Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma X

<< < (24/142) > >>

Regina:

--- Quote from: Azra on July 22, 2009, 01:35:01 AM ---Pohistvo je bilo novo, svetlo in svetlece.

--- End quote ---

Pogrešaš dom?  Pomagaj si z drobnimi vsakdanjimi željami, ki se jih da hitro izpolnit. ;)

Azra:

--- Quote from: Regina on July 23, 2009, 04:01:04 PM ---
--- Quote from: Azra on July 22, 2009, 01:35:01 AM ---Pohistvo je bilo novo, svetlo in svetlece.

--- End quote ---

Pogrešaš dom?  Pomagaj si z drobnimi vsakdanjimi željami, ki se jih da hitro izpolnit. ;)

--- End quote ---

Poglej uro, Regina.  :)
Da, pogresam. Ampak ze vem kako bo po 2 tednih doma ...  ::)

Danes sem sanjala, da mi je cimra rekla, da gre v Milano.
In potem so se drugi ljudje razlagali kam gredo. Kar nekaj  :)
Lp
 ang:

klarus:
danes sem sanjala o kruhu...bil je en tak velik kup svežega zlato zapečenega kruha....prav presenečena se bila, da me je čakal, ker ponavadi sodelavka vse ukrade

;D

Kruh je simbol dejavnega življenja, ki v sanjah pove, ali ste usklajeni sami s seboj in kakšni so vaši medsebojni odnosi z najbližjimi.

Azra:
Kruh simbolizira dejavno življenje, ki se navezuje na majhne skrivnosti. V sanjah izraža notranjo združitev, na podlagi katere bo vaše življenje že kmalu dobilo nov smisel. Če ste kakšno priložnost v preteklosti izpustili, jo boste v prihodnosti v dvojni meri nadomestili.

vir REGINA

buttafly:
Ojla,pozdravček:) Jz sem mela pa dans ene sporočilne sanje, pa me ful zanima kaj pomenijo, če bi mi bil kdo pripravljen povedat, bi bila zeeelllooo vesela:))) So se šle pa o enem fantu, ki mi je bil zelo všeč, samo sva zgubla vse stike in nevem če se bova še kdaj sploh vidla.

Dogajalo se je na manjši šoli. On (ta fant kater mi je všeč) je bil kao đek, desna roka profesorja. Mel je velik ugodnosti in vsi so ga mel radi, so se mu tud prlizovali, ker je bil pac desna roka. Moral je stanovati v bližini in imeti punco. Spomnim se še, da sva se midva nekaj pogovarjala, ampak jaz sem se vedno jokala zravn (kot to, zakaj si mogu it sem), on pa me ni zajebavu, samo me tud tolažu ni kaj preveč.
Bil je čisto nasprotje kot zdaj, ko je tak tih in neopazen. Bil je popularen.. Jz sem pa hotla starga nazaj, nov mi ni bil vsec!

Glede na to da sva šla vsak po svoje, me zanima, če mi sporočajo, da se je zelo spremenil, in da mi nov tako ali tako ne bi bil všeč, in da naj ne mislim več nanjga. Da pač obdržim lepe spomine in grem naprej.... ali kaj drugega?

Hvala za odgovor pa lep dan  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version