Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma X
sasa:
--- Quote from: sanjalka on October 12, 2010, 01:21:17 PM ---
--- Quote from: sasa on October 12, 2010, 12:27:56 PM ---Danes ponoči sem sanjala, da sem zanosila :o
--- End quote ---
Nekaj novega se oplaja v tebi, neko novo rojstvo te čaka.
Sama pa razmisli na katerem področju žilvljenja.
--- End quote ---
Pomoje kar vse skupaj ;D
Ne, saj točno vem, na kaj se nanaša, ker sem danes dokončno sprejela eno, lahko bi rekli celo radikalno, odločitev.
pikica53:
carica si ;D ;D ;D
sasa:
--- Quote from: pikica52 on October 12, 2010, 10:19:21 PM ---carica si ;D ;D ;D
--- End quote ---
:-*
sanjalka:
Sem danes sanjala, da sem slišala renčanje leva. Stala sem z otroki pred šolo in slišala sem opozorilo, da se moramo umakniti, ker je lev, ki naj bi bil sicer dresiran ušel izpod kontrole. Z otroki smo se umaknili v šolo, nato sem videla žensko s tem "levom", ki je bil pravzaprav levinja pa še to bolj podobna volku, saj je imela zelo temno sivo, skoraj črno dlako. Malo mi je bilo lažje, ker vseeno ni zgledal tako zelooooo velik in tako zelooo strašen. Videla sem kako je ta ženska ukrotila tega "leva" na način, da je zavpila nanj in "lev" je postal zopet krotek, čeprav smo vsi vedeli, da je to lahko samo začasno, da nikdar ne veš, kdaj bo njegova divja narava zopet udarila na plano.
Mi lahko kdo kaj namigne glede teh sanj?
pikica53:
Heraklejeve naloge, ena od njih ubiti neranljivega Nemejskega leva, ki ima magično krzno od katerega se odbijejo puščice, meč, gorjača. Torej ne z orožjem, temveč z lastnimi rokami :), mu odrti kožo in postati nepremagljiv :).
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version