Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma X  (Read 329676 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma X
« Reply #165 on: August 31, 2009, 09:08:15 AM »
Bilo je grozno  :'( sanjala sem, da mi je umrla mama  :'(  kar sem ugotovila na koncu

Čutim, da si se pošteno prestrašila, ampak nič nisi pokomentirala, kako je dejansko z mamo. Kakšen je vajin odnos, komunikacija, kakšno je njeno zdravstveno stanje, kakšni so spomini nanjo, itd....Razmisli še o bratovem klicu in o čem sta se pogovarjala. Lahko gre za kakšno povezavo, oziroma sporočilo, ki bi ga bilo mogoče povezati s sanjami?
Šele potem, ko si boš odgovorila na ta vprašanja, se lahko dotakneš mame kot dela svoje osebnosti in lastnih miselnih vzorcev. Največkrat gre za prispodobe in besedne igre, zato niti ne moreš vprašat, "kaj to pomeni". Lahko si pa precej pomagaš, če še enkrat prebereš svojo sanjsko vsebino, kjer boš našla en kup travmatičnih spominov, izkušenj, čustev, občutkov itd... ki jih tovoriš s seboj iz preteklosti in bi jih bilo treba pošteno predelati. Potem tudi truplo ne bo več oživelo  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #166 on: August 31, 2009, 12:15:08 PM »
Danes: nore sanje in intenzivne in menjale so se kot po spisku.
Prvo: visoko noseča. V kratki vijolični oblekici. Se sprehajam. Odteče voda, rodim v pičlih par minutah. Cela nasmejana, sproščena, vesela, srečna. Vse je bilo tako mirno, brez panike.

Drugo: kot neko morje globoko. Ob morju neko naselje. Na počitnicah smo. Južni kraji. Vroče. Neko gradbišče, povabijo me, da vozim kamion. Ta velik, imenovan "CAT". Prepelje ne vem koliko ton zemlje. Komaj sem splezala gor! Navdušenje, vzhičenost.
Nisem sicer vozila jaz, vozil je voznik za mojih hrbtom. Sedela sem spredaj in mešalo se mi je od navdušenja, kako zlahka se upravlja tako ogromno zverino in kaj vse zmore. Uau. Kakšna moč.

Potem pa še nekaj, pa se ne spomnim. Ampak vse sanje tako žive, da ne moreš verjeti.

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #167 on: August 31, 2009, 06:34:31 PM »
Prejšnja noč,  :o grozno, nikakor ne vem kako da razložim, hotela sem se podelat, a ni bilo varjante, stranišče ozko, kakor tuš kabina, okoli in okoli  stene zamazane s človeškim blatom, ni mi uspelo, potem sem še noge potiskala ob vrata da bi le uspela nekaj opraviti, a nič....vrata sem ulomila.. nerodno to opisovat a res je bilo nagravžno). POtem pa se dobim nekje ob morju, mesto-Piran, hotela sem s nekom nekaj počet, ne vem kaj, potem je človeka povozil avtobus, ko ga iščem, sem v bistvu iskala sebe, klicala sem s svojim imenom, a pod avtobus zagledala, mladega fanta, ta pa izpod avtobusa se otrese in naprej govori in pripoveduje, nakar poreče nekaj sem ti hotel povedati, nakaj imam s teboj to ti moram razodet, nekaj čutim do tebe......jaz pa njemu, nič ne bo ne morem.....v daljavi pa velikega kopača kako je iz morja potiskal nogometna vrata. Na konec srečala, po ulici lovce iz sosednje vasi.

>:( ;)

by luana
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Sonce1

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #168 on: August 31, 2009, 09:05:46 PM »
Bilo je grozno  :'( sanjala sem, da mi je umrla mama  :'(  kar sem ugotovila na koncu

Čutim, da si se pošteno prestrašila, ampak nič nisi pokomentirala, kako je dejansko z mamo. Kakšen je vajin odnos, komunikacija, kakšno je njeno zdravstveno stanje, kakšni so spomini nanjo, itd....Razmisli še o bratovem klicu in o čem sta se pogovarjala. Lahko gre za kakšno povezavo, oziroma sporočilo, ki bi ga bilo mogoče povezati s sanjami?
Šele potem, ko si boš odgovorila na ta vprašanja, se lahko dotakneš mame kot dela svoje osebnosti in lastnih miselnih vzorcev. Največkrat gre za prispodobe in besedne igre, zato niti ne moreš vprašat, "kaj to pomeni". Lahko si pa precej pomagaš, če še enkrat prebereš svojo sanjsko vsebino, kjer boš našla en kup travmatičnih spominov, izkušenj, čustev, občutkov itd... ki jih tovoriš s seboj iz preteklosti in bi jih bilo treba pošteno predelati. Potem tudi truplo ne bo več oživelo  ;)

Hvala, draga Regina,

ja, trenutno se mi dogaja ogromnoooo, utrujena sem od vsega, upam v najboljši izid situacije.

Objem, Sonce1

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #169 on: August 31, 2009, 10:19:16 PM »
Prejšnja noč,  :o grozno, nikakor ne vem kako da razložim, hotela sem se podelat, a ni bilo varjante, stranišče ozko, kakor tuš kabina, okoli in okoli  stene zamazane s človeškim blatom, ni mi uspelo, potem sem še noge potiskala ob vrata da bi le uspela nekaj opraviti, a nič....vrata sem ulomila.. nerodno to opisovat a res je bilo nagravžno). POtem pa se dobim nekje ob morju, mesto-Piran, hotela sem s nekom nekaj počet, ne vem kaj, potem je človeka povozil avtobus, ko ga iščem, sem v bistvu iskala sebe, klicala sem s svojim imenom, a pod avtobus zagledala, mladega fanta, ta pa izpod avtobusa se otrese in naprej govori in pripoveduje, nakar poreče nekaj sem ti hotel povedati, nakaj imam s teboj to ti moram razodet, nekaj čutim do tebe......jaz pa njemu, nič ne bo ne morem.....v daljavi pa velikega kopača kako je iz morja potiskal nogometna vrata. Na konec srečala, po ulici lovce iz sosednje vasi.

by luana

naj ti ne bo nerodno opisovat take sanje. Ko bi vedela, kolikokrat sem to sanjala jaz. In sedaj vem, da to pomeni, da se nisem mogla znebit bremen, tezav...kar me je pac morilo. Odkar mi je Regina to razlozila, me ni nic sram in tudi s takimi sanjami sem vec ali manj opravila- grem direktno k srcu problema :D

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #170 on: August 31, 2009, 10:24:22 PM »
Prvo: visoko noseča. V kratki vijolični oblekici. Se sprehajam. Odteče voda, rodim v pičlih par minutah. Cela nasmejana, sproščena, vesela, srečna. Vse je bilo tako mirno, brez panike.

Drugo: kot neko morje globoko. Ob morju neko naselje. Na počitnicah smo. Južni kraji. Vroče. Neko gradbišče, povabijo me, da vozim kamion. Ta velik, imenovan "CAT". Prepelje ne vem koliko ton zemlje. Komaj sem splezala gor! Navdušenje, vzhičenost.
Nisem sicer vozila jaz, vozil je voznik za mojih hrbtom. Sedela sem spredaj in mešalo se mi je od navdušenja, kako zlahka se upravlja tako ogromno zverino in kaj vse zmore. Uau. Kakšna moč.

Potem pa še nekaj, pa se ne spomnim. Ampak vse sanje tako žive, da ne moreš verjeti.

meni se zdijo v "iber" super, pozitivne sanje!! Imas kontrolo nad dogajanjem, a ne? ;)

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #171 on: September 02, 2009, 08:04:11 AM »
Zadnje čase opažam, da veliko sanjam, no tako moram reči, da si veliko sanj zapomnim, kar si prej nisem. Vsaj odseke le teh, če že ne celih sanj. Tako se od sinoči spomnim, da sem sanjala tigrasto mačko, ki je plezala po steni nad vrati. Vse skupaj je bilo izredno grozljivo in nenaravno. Ugotovila sem, da je to sosedova mačka, ki se je "ujela" v stanovanje in sem hitela odpirati vrata, da bi našla pot ven.
Drugi odsek pa je bil, da sem bila v gasilski dvorani mojega domačega kraja, kjer več ne živim in sem iskala gasilsko štampiljko, da bi označila gratis vstopnice. Spomnim se, da sem s sosedom (od tam) brskala po predalih, ki so bili v popolnem neredu. Polno nekih kuvert, lističev, blokcev...skratka zmeda, ki me niti ni toliko motila. Štampiljko pa sem našla na polički nad predali.  ???
Predvčerajšnjim pa sem sanjala, da imam polno glavo uši!!! Vse po čelu so mi plazile. Glava me je tako srbela, da me je zbudilo  ;D sem se potem še lep čas praskala in preverjala (budna  :D ), če imam slučajno res uši!  ;D

:-* ang:

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #172 on: September 03, 2009, 06:22:46 PM »
Danes sem sanjala tako intenzivne sanje,da jih moram prav zapisati in če bo kakšen komentar padel,kaj naj bi pomenile,bom prav vesela.
Skratka, sanjala sem,da sem bila v stanovanju (moje prejšnje stanovanje) s hčerko in sem se odpravljala k svojemu dragemu.V stanovanje je prišel direktor policije ali pa celo minister,skratka oseba,ki je najvišje na policiji. V mojem stanovanju naj bi prespal. Skoraj sem že odšla,ko sem pomislila,da ni dobro,da je hčerka sama v stanovanju z nekim moškim,pa čeprav je to glavni na policiji. Odločila sem se,da njeno sobo zaklenem in ključ vzamem,da ne bi mogel priti notri.
Vse sem že postorila in se odločila da grem,nato ugotovim,da me poželjivo gleda,tudi mene je zagrabila strast,nekaj časa sem še oklevala,no in nato se je zgodilo.
Seks je bil res poln strasti,sicer brez čustev ampak prav tisti prvinski nagon...
Jaz sem bila zgoraj...Se pravi sem obvladovala situacijo.
No in potem sem se zbudila :D

Res bi rada slišala komentar ang: :-* ang:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #173 on: September 07, 2009, 09:05:29 AM »

Hvala, draga Regina,

ja, trenutno se mi dogaja ogromnoooo, utrujena sem od vsega, upam v najboljši izid situacije.

Objem, Sonce1

Kot so mi ptičke prišepetale,  ;) se nekaj od tega že rešuje, pa verjamem, da se tudi vse ostalo prej ko slej zate dobro izteče.
Sončka ti želim  ang:
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #174 on: September 07, 2009, 09:08:16 AM »

by luana

naj ti ne bo nerodno opisovat take sanje. Ko bi vedela, kolikokrat sem to sanjala jaz. In sedaj vem, da to pomeni, da se nisem mogla znebit bremen, tezav...kar me je pac morilo. Odkar mi je Regina to razlozila, me ni nic sram in tudi s takimi sanjami sem vec ali manj opravila- grem direktno k srcu problema :D

Kratko in jedrnato, apemaya. Upam, da ti je luana prisluhnila  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #175 on: September 07, 2009, 09:14:16 AM »

meni se zdijo v "iber" super, pozitivne sanje!! Imas kontrolo nad dogajanjem, a ne? ;)

skorpijonka, boš kaj pokomentirala?  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #176 on: September 07, 2009, 09:15:31 AM »

Kakšno je pa tvoje mnenje? ;)
www.sepet-sanj.com

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #177 on: September 07, 2009, 11:09:46 AM »

Kakšno je pa tvoje mnenje? ;)

Hm,glede na to,da imam na sodišču spor glede delitve premoženja,stanovanja z bivšim,sem sklepala,da bom premagala uradne osebe (nekdo najvišji na policiji),no tukaj gre za sodstvo. Dosegla pa bom svoje pravzaprav s strastjo,da se bom na nek način strastno borila.
Še prej pa bom zaščitila hčerko,da ji te uradne zadeve ne bodo prišle preblizu,saj bi v primeru,da izgubim,ostali brez stanovanja.
No,nekako tako sem si razlagala. Seveda je ta razlaga meni v prid in ne vem ali je to samo moja podzavestna želja ali kaže na to,da se bom za zadevo morala res strastno boriti.Moram povedati še to,da sem na koncu sanj čutila neke vrste olajšanje,zadoščenje...

Regina,a sem sploh kaj zadela v polno ali sem brcnila v temo ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #178 on: September 08, 2009, 09:22:02 AM »
Regina,a sem sploh kaj zadela v polno ali sem brcnila v temo ;D

Saj sanje v glavnem opisujejo podzavestne želje, ampak če se boš z zadevo tako strastno/samozavestno spopadla, kot si se s sanjsko "avtoriteto", potem to niso več /samo/ želje, ampak točno veš kaj hočeš.  ;)
Meni se zdi, da si sanjsko vsebino z dejansko situacijo povezala v nulo   ;D
www.sepet-sanj.com

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #179 on: September 08, 2009, 09:27:57 AM »

skorpijonka, boš kaj pokomentirala?  ;D

Hja. Da bi komentirala? Meni osebno zelo močne, pozitivne sanje. Stvari so pod kontrolo. Jaz upravljam.
Počasi bom že diplomirala iz vseh porodov. Danes ponoči spet. Punčka, svetlolasa, s temno rjavimi očmi.
 ::) :D