Sem sanjala,da letim s helikopterjem nad jezerom,pravzaprav sem ravno dobro vzletela ,ko ugotovim,da s helikopterjem nekaj ni v redu. Ugotovim,da ni goriva oz ga je še zeloooo malo.
Vedela sem,da bom morala zasilno pristati,pogledam dol kje pravzaprav letim in vidim,da sem visoko nad jezerom,nato poletim nad smrekovim gozdom,bile so res visoke smereke in nato jasa,na kateri sem zasilno pristala. Pristanek bi bil zelo trd,a sem se tisti trenutek,ko bi mogla verejtno zelo trdo pristati na tleh,zbudila.
Vem še to,da v helokopterju nisem bila sama,da je bila pokrajina pod menoj prečudovita,prekrasno jezero,prekrasen gozd,čudovita jasa...Občutki so bili pravzaprav prekrasni,ko sem opazovala to prelepo pokrajino,napaka je bila samo v tem,da je bilo premalo goriva,ne vem zakaj nisem prej preverila

Mogoče sem visoko letela,pa bom trdo pristala

Razlagala sem si nekako takole: jezero verjetno čustva,sem se dvignila nad čustva,jih gledala zviška in na koncu mi je zmanjkalo moči (goriva);
ne vem pa kaj bi bil gozd,jasa in zakaj helikopter in ne letalo. Navadno sanjam letalo,še nikoli nisem helikopterja in zakaj jezero in ne morje,saj vedno sanjam morje?
Regina,bi rada slišala oz.brala še tvojo razlago