Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma X

<< < (121/142) > >>

sandry_ca:

--- Quote from: sandry_ca on April 05, 2012, 04:12:43 AM ---mene pa folk non stop sanja, da sem noseča :) ...kar nisem :) Sam kaj bi pa potem to lahko pomenilo? :D

--- End quote ---

Rena lahko še zame?

Rena:

--- Quote from: sandry_ca on April 08, 2012, 06:45:20 PM ---
--- Quote from: sandry_ca on April 05, 2012, 04:12:43 AM ---mene pa folk non stop sanja, da sem noseča :) ...kar nisem :) Sam kaj bi pa potem to lahko pomenilo? :D

--- End quote ---

Rena lahko še zame?

--- End quote ---

Oj. Se je meni sanjalo, kot da ti je nekdo na tole že odgovoril?  ;)

Čak, a drugi sanjajo, da si ti noseča? Ne sama o sebi, da si?

sandry_ca:

--- Quote from: Rena on April 08, 2012, 06:50:22 PM ---
--- Quote from: sandry_ca on April 08, 2012, 06:45:20 PM ---

--- End quote ---

Rena lahko še zame?

--- End quote ---

Oj. Se je meni sanjalo, kot da ti je nekdo na tole že odgovoril?  ;)

Čak, a drugi sanjajo, da si ti noseča? Ne sama o sebi, da si?

--- End quote ---

ne drugi :)

Rena:
Hja draga Sandrica, ne morem reči kaj drugega, kot da imaš očitno v sebi nekaj za izrazit, ustvarjalne ideje, možnosti novih začetkov. In ker smo ljudje nezavedno povezani med seboj, te očitno začutijo,  da oddajaš tako ustvarjalno energijo. Mogoče pa je zadeva enostavnoo taka, da ti prijatelji pravijo, da imej otroka  ;)

apemaya:

--- End quote ---

Kot sem uspela razumeti, si želiš otroka, kajne? Če o tem govoriš tudi s prijatelji, verjetno čutijo to tvojo željo in ti želijo, da bi čimprej zanosila.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version