Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma X

<< < (122/142) > >>

sandry_ca:

--- Quote from: apemaya on April 09, 2012, 07:07:52 PM ---
--- Quote from: sandry_ca on April 05, 2012, 04:12:43 AM ---mene pa folk non stop sanja, da sem noseča :) ...kar nisem :) Sam kaj bi pa potem to lahko pomenilo? :D

--- End quote ---

Kot sem uspela razumeti, si želiš otroka, kajne? Če o tem govoriš tudi s prijatelji, verjetno čutijo to tvojo željo in ti želijo, da bi čimprej zanosila.

--- End quote ---

vse je res...čeprov se strinjam tudi glede ustvarjalnosti...je glede tega več možnosti  ;)

sanjalka:
Nekaj v tebi caka na novo rojstvo.Pozkusi iti vase in ugotoviti kaj bi to bilo in to potem spraviti na svet,realizirati v realnosti,roditi.

sandry_ca:

--- Quote from: sanjalka on April 10, 2012, 08:42:03 PM ---Nekaj v tebi caka na novo rojstvo.Pozkusi iti vase in ugotoviti kaj bi to bilo in to potem spraviti na svet,realizirati v realnosti,roditi.

--- End quote ---

aha...pa še kako res  ;D

taja6:
Nocoj sem sanjala tako žive sanje, da sem si na tržnici kupila 3 velike, sočne mange. Ker sem jih kupovala tukaj v Sloveniji, so bili zelo zelo dragi, a sem si jih vseeno kupila. Sem si rekla, mango obožujem in si jih bom privoščila ne glede na ceno. Drugače pa me tudi asocirajo na Maroko, ker se tam pridno bašem z njimi.  ;D  Potem sem šla v dvigalo in se nakam peljala, vem, da je bilo navzgor...

Rena:

--- Quote from: taja6 on April 25, 2012, 08:13:44 AM ---Nocoj sem sanjala tako žive sanje, da sem si na tržnici kupila 3 velike, sočne mange. Ker sem jih kupovala tukaj v Sloveniji, so bili zelo zelo dragi, a sem si jih vseeno kupila. Sem si rekla, mango obožujem in si jih bom privoščila ne glede na ceno. Drugače pa me tudi asocirajo na Maroko, ker se tam pridno bašem z njimi.  ;D  Potem sem šla v dvigalo in se nakam peljala, vem, da je bilo navzgor...

--- End quote ---

Si se mogoče peljala v restavracijo nad knjižnico? To morava čimprej  ;). Zanimive sanje, bomo razmišljali ...  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version