Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma X  (Read 329770 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma X
« Reply #240 on: November 02, 2009, 03:23:42 PM »
Ok, vse je povezano s prvim novembrom- to se vidi povsod, samo kaj je s temi "belimi" krizi? Na kaj namigujejo- nedolžnost, cistost...cesa?

Hvala :-*

Bi rekla, da nakazujejo konec neke notranje stiske, pa ni nujno, da gre za kaj velikega. Lahko gre samo za neke misli, ki so morda res povezane s 1. novembrom. Odvisno pač od vsakega posameznika, ampak nekomu je lahko takšno množično obiskovanje grobov na ta dan prav mrzko, nekomu drugemu pa zlata priložnost, da se "izkaže, pokaže, dokaže...", itd. Premisli, na kakšen način si o tem sama razmišljala  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #241 on: November 03, 2009, 11:10:13 AM »
Ok, vse je povezano s prvim novembrom- to se vidi povsod, samo kaj je s temi "belimi" krizi? Na kaj namigujejo- nedolžnost, cistost...cesa?

Hvala :-*

Bi rekla, da nakazujejo konec neke notranje stiske, pa ni nujno, da gre za kaj velikega. Lahko gre samo za neke misli, ki so morda res povezane s 1. novembrom. Odvisno pač od vsakega posameznika, ampak nekomu je lahko takšno množično obiskovanje grobov na ta dan prav mrzko, nekomu drugemu pa zlata priložnost, da se "izkaže, pokaže, dokaže...", itd. Premisli, na kakšen način si o tem sama razmišljala  ;)

Hvala.

Sem bila prav vesela, da sem grobove obdelala ze prej, ce prav sem vseeno padla v guzvo :-( Sedaj ko se s tamalim sprehajam, grem velikokrat na ocijev grob, tako da mi je bilo tole za 1. november malo odvec... No, v glavnem sedaj razumem njihov pomen ;-)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #242 on: November 03, 2009, 10:01:00 PM »
Me veseli, apemaya  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #243 on: November 04, 2009, 07:03:15 AM »
Evo,telih današnjih sanj si pa jaz ne znam razložit.
Sošolke iz srednje šole,šle smo zvečer ven.
Dve izmed njih sta bili tudi v resnici bolj revni, zato sem jaz eni posodila svojo lepo vijolično srajčko, pa ogrlico za zraven (vijolična), pulover je imela svoj, škornji so bili tudi moji,
Samega plesa oz. žuranja se ne spomnim. na koncu je bila kot neka telovadnica in v njej garderoba, kjer smo se preoblekle in si izmenjale oblačila nazaj.
Prišli so tudi neki fantje osvajat. No, naenkrat moje sošolke z mojimi oblačili ni bilo več. Ve smo mrzlično preiskale celo garderobo pa nismo našle nič.

Regina? Help..help.. :-*

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #244 on: November 04, 2009, 08:22:29 AM »
Stala sem na neke vrste mostu, visoko nad temno modrim morjem, iz katerega so molele majhne skale, okoli katerih se je nabirala megla. Dobesedno vrela je iz morja (čarpvnoški kotel varianta). Jaz sem opazovala te bele kupčke sredi modre podlage in se čudila, kako so lepi.
Nič jasno...

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #245 on: November 05, 2009, 04:43:28 PM »
Evo,telih današnjih sanj si pa jaz ne znam razložit.
Sošolke iz srednje šole,šle smo zvečer ven.
Dve izmed njih sta bili tudi v resnici bolj revni, zato sem jaz eni posodila svojo lepo vijolično srajčko, pa ogrlico za zraven (vijolična), pulover je imela svoj, škornji so bili tudi moji,
Samega plesa oz. žuranja se ne spomnim. na koncu je bila kot neka telovadnica in v njej garderoba, kjer smo se preoblekle in si izmenjale oblačila nazaj.
Prišli so tudi neki fantje osvajat. No, naenkrat moje sošolke z mojimi oblačili ni bilo več. Ve smo mrzlično preiskale celo garderobo pa nismo našle nič.

Regina? Help..help.. :-*

Takšno posojanje in izmenjavanje je lahko dvorezen meč. Malo si poglej pomen vijoličaste barve in premisli, če so drugi ljudje v tvoji bližini tudi tako velikodušni do tebe, kot si ti do njih.
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #246 on: November 05, 2009, 07:17:03 PM »
Stala sem na neke vrste mostu, visoko nad temno modrim morjem, iz katerega so molele majhne skale, okoli katerih se je nabirala megla. Dobesedno vrela je iz morja (čarpvnoški kotel varianta). Jaz sem opazovala te bele kupčke sredi modre podlage in se čudila, kako so lepi.
Nič jasno...

Jp, razmisli, če samo tebi nekaj ni jasno, ali pa je dejanko nekdo ali nekaj "zavito v meglo". ;)
www.sepet-sanj.com

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
« Reply #247 on: November 06, 2009, 08:44:38 AM »
Nič jasno...

Jp, razmisli, če samo tebi nekaj ni jasno, ali pa je dejanko nekdo ali nekaj "zavito v meglo". ;)
Hvala Regina  :-* sploh nisem razmišljala v tej smeri  :D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #248 on: November 06, 2009, 08:47:27 AM »
Jaz pa vsak dan kaj sanjam, da si prav v sanjah rečem joj tole si moram pa zapomniti in Regino vprašati, zjutraj pa pozabim  :o :(
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #249 on: November 06, 2009, 09:38:27 AM »
Jaz pa vsak dan kaj sanjam, da si prav v sanjah rečem joj tole si moram pa zapomniti in Regino vprašati, zjutraj pa pozabim  :o :(

pa si reči preden zaspiš da se boš zapomnila in pol se boš, ne šele v sanjah  8)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #250 on: November 06, 2009, 01:57:10 PM »
Bom danes Kreatorja prosila da ne bom spet sanj pozabila  :-\
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #251 on: November 09, 2009, 05:37:43 PM »

Sem sanjala,da letim s helikopterjem nad jezerom,pravzaprav sem ravno dobro vzletela ,ko ugotovim,da s helikopterjem nekaj ni v redu. Ugotovim,da ni goriva oz ga je še zeloooo malo.
Vedela sem,da bom morala zasilno pristati,pogledam dol kje pravzaprav letim in vidim,da sem visoko nad jezerom,nato poletim nad smrekovim gozdom,bile so res visoke smereke in nato jasa,na kateri sem zasilno pristala. Pristanek bi bil zelo trd,a sem se tisti trenutek,ko bi mogla verejtno zelo trdo pristati na tleh,zbudila.
Vem še to,da v helokopterju nisem bila sama,da je bila pokrajina pod menoj prečudovita,prekrasno jezero,prekrasen gozd,čudovita jasa...Občutki so bili pravzaprav prekrasni,ko sem opazovala to prelepo pokrajino,napaka je bila samo v tem,da je bilo premalo goriva,ne vem zakaj nisem prej preverila ::) ;D

Mogoče sem visoko letela,pa bom trdo pristala :D
Razlagala sem si nekako takole: jezero verjetno čustva,sem se dvignila nad čustva,jih gledala zviška in na koncu mi je zmanjkalo moči (goriva);
ne vem pa kaj bi bil gozd,jasa in zakaj helikopter in ne letalo. Navadno sanjam letalo,še nikoli nisem helikopterja in zakaj jezero in ne morje,saj vedno sanjam morje?

Regina,bi rada slišala oz.brala še tvojo razlago ang: :-* ang:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
« Reply #252 on: November 10, 2009, 09:16:41 AM »
Odvijal se je nek karneval, izgledalo je kakor pustni karneval, spomnim se maškar oblečenih v črno z barvnimi špagami spletenimi v kite, ki so jim visele kot krilo, kot zgornji del oblačila, bujni lasje..., vozili so stojnico z okraski, medom...
Povorka je šla skozi hodnik, ki se je zaključil na odprtem pred bazenom v katerem sem plavala jaz. Sama sem bila nekakšen vodja, name so pazili varnostniki  :P Plavala sem v bazenu, voda je bila lepa, preplavala pa sem bazen v enem samem zamahu (sicer sem dobra plavalka, ampak, tako pa spet ne).
Zunaj se je odvijal karneval, okoli bazena so stali varnostniki, jaz sem pa plavala dolžine z občutkom, da se skrivam pred eno osebo, da le ta ne sme izvedeti, da sem tam. Ampak ne s strahom, da bi mi kaj naredil, le tega ne sme vedeti, da sem tam...in še je bilo tega, vendar se ne spomnim več...na žalost...

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #253 on: November 10, 2009, 10:11:49 AM »

Mogoče sem visoko letela,pa bom trdo pristala :D
Razlagala sem si nekako takole: jezero verjetno čustva,sem se dvignila nad čustva,jih gledala zviška in na koncu mi je zmanjkalo moči (goriva);
ne vem pa kaj bi bil gozd,jasa in zakaj helikopter in ne letalo. Navadno sanjam letalo,še nikoli nisem helikopterja in zakaj jezero in ne morje,saj vedno sanjam morje?

Regina,bi rada slišala oz.brala še tvojo razlago ang: :-* ang:

Ko se prepoznavni sanjski simboli spremenijo, podzavest skuša na ta način komentirati odnos do določenega stanja ali problema, ki ga skušamo urediti. Včasih gre za opozorilo, da se z njim premalo ukvarjamo,  drugič preveč, včasih pa je lahko taka preobrazba tudi namig, da bi morali na situacijo pogledati še s kakšne druge plati in se je morda lotiti na drugačen način,  spremeniti mnenje, pristop, itd.
Zato ni nujno, da si letela previsoko. Morda so se le načrti nekoliko oddaljili in ne gre vse po planu, lahko pa je popustilo neko začetno navdušenje, zdaj pa rabiš še kakšno dodatno motivacijo, spodbudo ali namig tebi drage osebe, da se spet spraviš v pogon in nadaljuješ začeto.
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #254 on: November 10, 2009, 10:27:33 AM »
Odvijal se je nek karneval, izgledalo je kakor pustni karneval, spomnim se maškar oblečenih v črno z barvnimi špagami spletenimi v kite, ki so jim visele kot krilo, kot zgornji del oblačila, bujni lasje..., vozili so stojnico z okraski, medom...
Povorka je šla skozi hodnik, ki se je zaključil na odprtem pred bazenom v katerem sem plavala jaz. Sama sem bila nekakšen vodja, name so pazili varnostniki  :P Plavala sem v bazenu, voda je bila lepa, preplavala pa sem bazen v enem samem zamahu (sicer sem dobra plavalka, ampak, tako pa spet ne).
Zunaj se je odvijal karneval, okoli bazena so stali varnostniki, jaz sem pa plavala dolžine z občutkom, da se skrivam pred eno osebo, da le ta ne sme izvedeti, da sem tam. Ampak ne s strahom, da bi mi kaj naredil, le tega ne sme vedeti, da sem tam...in še je bilo tega, vendar se ne spomnim več...na žalost...

Karneval ob "nepravem času" je nekaj podobnega, kot sanje o zimi sredi poletne vročine ali obratno. Če dobro razmisliš, je pustni čas priložnost, da se vsaj enkrat na leto zamaskiramo pred svetom in pozabavamo na svoj ali tuj račun brez vsakih zadržkov.  ;)
www.sepet-sanj.com