Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma X
Fresita:
--- Quote from: Vilma88 on September 28, 2010, 02:01:56 PM ---A misliš, da bi me hči razumela, ko bi se z njo o tem pogovarjala? Stara je dve leti in pol, ne vem, kako začet.
--- End quote ---
Sicer nimam (še) otrok, ampak sva z nečakinjo kar precej časa skupaj, tako da vidim, da se je o tem z otroci še najlažje pogovarjati, ker stvari dojemajo s tako preprostostjo in si ne postavljajo razumskih ovir... :) Moja nečakinja je tudi imela obdobje, ko ni hotela spati v sobi in je večkrat rekla, da vidi 'strica', mi seveda nismo videli nikogar. :-\ Včasih je tudi omenjala eno punčko, še opisala jo je :) Mislim, da včasih podcenjujemo otroke, saj že dve-, tri.. letni otroci razumejo več kot si predstavljamo.
sasa:
Danes ponoči sem sanjala, da sem zanosila :o
Maja:
--- Quote from: sasa on October 12, 2010, 12:27:56 PM ---Danes ponoči sem sanjala, da sem zanosila :o
--- End quote ---
Draga, tu sem našla razlago ...
Komur se sanja o nosečnosti in porodu, bo spremenil svoje življenje, tako kot tisti, ki sanja o smrti. Sanje o porodu lahko pomenijo tudi konec neke krize, v primežu katere so se sanjalci bali prihodnosti. Nezavedno jih s tem prizorom opozarja, da morajo pretrgati stike s preteklostjo in da se je treba izkopati iz miselne in čustvene stiske, ter sprejeti nova spoznanja, ki bodo naredila življenje dragocenejše.
(Vir: www.cosmopolitan.si)
sasa:
--- Quote from: ženska on October 12, 2010, 12:34:54 PM ---
--- Quote from: sasa on October 12, 2010, 12:27:56 PM ---Danes ponoči sem sanjala, da sem zanosila :o
--- End quote ---
Draga, tu sem našla razlago ...
Komur se sanja o nosečnosti in porodu, bo spremenil svoje življenje, tako kot tisti, ki sanja o smrti. Sanje o porodu lahko pomenijo tudi konec neke krize, v primežu katere so se sanjalci bali prihodnosti. Nezavedno jih s tem prizorom opozarja, da morajo pretrgati stike s preteklostjo in da se je treba izkopati iz miselne in čustvene stiske, ter sprejeti nova spoznanja, ki bodo naredila življenje dragocenejše.
(Vir: www.cosmopolitan.si)
--- End quote ---
No porod glih ni bil, je bla pa čist začetek nosečnosti, se pravi, ko se ti pojavita dve modri črtici ::)
Hm... Mislim, da vem, na kaj se tole nanaša, začetek spremembe, začetek drugačnega življenja. No ja, zdej pa je jasno ja hehehe ;D
Hvala, draga
:-*
sanjalka:
--- End quote ---
Nekaj novega se oplaja v tebi, neko novo rojstvo te čaka.
Sama pa razmisli na katerem področju žilvljenja.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version