Dragi vsi,
Po odličnih povratnih informacijah v zvezi s projektom V 30. korakih do čudežev, se vam zopet oglašam. Kot sem vam že pred časom obljubila, bom s 1. avgustom začela ponovno vsakodnevno pošiljanje mejlov, ki bo trajalo 28 dni. Tokrat je program namenjen vsem tistim, ki želite spremeniti svoj način razmišljanja in se naravnati na blaginjo, kar je v današnjih časih še kako pomembno. Na začetku sem se želela omejiti zgolj na theta praktike, vendar vem, da bi marsikomu ta program koristil, zato ga ponujam tudi tistim, ki niso theta praktiki.
Pri preteklem programu sem uvidela, da sem vanj vložila dosti energije, zato bo tokratni program plačljiv, z minimalnim prispevkom. Za theta praktike, od katerih se bo pričakovalo, da si bodo sami nalagali občutke in si čistili prepričanja bo ta vložek znašal 10 €, za ostale, ki niso theta praktiki in jim bom jaz nalagala občutke in jim bom na voljo za čiščenje prepričanj, je prispevek 20 €. Za sodelovanje v programu se lahko prijavite do vključno 30. junija. Po tem datumu prijav več ne bom sprejemala. Več informacij dobite na: angelina@amis.net ali 041 67 44 88.
Z ljubeznijo,
Gaja