Pri meni so v 6. hiši in mi delajo opozicijo na P Merkurja ter P Sonce.
Se pravzaprav trenutno nič posebnega ne dogaja 
Bom poročala,ko bo kaj za povedati 
Opažam,da sem začela spreminjati vsakodnevni ritem. Spet sem začela teči vsak dan,telovaditi,trenutno ne jem mesa,skratka bolj skrbim za svoje telo.
Čeprav imam takšne intervale glede povečane pozornosti za svoje telo večkrat na leto,mogoče res bolj spomladi,tako da ne vem če bi bilo to ravno s to konjunkcijo povezano.
Glede opozicije na P Merkurja,bi bilo možno tudi zame tako kot za Andresa,da pridem do kakšnih pomembnih informacij 
Ne vem pa kaj bi predstavljala opozicija na P Sonce ???
Tea,imaš ti kakšno razlago zame,nekako tavam v megli kar se tiče te konjunkcije pri meni ???
Za začetek preštudiraj kaj pomeni Neptunska opozicija k Soncu ...
Potem poglej kje je tvoje natalno Sonce, dispozicija in aspekti
Potem poglej kje je tvoje progresivno Sonce, dispozicija in aspekti
Potem poglej, natalno kje imaš Neptuna, Jupitra, Kirona, dispozitorje in aspekti
Potem poglej če kakšen drug tranzit dela na zgornje ugotovitve kakšno zadevo
in potem boš že približno vedela, kaj naj vse skupaj pomeni ......
Lahko pa narediva skupaj ... bova dali primer, kako se ugotavlja kaj naj bi se dogajalo.
Pozabljamo namreč, da ena sam tranzit še nič ne pomeni, ali pa govorimo le o splošnem vplivu. Tako kot si ugotovila, da več telovadiš, skrbiš za telo in zdravje, spreminjaš delovni ritem itd.... kar je seveda domena 6 hiše.
Poleg tega se zgodba na nek način nadaljuje .......... vsi trije so že prešli neke stopinje in se bodo v retro gibanju tja še vrnili. Tako na uč mislim, da je v igri tudi tvoja Luna.........