Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma X  (Read 329631 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma X
« Reply #255 on: November 10, 2009, 10:32:45 AM »
Odvijal se je nek karneval, izgledalo je kakor pustni karneval, spomnim se maškar oblečenih v črno z barvnimi špagami spletenimi v kite, ki so jim visele kot krilo, kot zgornji del oblačila, bujni lasje..., vozili so stojnico z okraski, medom...
Povorka je šla skozi hodnik, ki se je zaključil na odprtem pred bazenom v katerem sem plavala jaz. Sama sem bila nekakšen vodja, name so pazili varnostniki  :P Plavala sem v bazenu, voda je bila lepa, preplavala pa sem bazen v enem samem zamahu (sicer sem dobra plavalka, ampak, tako pa spet ne).
Zunaj se je odvijal karneval, okoli bazena so stali varnostniki, jaz sem pa plavala dolžine z občutkom, da se skrivam pred eno osebo, da le ta ne sme izvedeti, da sem tam. Ampak ne s strahom, da bi mi kaj naredil, le tega ne sme vedeti, da sem tam...in še je bilo tega, vendar se ne spomnim več...na žalost...

Karneval ob "nepravem času" je nekaj podobnega, kot sanje o zimi sredi poletne vročine ali obratno. Če dobro razmisliš, je pustni čas priložnost, da se vsaj enkrat na leto zamaskiramo pred svetom in pozabavamo na svoj ali tuj račun brez vsakih zadržkov.  ;)
Jaz nisem bila maskirana, ravno nasprotno, sploh ne vem, če sem bila v tistem bazenu sploh oblečena! Bolj študiram, bolj ne vem, če sem sploh imela kopalke na sebi. Nerodno mi ni bilo, nelagodno tudi ne, vem, da sem bila opazovana...sem bila samo opazovalka tega karnevala, ki sem ga na nek način vodila...hm, vodja svoje lastne maškarade...skrivam se  :P

HVALA za razlago  :-* ang:
« Last Edit: November 10, 2009, 11:09:11 AM by sonce »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #256 on: November 10, 2009, 04:17:54 PM »

Mogoče sem visoko letela,pa bom trdo pristala :D
Razlagala sem si nekako takole: jezero verjetno čustva,sem se dvignila nad čustva,jih gledala zviška in na koncu mi je zmanjkalo moči (goriva);
ne vem pa kaj bi bil gozd,jasa in zakaj helikopter in ne letalo. Navadno sanjam letalo,še nikoli nisem helikopterja in zakaj jezero in ne morje,saj vedno sanjam morje?

Regina,bi rada slišala oz.brala še tvojo razlago ang: :-* ang:

Ko se prepoznavni sanjski simboli spremenijo, podzavest skuša na ta način komentirati odnos do določenega stanja ali problema, ki ga skušamo urediti. Včasih gre za opozorilo, da se z njim premalo ukvarjamo,  drugič preveč, včasih pa je lahko taka preobrazba tudi namig, da bi morali na situacijo pogledati še s kakšne druge plati in se je morda lotiti na drugačen način,  spremeniti mnenje, pristop, itd.
Zato ni nujno, da si letela previsoko. Morda so se le načrti nekoliko oddaljili in ne gre vse po planu, lahko pa je popustilo neko začetno navdušenje, zdaj pa rabiš še kakšno dodatno motivacijo, spodbudo ali namig tebi drage osebe, da se spet spraviš v pogon in nadaljuješ začeto.

Si mi tole dobro osvetlila ;)
Hvala za razlago,ker bo še kako držala ang: :-* ang:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #257 on: November 10, 2009, 04:20:48 PM »
...skrivam se  :P

Jp, skrivaš se, ampak pred kom ali pred čim? Ker si samo opazovalka karnevala, očitno ne pred samo seboj, temveč pred nekom, ki je skrit za masko. Zakaj si opazovana?  ;) In zakaj potrebuješ varnostnike? ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #258 on: November 10, 2009, 04:22:59 PM »

Mogoče sem visoko letela,pa bom trdo pristala :D
Razlagala sem si nekako takole: jezero verjetno čustva,sem se dvignila nad čustva,jih gledala zviška in na koncu mi je zmanjkalo moči (goriva);
ne vem pa kaj bi bil gozd,jasa in zakaj helikopter in ne letalo. Navadno sanjam letalo,še nikoli nisem helikopterja in zakaj jezero in ne morje,saj vedno sanjam morje?

Regina,bi rada slišala oz.brala še tvojo razlago ang: :-* ang:

Ko se prepoznavni sanjski simboli spremenijo, podzavest skuša na ta način komentirati odnos do določenega stanja ali problema, ki ga skušamo urediti. Včasih gre za opozorilo, da se z njim premalo ukvarjamo,  drugič preveč, včasih pa je lahko taka preobrazba tudi namig, da bi morali na situacijo pogledati še s kakšne druge plati in se je morda lotiti na drugačen način,  spremeniti mnenje, pristop, itd.
Zato ni nujno, da si letela previsoko. Morda so se le načrti nekoliko oddaljili in ne gre vse po planu, lahko pa je popustilo neko začetno navdušenje, zdaj pa rabiš še kakšno dodatno motivacijo, spodbudo ali namig tebi drage osebe, da se spet spraviš v pogon in nadaljuješ začeto.

Si mi tole dobro osvetlila ;)
Hvala za razlago,ker bo še kako držala ang: :-* ang:

Me veseli  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #259 on: November 10, 2009, 05:40:33 PM »
...skrivam se  :P

Jp, skrivaš se, ampak pred kom ali pred čim? Ker si samo opazovalka karnevala, očitno ne pred samo seboj, temveč pred nekom, ki je skrit za masko. Zakaj si opazovana?  ;) In zakaj potrebuješ varnostnike? ;)

zanimivo  :o
vem to, da sem bila "kao" pomembna, zato varnostniki, nisem se počutila ogroženo...zakaj opazovana, pojma nimam  ???

Hvala Regina  :-* ang:

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #260 on: November 10, 2009, 08:15:50 PM »
Zivijo, Regina!

Spet ne vem, ali si prav razlagam sanje.

Sem sanjala, da smo bili v Ameriki in smo se vozili z avtom. Prisli smo do ene tocke, kjer se je avtocesta razcepila. In ker nam en razcep ni bil prevec vsec, smo sli na drugega (jaz sem bila sovoznica, zraven sta bila se moja dva fanta (partner in sin) in se mi zdi se ena Kanadcanka(?). Tako smo se vozili po severnem delu Amerike in obcudovali kmetije in pokrajino in prisli do zahodne obale. Vozili smo po vrhu hribov in gledali levo dol, kjer je bilo jezero z nekaj valovi in smo se zaceli pogovarjat, da se tukaj ne morejo razviti veliki valovi, ker nimajo od kje dobiti moc. Potem smo sli se malo naprej in na desni se nam je odprl ocean, kjer so bili zelo visoki valovi. No in ko smo sli se malo nparej smo prisli do tocke, kjer se je prej razcepila avtocesta. Temu kraku, po katerem smo se pripeljali nazaj, se je reklo ... Slovik...se spomnim, da sem nekaj komentirala, da je to zato, ker je nekaj v zvezi s slovani (ne vem tocno). In tukaj je bil zabaviscni park, kjer so se po strmem toboganu spuscali fantje in se velikokrat tudi opraskali, potolkli kolena...

Ali lahko to predstavlja moje razmisljanje o preteklem letu? Saj smo "sklenili" krog. Na trenutke je bilo kar nekaj custvenih vzponov in padcev (valovi), ampak se me niso toliko dotaknili (voznja po vrhu hriba), da se ne bi znala vrniti nazaj. Sedaj bi lahko rekla, da se pocutim spet na konju-hehehe In da se lahko dogaja naprej (ce se spomnim tvoje razlage zabaviscnega-adrenalinskega parka).

Kaj pravis?

Hvala :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #261 on: November 10, 2009, 10:53:15 PM »
Regina, delček sanj, ki mi je ostal v spominu, je tako čuden. Spet sem sanjala o starših, ta pa sta odločila, da odidemo in zapustimo stanovanje. Pa ne samo stanovanje, to je hecno, odhajali smo na drug planet  :o Čudno mi je bilo oditi, čeprav me niti ni bilo strah, glede na to, da smo odhajali na drug planet, halooo  :D. Ampak ozirala sem se po stanovanju, ki smo ga med pakiranjem na koncu že čisto razmetali, odločit smo se namreč morali, kaj bomo vzeli s sabo in kaj pustili. Hecno in nerodno mi je bilo, da bo, ko bodo ugotovili, da nas ne bo nazaj, nekdo prišel v to naše stanovanje, gledal vse te stvari, ki smo jih uporabljali, pa kako razmetano smo pustili... Nekatere osebne predmete, za katere nisem želela, da jih kdo vidi, sem celo vrgla v koš. Saj simbolika je očitna. Treba je pustit staro, oditi naprej, ampak zgleda, da mi ne štima, da bi kar pustila in šla, prej bi hotela, morala urediti kaj? Le kaj pomeni nov planet? Docela drugo življenje...ali kaj...
Hvala, če mi nakažeš kakšno smernico...  :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #262 on: November 11, 2009, 07:42:55 AM »
Dobro jutro vsem sanjalkam in sanjalcem  :-*

že dve noči zapored delam sadno kupo sebi v prvih sanjah prijateljici, danes ponoči pa bratu  ::) ; režem različno sanje ( najbolj mi je ostala v spominu lubenica  :D ) in ga dajem v dve skledi.

Sem prebrala na tvoji strani Regina, da ima lubenica žensko simboliko ( plodne ideje, zamisli ), zdaj jih je treba samo še oploditi  ;D

Lepe sanje vsem  :-*

Taja
« Last Edit: November 11, 2009, 07:44:52 AM by taja6 »

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #263 on: November 11, 2009, 10:43:21 AM »

že dve noči zapored delam sadno kupo sebi v prvih sanjah prijateljici, danes ponoči pa bratu  ::) ; režem različno sanje ( najbolj mi je ostala v spominu lubenica  :D ) in ga dajem v dve skledi.

Hehe, si mogoče meni postregla lubenico oz. sadno kupo? Če nisi, se pa priporočam za nocoj  :D Zgleda, da se pripravljaš na skorajšnje sladkosti  :D

Je pa zanimivo, da si tudi v besedah zamenjala sadje in sanje ...

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #264 on: November 11, 2009, 11:06:26 AM »

Hehe, si mogoče meni postregla lubenico oz. sadno kupo? Če nisi, se pa priporočam za nocoj  :D Zgleda, da se pripravljaš na skorajšnje sladkosti  :D

Je pa zanimivo, da si tudi v besedah zamenjala sadje in sanje ...

hehe pa res  ;D se mi že malo meša  ;D no se bom potrudila, da še tebi naredim osvežilno sanjsko sadno kupo  ;)  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #265 on: November 11, 2009, 11:34:06 AM »

hehe pa res  ;D se mi že malo meša  ;D no se bom potrudila, da še tebi naredim osvežilno sanjsko sadno kupo  ;)  :-*

Mmm, njami. Jo bom z veseljem pričakovala  ;D

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #266 on: November 11, 2009, 01:43:57 PM »
Sanjala sem o dveh prijateljih iz najstniških let, v enega od njih sem bila zaljubljena. Nobenega od njiju nisem videla že kakšnih 20 let in nimam stika z njima. Ne spomnim se podrobnosti, samo prijetnih občutkov, s katerimi sem se zbudila. Sicer smo se spoznali v živo, ampak smo prijateljstvo vzdrževali na daljavo prek pisem. Ali je to znak, da nekdo od njiju potrebuje mojo pomoč in naj ju poiščem?

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #267 on: November 11, 2009, 09:16:31 PM »

Ali lahko to predstavlja moje razmisljanje o preteklem letu? Saj smo "sklenili" krog. Na trenutke je bilo kar nekaj custvenih vzponov in padcev (valovi), ampak se me niso toliko dotaknili (voznja po vrhu hriba), da se ne bi znala vrniti nazaj. Sedaj bi lahko rekla, da se pocutim spet na konju-hehehe In da se lahko dogaja naprej (ce se spomnim tvoje razlage zabaviscnega-adrenalinskega parka).

Kaj pravis?

Tvoje razmišljanje o zaključenem krogu, ki ga povezuješ z lanskim letom, se mi zdi zelo zanimivo, še bolj pa to, da si sedaj na konju in se lahko dogaja naprej. Jp, kot da si en ciklus živlenja zaključila, opravila z nekimi načrti in uresničila neke želje, zdaj pa spet od začetka in veselo naprej.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #268 on: November 11, 2009, 09:20:39 PM »

Kaj pravis?

Tvoje razmišljanje o zaključenem krogu, ki ga povezuješ z lanskim letom, se mi zdi zelo zanimivo, še bolj pa to, da si sedaj na konju in se lahko dogaja naprej. Jp, kot da si en ciklus živlenja zaključila, opravila z nekimi načrti in uresničila neke želje, zdaj pa spet od začetka in veselo naprej.  ;)

Ja, nekako na konju se res pocutim. Kar sem si zadala se uresnicuje- najprej sem malo dvomila, ker ni kazalo najbolje, sedaj pa se vrata odpirajo vsepovsod.
Ufff, se je dogajalo v tem enem letu  :D In to same take prelomne stvari - lepe in grde. Ampak gremo naprej 8)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #269 on: November 11, 2009, 09:39:45 PM »
Regina, delček sanj, ki mi je ostal v spominu, je tako čuden. Spet sem sanjala o starših, ta pa sta odločila, da odidemo in zapustimo stanovanje. Pa ne samo stanovanje, to je hecno, odhajali smo na drug planet  :o Čudno mi je bilo oditi, čeprav me niti ni bilo strah, glede na to, da smo odhajali na drug planet, halooo  :D. Ampak ozirala sem se po stanovanju, ki smo ga med pakiranjem na koncu že čisto razmetali, odločit smo se namreč morali, kaj bomo vzeli s sabo in kaj pustili. Hecno in nerodno mi je bilo, da bo, ko bodo ugotovili, da nas ne bo nazaj, nekdo prišel v to naše stanovanje, gledal vse te stvari, ki smo jih uporabljali, pa kako razmetano smo pustili... Nekatere osebne predmete, za katere nisem želela, da jih kdo vidi, sem celo vrgla v koš. Saj simbolika je očitna. Treba je pustit staro, oditi naprej, ampak zgleda, da mi ne štima, da bi kar pustila in šla, prej bi hotela, morala urediti kaj? Le kaj pomeni nov planet? Docela drugo življenje...ali kaj...
Hvala, če mi nakažeš kakšno smernico...  :-*

Jp, težko se je posloviti od nekih svojih miselnih vzorcev, navad in razvad, pa čeprav se zavedaš, da jih ne potrebuješ več, ampak po sanjah sodeč napreduješ s tako velikimi koraki, da se podzavestno tej spremembi ne moreš več upirati. Lahko bi se ti prikazal povsem drugi simbol, ampak podzavest je izbrala drugi planet verjetno zaradi tega, da bi naredil nate vtis, da bi se vanj poglobila in razmišljala, kakšno je to drugačno življenje, ko se znebiš nekih osebnih predmetov /lastnosti/. Kaj bi morala urediti, preden greš? Saj veš, ko enkrat začnemo delati na sebi, je to šele začetek in nevereding story  ;)
www.sepet-sanj.com