Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma X
Jane:
Evo pa sem pozabila, kaj sem sanjala, ker sploh nisem imela časa priti do računalnika. Pa sem zjutraj v nulo natančno obnovila svoje sanje.
Vem samo, da sem bila v neki vodi ( zadnje čase samo vodo sanjam ::) ), mislim da je bilo v bazenu. V glavnem tamalega sem lovila, ko je odlaufal proti bazenu, jaz sem se drla za njim da naj počaka, on pa ves vesel, mami jaz znam sam in flik v vodo brez rokavčkov in vsega. Pa je plaval, jaz pa vesela kako res zna. No ko sva prišla iz vode oba, sem ugotovila, da sem ful pikasta nekaj, da imam kar neke izrastke-pike-po celem telesu, kot bi imela norice, pa mi je potem en rekel, da so to neki lišaji ??? No pa me je mož potolažil, da nisem edina, da je tudi on ves lišajast ;D
sanjalka:
Voda so čustva, po nepotrebnem te nekaj skrbi glede sina. On to obvlada zelo dobro, mogoče celo bolje kot ti, saj nisem zasledila, da bi imel kaj lišajev oz da bi bil pikast. Vidva z možem sta bila pikasta, samo ne vem ali od vode (čustev) ali od česa drugega, nisi točno opisala.
Jane:
--- Quote from: sanjalka on March 26, 2012, 02:45:52 PM ---Voda so čustva, po nepotrebnem te nekaj skrbi glede sina. On to obvlada zelo dobro, mogoče celo bolje kot ti, saj nisem zasledila, da bi imel kaj lišajev oz da bi bil pikast. Vidva z možem sta bila pikasta, samo ne vem ali od vode (čustev) ali od česa drugega, nisi točno opisala.
--- End quote ---
Zato ker niti ne vem od česa so bile pike. kar naenkrat so bile tam ;D Domevam da od vode hehe. Hvala Sanjalka :-*
hannah:
Že od majhnega imam nočne more ali zgolj neprijetne sanje o kačah.
Danes se mi je sanjalo, da je bila kača v sobi, v terariju.
Vse lepo in prav, dokler nisem ostala sama v sobi, ravno grem proti vratom,
ko dolga črna kača pobegne. Splazi se po tleh, gre po steni, po stopu, proti vratom oz. meni.
Sem ušla ven, še prej jo pa opazujem ko gre proti meni.
Kot da se mi sanje nehajo - se mi pokaže moški obraz, zatem še en obraz (mogoče ženski, ki je zgledal, kot da požira kačo), jaz sem pa imela občutek, da sem požrla kačo in sem čutila, kako mi leze dol po grlu.
Sklepam, da sem sanjala o kačah zato, ker sem zadnjič prebrala na tem forumu, kako ena članica hrani svojega pitona.
Ampak v vseh teh sanjah zasledim isti vzorec - kača me hoče napadet (in pri tem je hudičevo spretna) - vendar me dozdej še nobena ni. Kaj bi to lahko pomenilo?
Sama drugače nimam fobije pred kačami.
Maja:
Haha, od mojih kač se je že večim sanjalo. :laugh:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version