute, bele i crne rase. Pojavljivanje novih rasa ljudi.
2279. - Energija ni iz cega (pretpostavka - iz vakuuma ili crnih rupa)
2288. - Putovanje kroz vreme. Novi kontakti sa vanzemaljcima
2291. - Sunce se hladi. Pocinju pokusaji da se ono ponovo aktivira
2296. - Mocne eksplozije na Suncu (verovatno kao posledica pokusaja njegovog reaktiviranja). Menja se sila gravitacije. Stare svemirske stanice i sateliti pocinju da padaju
2299. - U Francuskoj se pojavljuje pokret otpora Islamu
2302. - Otkrice novih vaznih zakona i tajni Svemira
2304. - Otkrice tajne Meseca
2341. - Nesto strasno se priblizava Zemlji iz Svemira
2354. - Kvar na jednom od vestackih Sunaca dovodi do sushe
2371. - Velika glad
2378. - Nova brzo rastuca rasa ljudi
2480. - Sudar dva vestacka Sunca. Zemlja u polumraku.
3005. - Rat na Marsu. Narusavaju se trajektorije planeta
3010. - Kometa razara Mesec. Oko Zemlje se stvara pojas kamenja i pepela
3797. - Kao posledica oblaka oko Zemlje, na njoj izumire zivot. Ljudi uspevaju da se presele u nove zvezdane sisteme.

(Vir: http://www.genspot.com/blog-7167/3-svetovna-vojna-2010.aspx)
« Last Edit: May 26, 2009, 04:35:39 PM by Andres »

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: 3.svetovna vojna ze leta 2010?
« Reply #1 on: May 26, 2009, 04:34:35 PM »
Tole ke je pa kar srhljivo, ampak naj bo kot je. Al bomo šli na severu pod vodo, ali pa bomo v centru evrope za kemičnim orožjem umrli. Ampak kljub vsemu sem prepričan, da imam tokrat dolgo življenje.  Seveda je tu še nekaj.  Podobna vojna bi znala izbrisati kredite cele evrope, kar bi tudi naredilo finančno ravnovesje na eni strani, na drugi strani pa lakoto in smrti ter bolezni..

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
Re: 3.svetovna vojna že leta 2010?
« Reply #2 on: May 27, 2009, 12:56:59 PM »
brrrr ... tole bi bilo pa bolje zgrešiti.
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #3 on: May 27, 2009, 01:13:11 PM »
Preberite si del tekst zanega srbskega astrologa Nikole Stojanovića pod naslovom TREćI SVETSKI RAT (več na spletni strani      http://www.astrologyinserbia.com/s/index.html)

Uran u kvadratu sa Plutonom

donosi treći svetski rat - 2011, 2012

U prethodnom delu teksta smo videli da loši stepeni ( 18, 22) kao i loši aspekti Urana, koji simboliše bombe i Plutona, koji simboliše masovna razaranja i masovna stradanja, donosi opasnost od upotrebe bombi i oružja za masovno uništenje. Od otkrića atomske bombe, i njene upotrebe, ratovi koji su se vodili od 1945. pa do danas su bili kontrolisani. Strogo se vodilo računa da se ne dođe u situaciju koja bi dovela do upotrebe atomske bombe.

Međutim, 2011. kao i 2012. na nebu iznad nas naći će se zastrašujuća kvadratura (jako loš aspekt) Urana i Plutona.Dakle, ponavlja se loš aspekt iz horoskopa cara Hirohita koji je njegovom narodu doneo bombardovanje atomskom bombom! Uz sve to, ova kvadratura ove dve planete je još gora jer Uran, koji simboliše bombe ulazi u znak Ovna., koji predstavlja rat, oružje.

Uran u znaku Ovna donosi nekontrolisane reakcije, gubitak kontrole, upotrebu potpuno novih oružja, što nam govori da je svaki najgori scenario sasvim izvestan.Dakle, do tada kontrolisani ratovi lako mogu da se izmaknu kontroli i da celi svet uđe u zastrašujući razarajući rat uz upotrebu najrazornijih oružja!

Horoskopi Amerike, Rusije, Kine, Indije...

U horoskopu svake države, 7.polje opisuje odnose sa drugim državama, to je polje saradnje i saveza, međutim to je i polje rata.

U horoskopu SAD (04.07.1776. 17:10 LMT+00:00, 75W09, 39N57) u 7.polju nalazi se Mars, planeta koja simboliše rat i ratovanje. Kao što znamo, njihova država je vodila najviše ratova u poslednjih 150 godina.

U horoskopu nove Rusije ( 12.06.1990. 09:45 GMT +00:00, 37E35, 55N45) u 7.polju nalazi se Mars (rat), pa još u znaku Ovna (rat), što nam govori da će njihova nova država sigurno voditi ratove. Njihov Mars je u kvadratu sa Uranom (bombe) i Neptunom (virusi, bakterije)...

U horoskopu Kine (01.10.1949. 15:15 CCT -08:00, 116E25, 39N55) u 7.polju takođe se nalazi Mars. Njihov Mars je u konjunkciji sa Plutonom, a vrh 8.polja (smrt) je na 22.stepenu znaka Device, na istom stepenu i znaku gde se nalazi Mesec(narod) u horoskopu japanskog cara Hirohita!

U horoskopu Indije ( 26.01.1950. 10:15 INT -05:30, 77E13, 28N40) u 7.polju se takođe nalazi Mars , koji je još u kvadratu (loš aspekt, loš događaj) sa Uranom (bomba)...

Dakle u horoskopima Amerike, Rusije, Kine i Indije, četiri velesile , u njihovom 7.polju koje opisuje odnose sa drugim državama se nalazi opasni Mars koji simboliše rat i ratovanje!

Početak rata je blizu

Kada će koja od njih stupiti u rat, to se vidi u godišnjim horoskopima tih zemalja. Kada se Mars(rat) nađe u 7.polju, u godišnjem horoskopu, onda te zemlje neumitno ulaze u rat.

U godišnjem horoskopu Rusije, za period od juna 2007 do juna 2008. u njenom 7.polju (odnosi sa drugim zemljama) nalazi se Mars (rat) i to u znaku Ovna (rat), pa sa sigurnošću mogu da tvrdim da u tom periodu (verovatno proleće 2008.) Rusija ulazi u ozbiljan rat.U astrokartografiji njen Mars prelazi tačno preko Bliskog Istoka, tačnije Irana, što znači da događaji na tom području mogu da je uvedu u rat.

U godišnjem horoskopu Kine za 2011 godinu, u 7.polju se nalazi Mars (rat) u trigonu sa Uranom, što nam govori o atomskom ratu.

U godišnjem horoskopu Amerike za period od jula 2011 do jula 2012 u 7.polju nalazi se Uran(bomba) u znaku Ovna(rat) u kvadratu sa Plutonom (masovna razaranja), što nam govori da će u tom periodu Amerika ući u ozbiljan ratni sukob uz upotrebu svog (novog) oružja koje će imati.
Sledeći godišnji horoskop u periodu od jula 2012 do jula 2013 Americi ,sa Plutonom u 4.polju (njihova teritorija) donosi potpuna razaranja (Pluton) njihove države (4.polju).
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #4 on: May 27, 2009, 02:02:39 PM »
Jaz moram reči, da ne verjamem v te zadeve. Vse je odvisno od kolektivne zavesti in od moči naših misli. Torej imamo še nekaj let, da večina ljudi predrugači mišljenje in prispeva k pozitivni naravnanosti vseh ljudi. V mojem svetu do tretje svetovne vojne ne more priti, to prepričanje se nahaja v vseh mojih celicah. Priporočam, da se ta virus razširi. Če ste za, bomo organizirali eno skupinsko cepljenje. ;)

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Princes

• Mojster
« Reply #5 on: May 27, 2009, 02:28:34 PM »
Jaz moram reči, da ne verjamem v te zadeve. Vse je odvisno od kolektivne zavesti in od moči naših misli. Torej imamo še nekaj let, da večina ljudi predrugači mišljenje in prispeva k pozitivni naravnanosti vseh ljudi. V mojem svetu do tretje svetovne vojne ne more priti, to prepričanje se nahaja v vseh mojih celicah. Priporočam, da se ta virus razširi. Če ste za, bomo organizirali eno skupinsko cepljenje. ;)

Gaja, zgoraj so astrološka dejstva oz. predvidenje. Drugo je  videnje gospe v tistem času in na tisti časovni liniji na kateri je bila. V tem času in na tej stopnji zavedanja je možno vse.  Več kot je kritične mase z pozitivnimi mislimi in videnji, manjša je možnost realizacije krutih scenarijev. Ali pa, če se ti že dogodijo, se mogoče ne dogodijo v tako grobem in masovnem obsegu.

Ampak žal v astrologiji delujejo zgolj dejstva. Pluton dela po svoje, Uran dela po svoje........Sicer je pa še vse odprto... in cepljenja s tem virusom ter meditacije, pa theta....vse bo pomagalo, če ne za cel svet, pa vsaj za našo deželico. :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #6 on: May 27, 2009, 02:49:14 PM »
Se strinjam z napisanim Princes, čeprav mi je težko gledati, kako ljudje zlahka padajo pod vpliv takšnih stvari in si dejansko skreirajo tisto, česar se bojijo. Bomo pač delali po svoje in širili dobro še čez meje naše države.

www.theta.si
DZK 519

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #7 on: May 27, 2009, 05:04:38 PM »
Mogoče bodo pa te napisane vojne pomenile tudi redčenje ljudi ne le iz vidika mrtvih, temveč tudi iz vidika samomorov, saj posledično se mnogo tistih, ki so vajeni vladanja na kakršni koli inštanci, ne bodo mogli spoprijeti z novim življenjem na svetu. Mnogo takih bo kajpak naredilo samomor.  Ne gre seveda pozabiti tudi tistih, ki imajo že sedaj težko vest zaradi svojih slabih dejanj. 

Andres
« Last Edit: May 27, 2009, 05:29:08 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #8 on: May 28, 2009, 08:11:20 AM »
ko sem ta clanek poslala po mailu svojemu bratu, mi je rekel samo: joooj mala, pa to je samo lari fari.  :-\

Hm, iskreno receno, ne vem ce je to neki lari fari, najprej vse skupaj napove jasnovidka, potem vse napove astrolog...Niti ni cudno da bi prislo do cesa takega, najprej veliki kolaps svetovne ekonomije, drzave se masovno zadolzujejo da pridejo iz krize (iz katere ocitno ni pravega izhoda), lahko da bo tudi kaj takega povod za vso stalo...
 Zanimivo mi pa je, da niso nikjer omenjali Avstralije? ce bo to edina celina ki ne bo vkljucena v katastrofo, bom zbezala tja... (ne vem sicer se kako, ampak ...)

Vem pa zagotovo eno stvar, da bom zacela s kupckanjem denarja za hude case (ce slucajno do cesa takega pride)... Konzerve s hrano bodo vedno dobrodosle....  ;D

Offline OtrokLuci

• Novinec
  • *
  • with love
« Reply #9 on: May 29, 2009, 02:55:01 PM »
čeprav mi je težko gledati, kako ljudje zlahka padajo pod vpliv takšnih stvari in si dejansko skreirajo tisto, česar se bojijo.

še res je.... ang:
namaste

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #10 on: May 29, 2009, 03:37:52 PM »
Ampak kakor koli že bo, priznati si moramo, da prihaja čas, ki bo slabši kot tale današnji.  Mislim celo, da bo za koga celo boljši.  Bržkone bodo mogli oditi tisti, ki na zemlji samo neko zgago delajo, četudi bi vmes prištel ravno sebe. :) 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #11 on: May 29, 2009, 04:27:57 PM »
Ampak kakor koli že bo, priznati si moramo, da prihaja čas, ki bo slabši kot tale današnji.  Mislim celo, da bo za koga celo boljši.  Bržkone bodo mogli oditi tisti, ki na zemlji samo neko zgago delajo, četudi bi vmes prištel ravno sebe. :) 

Andres

Andres, ti si 'zgagar' v takem smislu, da siliš ljudi k razmišljanju, kar ni nič slabega. Brez tebe bi ta forum bil zeloooo dolgočasen. Vedi, da te imamo radi.

www.theta.si
DZK 519

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #12 on: May 29, 2009, 04:40:19 PM »
Valjda da moram poudarit sebe, saj ni nikjer zapisano, da sem ravno jaz tisti, ki za boljši svet jutri kaj velikega tudi prispeva.   Če bi napisal naj pocrkajo tisti, ki si ne zaslužijo tu biti, bi se kajpak slišalo veliko slabše. :) 

Ne vem kakšen bi bil ta forum brez mene, vem le, da ste vsak v svoji stroki izobraženi vi in ne jaz. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #13 on: May 29, 2009, 04:47:59 PM »
Sicer pa ozrimo se okoli sebe.  Brez dvoma poznamo veliko ljudi, ki so oboleli za kakšno boleznijo, ki je težko ozdravljiva.  S tem imam v mislim kot na prevem mestu raka.  Ta narod je v fazi svoje bolezni nerazsoden razmišljanja, kar pomeni da bodo mnogi med njimi odšli. Torej ni nobeno naključje, da je ravno sedaj toliko raka in drugih težkih bolezni. Zdi se mi, da je tako tudi prav.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline darchi

• Novinec
  • *
« Reply #14 on: May 30, 2009, 12:29:33 PM »
Ste mi pa dali misliti, še ponoči, ko sem se prestavila iz otroške v svojo sobo (ko dam otroke spat, pogosto zaspim  ;D), sem se spomnila te teme. In ker mnogi govorijo, govorimo, da je potrebno spremeniti ljudi, ker sicer bo katastrofa, premakne se pa na zunaj bolj malo globalno gledano, sem bila kar malo obupana, ker tako veliko časa pa spet ni do teh aspektov. Zakaj obup? Ker se res trudim prinesti mir v svoj dom, pa mi nikakor ne uspe, da ne govorim o razmerah v službi. Težko je ostati miren in ljubeč in strpen, če imaš notranjost polno bolj ali manj potlačenih čustev jeze, strahu, krivde, žalosti,... Pred kratkim sem bila na EFT seminarju in bila zopet resnično presenečena, ko sem videla in občutila, kaj vse nosimo v sebi.

In odkar bolj podrobno opazujem povezanost teh pod površino vrečih čustev in nesreč, mi je vedno bolj jasno, da so nesreče neizogibne, v primeru, da ne pozdravimo starih ran. V nesreči se namreč sprosti del napetosti, v agresivnem napadu se sprosti del napetosti in pod narekovaji vsi udeleženi profitirajo v smislu sproščanja nečesa (lahko tudi) nezavednega. In v nas, v celem človeštvu in Zemlji je tega veliko.

Izobražujem se pri Marku Pogačniku in ko delamo vaje na terenu pogosto naletimo na "negativne" ali pa vsaj neuravnovešene energije ne le na mestih, kjer bi jih pričakovala zaradi posegov v naravo, ampak tudi v na videz precej neokrnjeni naravi. In v meditaciji lahko vidiš prizore iz vojne ali preganjanje podobno inkviziciji itd. Ljudje smo izgubili jasnočutnost/jasnovednost in pogosto mislimo, da če ni vidno telesnim očem, da če ni materializirano, potem to ne obstaja ali pa vsaj ni problem. Pa ni tako.
Na eni prvih vaj sem tako srečala grozo dečkov, ki so bežali pred nečim, občutek je bil, da se je dogajalo v II. s.vojni. Drug primer je, ko sem se enkrat, ko sem stala pred semaforjem na Poljanski (LJ) čisto na hitro povezala s področjem bivše klavnice, kjer so zdaj trgovski centri in novo stanovanjsko naselje, in sem začutila trpljenje živali. Pa področje Urha pri Lj...
Morda ne bi bilo slabo če bi kdaj kako skupinsko zdravljenje posvetili tudi krajem, kot so npr. množična grobišča, klavnice, cerkve (kjer ljudje puščajo svoje tegobe), šole (žal!)...

In sem si rekla, če lahko ostanem mirna v situacijah vsakdanjika, potem je še upanje, če pa niti sebe ne morem obdržati v ravnovesju potem je pa hudo. In tale nitka mi je v spodbudo. Vse kar prekriža moj dan in ni v ravnovesju, JE MOJA ODGOVORNOST! Če mi pride pred oči prizor kjer ni ljubezni potem sem jaz odgovorna, da jo pošljem tja, sicer mi ne bi prekrižal poti. Če nam astrologi napovedujejo probleme, potem je čas, da jih razrešimo, sprostimo. Ali jih bomo mi ali se bodo pa sami. Če jih bomo mi, jih lahko na izbran način, če se bodo morali sami, se bodo pač na najboljši možen način za planet. In danes sem že imela nekaj izzivov. Sem na zunaj ostala mirna, na znotraj pa ne vedno, sem že rabila nekaj terapij. Ne bo lahko! A upanje ostaja.

Ta teden smo si  z otrokoma na kozarce napisali LJUBEZEN in narisali srčke (saj poznate raziskave M Emoto). Voda je nosilka informacije.

Darchi