Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma X

<< < (23/142) > >>

Regina:

--- Quote from: Azra on July 19, 2009, 06:01:34 PM ---Ker sem jajce prvic sanjala, ne da pomnim ... sem preverila njihov pomen, a ne vem, ce velja, glede na dogodek ostalega dela sanj.

Sanje o jajcih simbolizirajo plodnost, rojstvo in kreativni potencial. Naznanjajo nov začetek in prihod novih stvari v vaše življenje.

--- End quote ---

Bi se kar strinjala s to simboliko. V povezavi s sanjsko vsebino gre za dober podzavestni občutek, da si polna neke ženske ustvarjalnosti, sposobna rešiti neko nalogo ali celo problem, se lotiti kakšnih novih idej ali projekta, pripravljena na neki novi začetek ...itd.

Azra:

--- Quote from: Regina on July 21, 2009, 09:03:25 AM ---
--- Quote from: Azra on July 19, 2009, 06:01:34 PM ---Ker sem jajce prvic sanjala, ne da pomnim ... sem preverila njihov pomen, a ne vem, ce velja, glede na dogodek ostalega dela sanj.

Sanje o jajcih simbolizirajo plodnost, rojstvo in kreativni potencial. Naznanjajo nov začetek in prihod novih stvari v vaše življenje.

--- End quote ---

Bi se kar strinjala s to simboliko. V povezavi s sanjsko vsebino gre za dober podzavestni občutek, da si polna neke ženske ustvarjalnosti, sposobna rešiti neko nalogo ali celo problem, se lotiti kakšnih novih idej ali projekta, pripravljena na neki novi začetek ...itd.

--- End quote ---

Hvala.
 :-*

Azra:
Danes sem imela lepe sanje.

Bila sem v veliki hisi, visoko takorekoc. Ogromno je bilo oken. Ogledovala sem si razgled. Za menoj, za mojim hrbtom oz za to veliko hiso so bile visoke gore, se nekaj snega je bilo na vrhovih, pred menoj pa kristalno cisto jezero in na desni strai se je pricenjal iglast gozd.
Morala je biti pomlad, saj ozracje ni bilo vroce, temvec sveze, sonce pa je ze mocno sijalo.
Bila sem navdusena nad razgledom in vse kar sem delala sem samo gledala in se cudila.
Poleg mene je bil moski. / Brez funkcije.  :D
Je pa bilo spet dosti stvari iz lesa. / pohistvo in del zunanje gradnje hise pravtako.

/Ze dlje casa sanjam les oz. izdelke iz lesa, okoli mene. Pohistvo predvsem./

Pohištvo simbolizira mentalno in čustveno "opremo". Je novo in dragoceno ali staro in zanemarjeno?  Glej   še posamezne dela pohištva.
http://www.sepet-sanj.com/simbolika/crka_p.htm

sanjalka:

--- Quote from: Azra on July 21, 2009, 03:03:43 PM ---Danes sem imela lepe sanje.

Bila sem v veliki hisi, visoko takorekoc. Ogromno je bilo oken. Ogledovala sem si razgled. Za menoj, za mojim hrbtom oz za to veliko hiso so bile visoke gore, se nekaj snega je bilo na vrhovih, pred menoj pa kristalno cisto jezero in na desni strai se je pricenjal iglast gozd.
Morala je biti pomlad, saj ozracje ni bilo vroce, temvec sveze, sonce pa je ze mocno sijalo.
Bila sem navdusena nad razgledom in vse kar sem delala sem samo gledala in se cudila.
Poleg mene je bil moski. / Brez funkcije.  :D
Je pa bilo spet dosti stvari iz lesa. / pohistvo in del zunanje gradnje hise pravtako.

/Ze dlje casa sanjam les oz. izdelke iz lesa, okoli mene. Pohistvo predvsem./

Pohištvo simbolizira mentalno in čustveno "opremo". Je novo in dragoceno ali staro in zanemarjeno?  Glej   še posamezne dela pohištva.
http://www.sepet-sanj.com/simbolika/crka_p.htm

--- End quote ---

Zanimivo kako te tvoje sanje sovpadajo z razlago,ki sem ti jo napisala pri temi Astrologija.
(Tranzit Plutona čez N Neptuna)
In tvoje sanje:
Pohištvo simbolizira mentalno in čustveno "opremo". Je novo in dragoceno ali staro in zanemarjeno? 

Azra:
Hvala, Sanjalka.
Pohistvo je bilo novo, svetlo in svetlece.
V prejsnjih sanjah je bil temen les, vendar nikoli star.
Se v prejsnjih tudi temen ter masivno pohistvo.
 ang:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version