Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma X

<< < (120/142) > >>

hannah:
verjamem  ;D

Maja:
Oh, kačice so pa ja luštne.  :P

aisha3012:
bi znal kdo razložit? :)

prisla sem na krasno jaso kjer je gorel hotel, kjer sem bila se malo pred tem a sem odsla in se vrnila. No, hotel je gorel, soncen lep dan zraven hotela pa je bila taksna uta, ki je bila v dimu in sem jo odprla ker sem vedela da so tam ljudje. Ven so padli kosi telesa, ampak ne zazgani, svezi no in nato sem zagledala eno osebo, ki ima kar velik pomen v mojem zivljenju in on je imel eno rame samo kosti, ne zazgano, ampak kot bi mu manjkalo meso, pa me je hotel poljubiti ampak je dejal da ne more, ker ima problem z usti zaradi poskodbe, samo vprasal me je, ce bi ostLa z njim kljub temu da je invalid. In jaz sem ga objela, rekla seveda in v tistem se mu zacelila rama. Skratka po eni strani grozne sanje ampak jaz niti enkrat v sanjah nisem imela slabega ali grozljivega obcutka. Me pa neznamsko zanima kaj hudica to pomeni....

sandry_ca:
mene pa folk non stop sanja, da sem noseča :) ...kar nisem :) Sam kaj bi pa potem to lahko pomenilo? :D

Rena:

--- Quote from: aisha3012 on April 02, 2012, 08:27:56 PM ---bi znal kdo razložit? :)

prisla sem na krasno jaso kjer je gorel hotel, kjer sem bila se malo pred tem a sem odsla in se vrnila. No, hotel je gorel, soncen lep dan zraven hotela pa je bila taksna uta, ki je bila v dimu in sem jo odprla ker sem vedela da so tam ljudje. Ven so padli kosi telesa, ampak ne zazgani, svezi no in nato sem zagledala eno osebo, ki ima kar velik pomen v mojem zivljenju in on je imel eno rame samo kosti, ne zazgano, ampak kot bi mu manjkalo meso, pa me je hotel poljubiti ampak je dejal da ne more, ker ima problem z usti zaradi poskodbe, samo vprasal me je, ce bi ostLa z njim kljub temu da je invalid. In jaz sem ga objela, rekla seveda in v tistem se mu zacelila rama. Skratka po eni strani grozne sanje ampak jaz niti enkrat v sanjah nisem imela slabega ali grozljivega obcutka. Me pa neznamsko zanima kaj hudica to pomeni....

--- End quote ---

Ma si zakomplicirala s sanjami, da od začetka niti ideje nisem imela  :D ;). Na netu skoraj nič od tvojih simbolov nisem našla: ne ognja ne delov telesa ne rame ...  :o

Mogoče bi se dalo razložit tako:

Očiščenje (ogenj) nečesa začasnega, kratkotrajnega (hotel). Razpadlo je na koščke (deli telesa), a ob tem nisi imela slabih občutkov. Situacija je razpadla že prej, le da je bila zamegljena skozi dim, sedaj si jasno uvidela(odprla si uto), kar si že vedela. Prijatelj ima velik pomen v tvojem življenju, a ni več čisto »tvoj«. Pohabljena rama (prijateljem se naslonimo na rame, simbolično te rame več ni) in poškodovana usta. Z usti sporočamo, govorimo, zato domnevam, da se ne moreta več prav vsega pogovarjat, si sporočat, verjetno je vmes že neka odtujitev, blokada. Rama se je zacelila, ker želiš to ramo nazaj…

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version