Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma X

<< < (22/142) > >>

neely18:

--- Quote from: Regina on July 15, 2009, 01:17:45 PM ---
--- Quote from: neely18 on July 13, 2009, 10:13:07 AM ---Regina, za vsako interpretacijo sem ti že vnaprej hvaležna.  :-*

--- End quote ---

Pa saj je ne rabiš? Mislim, da sama zelo dobro veš, za kakšen notranji konflikt gre in pred čim bežiš  ;)
Lepo se imej  :-*

--- End quote ---

Oh Regina, ko bi le vedela, kaj naj bi te sanje pomenile (?).
Že verjetno, da pred čem bežim   ??? (v preteklosti sem bila dobra v tem, a zdaj ne več).
Notranji konflikt? V kateri smeri? Misliš zaradi deklice v naročju? Mislim, da bi lahko z njo interpretirala notranjega otroka, ... nevem, saj sem jo le poznala.
Hvala Regina.  :-* Se moram še poglobiti.  ;)

Azra:

--- Quote from: Regina on July 15, 2009, 09:31:06 AM ---
--- Quote from: Azra on July 12, 2009, 05:49:00 PM ---Upam, da sanje ne pomenijo, da je kaj narobe s to osebo, ker je bil tudi zelo cudne rumeno/zlate barve.  :D Koza namrec.

--- End quote ---

Pri takih sanjah je treba vedno razmislit o odnosu, ki ga imamo z neko osebo. Včasih si samo želimo, da bi se obnašala bolj zrelo, včasih bi dejansko potrebovala kakšno našo pomoč, nasvet, pogovor itd.
Razmisli v tej smeri  ;)

--- End quote ---

Hvala Regina,
ocitno tale 'pacient' zeli, da bi se obnasala bolj zrelo, ali drugace.
Kaksno vlogo pa ima se ena oseba poleg mene?

Regina:

--- Quote from: Azra on July 16, 2009, 12:49:39 AM ---Kaksno vlogo pa ima se ena oseba poleg mene?

--- End quote ---

Kadar sanje ne utelešajo konkretne osebe, imajo drugi ljudje vlogo naše podosebnosti.

Azra:

--- Quote from: Regina on July 18, 2009, 02:26:06 PM ---
--- Quote from: Azra on July 16, 2009, 12:49:39 AM ---Kaksno vlogo pa ima se ena oseba poleg mene?

--- End quote ---

Kadar sanje ne utelešajo konkretne osebe, imajo drugi ljudje vlogo naše podosebnosti.

--- End quote ---

Hvala.
 :-*

Azra:
V sanjah sem ponovno z osebo zenskega spola / verjetno naj bi slo za znanko, v sanjah je ocitno bila ...
sla v lokal. Deloval je bolj kot kaksen pub, vse leseno. Temno rjava barva. Vsedli sva se za sank in narocili Baileys. Zanimivo, da so imeli ogromno vrst omenjene pijace in jaz sem narocila Baileys 90% kakao  :D
Zanimivo, da nisem dobila B., temvec zeleno solato na krozniku in poleg koscke cokolade. Bilo mi je normalno, kot da je to B.
Potem je prisla zenska in je rekla, da mi nekdo posilja 10 jajc / v skatli.
Rekla je 10, a ko je skatlo oz skatle v vreci postavila poleg mene so bile v moji visini.
Jaz sem se cudila zakaj toliko jajc.
/Bilo je najmanj 10 skatel x 10 jajc/
 ::)

Ker sem jajce prvic sanjala, ne da pomnim ... sem preverila njihov pomen, a ne vem, ce velja, glede na dogodek ostalega dela sanj.

Sanje o jajcih simbolizirajo plodnost, rojstvo in kreativni potencial. Naznanjajo nov začetek in prihod novih stvari v vaše življenje.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version