Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma X
sonce:
Sanjala, da mi je hudič (brez heca) priskrbel karte za SP - Afrika, nogomet!!! loooool
Držala sem jih v rokah, bile so rdeče-rjave barve s posebnim vijakom kot varovalom proti ponarejanju. V roke mi jih je dal na leseni terasi pred hišo, ki je bila ograjena z visoko ograjo (kletka varianta). Vem, da me je gledal, kot da mi bo nekaj ukradel v zameno (hehe, prodala dušo za karte) ampak jaz sem bila previdna! Vem še to, da sem se sezuvala in so beli adidaski leteli po zraku čez celo teraso na drug konec, kjer so dokaj lično pristali...leteli so vragu mimo glave ;D ;D ;D
joj kaj dela toti fuzbal! Štajerska (z mano vred) že čisto evforična! Še sanja se mi o kartah!
Rena:
--- Quote from: Tejka on November 18, 2009, 01:58:52 AM ---Sem imela moro zato jo moram kar takoj napisat. Kaj pomeni pojma nimam, me je pa uspela vržt pokonci.
Iskala sem mojega Tomažka zunaj. Šel je s prijatelji in nikjer ga nisem našla. Ko sem ga končno odkrila je bil z nekimi mulci ves potetoviran s črkami po obrazu (F M in še ena črka so bile povsod). Bila sem šokirana ga odpeljala in mu po poti dopovedovala, da to ni ok, da ostane za celo življenje, da če že tatoo se da nekaj lepega ne pa črke po obrazu (potetovirali so ga tisti mulci) in da se gre to k profesionalcu kjer je sterilno in varno in kako so se grdo ponorčevali iz njega in ga iznakazili za celo življenje. On pa mi je nazaj jezikal kako sem tečna in zoprna in da itak gre za njegov obraz in kaj me briga in nasploh se je obnašal kot nek čisto grozen najstniški prestopnik :o
Počutila sem se čisto nemočno, bila zgrožena in na robu obupa.
Še dobro, da sem se zbudila.
Mogoče še v dodatno informacijo dejstvo, da o tetoviranju nimam slabega mnenja ali kakšnega prepričanja, da je to za kakšne posebne skupine ali kaj podobnega.
Že vnaprej hvala za kak namig :-*
--- End quote ---
Mene so tvoje sanje prav pritegnile in razmišljam, kaj bi pomenile. "Pošpegala" sem na Šepet sanj ;D. Neprijetne sanje v zvezi z otrokom pomenijo, da bi morala spremeniti ali celo opustiti svoje načrte. Poudarek na obrazu otroka... Zato sem pogledala še obraz... Soočenje, videti se... Iznakazili za celo življenje? Bo kakšna takšna sprememba ali bi lahko bila, če greš naprej po določeni poti? Ne vem...po moje bo mojstrica povedala svoje ;) :-*
Tejka:
--- Quote from: Rena on November 18, 2009, 10:26:29 AM ---
--- Quote from: Tejka on November 18, 2009, 01:58:52 AM ---Sem imela moro zato jo moram kar takoj napisat. Kaj pomeni pojma nimam, me je pa uspela vržt pokonci.
Iskala sem mojega Tomažka zunaj. Šel je s prijatelji in nikjer ga nisem našla. Ko sem ga končno odkrila je bil z nekimi mulci ves potetoviran s črkami po obrazu (F M in še ena črka so bile povsod). Bila sem šokirana ga odpeljala in mu po poti dopovedovala, da to ni ok, da ostane za celo življenje, da če že tatoo se da nekaj lepega ne pa črke po obrazu (potetovirali so ga tisti mulci) in da se gre to k profesionalcu kjer je sterilno in varno in kako so se grdo ponorčevali iz njega in ga iznakazili za celo življenje. On pa mi je nazaj jezikal kako sem tečna in zoprna in da itak gre za njegov obraz in kaj me briga in nasploh se je obnašal kot nek čisto grozen najstniški prestopnik :o
Počutila sem se čisto nemočno, bila zgrožena in na robu obupa.
Še dobro, da sem se zbudila.
Mogoče še v dodatno informacijo dejstvo, da o tetoviranju nimam slabega mnenja ali kakšnega prepričanja, da je to za kakšne posebne skupine ali kaj podobnega.
Že vnaprej hvala za kak namig :-*
--- End quote ---
Mene so tvoje sanje prav pritegnile in razmišljam, kaj bi pomenile. "Pošpegala" sem na Šepet sanj ;D. Neprijetne sanje v zvezi z otrokom pomenijo, da bi morala spremeniti ali celo opustiti svoje načrte. Poudarek na obrazu otroka... Zato sem pogledala še obraz... Soočenje, videti se... Iznakazili za celo življenje? Bo kakšna takšna sprememba ali bi lahko bila, če greš naprej po določeni poti? Ne vem...po moje bo mojstrica povedala svoje ;) :-*
--- End quote ---
V bistvu ja na nek način. Vprašanje je kako bi reagiral, če bi se slučajno morali preselit. Verjetno me (poleg vsega ostalega) to skrbi. Bi bilo smiselno.
sonce:
Čudne sanje...sanjala sem, da sem se vozila v avtu in sem srečala prijateljico iz otroških dni, s katero sva sicer še na vezi, ampak zelo malo. Na nekem dvorišču sva se obe zapeljali v krog, da bi se srečali na pravi strani (okna v avtu). Pri tem polkrožnem zavijanju pa je mene vrglo iz avtomobila in skotalila sem se v nagravžno lužo (ogromna luža). To me je tako spravilo v smeh, da nisem mogla vstati. Obležala sem v tisti luži, sploh nič mokra (?) in obrnila pogled v nebo. Tam je bila polna luna, na turkizno modri podlagi, beli oblački, čudovit zlatooranžen sončni zahod in res linearne razlike med temi barvami. Kot da gledaš tiste slike, ki jih ustvarjajo z barvnimi spreji in šablonami. Naenkrat so barve izginile in se je stemnilo, videla se je samo polna luna, tako čudovitega srebrnega sijaja, da ga ne znam niti opisati.
Dalje se na žalost ne spomnim, vendar sanje niso bile neprijetne. Največji štos pa je bil v tem, da sem zjutraj vklopila računalnik in šla pogledat na FB, nakar je bila ta prijateljica EDINA online! Me je kar zmrazilo (nisem je kontaktirala, ne vem zakaj ne, preprosto nisem je)...in sedaj na forumu najdem tudi nov naslov - pomen barv...
Nisem imela namena opisati sanj, ampak mi je nekaj reklo, da moram povprašati za mnenje.
HVALA!
skorpijonka:
Sanjala sem,da me je nekako fant nagovoril k temu,da se postrižem na moderno frizuro. In sem šla k nekemu frizerju (ne spomnim se,ali je moški ali ženska), ki me je postrigel čisto na kratko, z nekimi čopki ven in pobarval na živo oranžno. Vsi so bili navdušeni, jaz pa jezna,žalostna in popolnoma razočarana, ker mi lasje čisto počasi rastejo in vem,da bom znorela,dokler ne bodo spet zrasli.
Lasje predstavljajo neko moč, našo vitalnost, sem videla? Oranžna barva pa je barva pozitivizma, energije?
Če sanjaš, da te ostrižejo, pomeni, da te nekdo neupravičeno kritizira, prejemaš neke kritke.
V sanjah sem se počutila res grozno, obupano, žalostno.
Regina, bi ti še kaj dodala k razlagi?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version