Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma X  (Read 329413 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Razlaga sanj za redne člane foruma X
« on: June 06, 2009, 07:32:51 AM »
Tukaj nadaljujemo s strani http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,1997.405.html

Mirne noči in prijetne sanje vam želim  :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline luana

• Uporabnik
  • **
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma X
« Reply #1 on: June 06, 2009, 10:29:15 AM »
Pozdravljeni!
Bilo je mučno, nikakor da se stuširam, nekje v nekem napol sezidanem objektu, so bile tuš kabine, nikakor da pridem do vode da se slečem, lasje sem si spenjala a nenehno so mi dol padali, za nameček zunaj pred zgradbo polno moških, lovila sem jih stran, no lovila, nekako rekla naj oddidejo a nič, potem prišla prijateljica in jih je kočno prepričala da so odšli. A vseeno  nisem uspela se okopat, oblačila so bila na kupu, prekladala sem jihsem in tja, a do želenega nisem uspela. Odšla sem stran neumita . Nisem bila tako umazana, a vseeno bi se bila umila.
Regina kaj pravijo te moje sanje, a ja lasje so bili res lepi, bujni taki kakršni so mi  všeč, ne ravni, skodrani skratka lepi!!!!
by luana  ;) ;)
« Last Edit: June 06, 2009, 12:34:08 PM by luana »
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #2 on: June 06, 2009, 02:04:19 PM »
Regina HVALA za odg  :-*
danes sem ponovno sanjala o narascaju, tokrat zivalskem.  :D

Z avtom sem se peljala v hrib, bila je kot vasica. Potem sem parkirala pred hiso. Tam so bili tudi moji starsi, vendar hise nisem poznala. Sla sem po hribcku navzdol, ki je bil poleg vhoda hise. Tam je na tleh lezala velika bela zajkla in je imela mladice. Ampak ne obicajno. Kaksnih 1000 ali se vec in prilepljeni so bili na njeno kozo, kot da bi rastli iz nje. Cisto majhni, za pol mezinca. Zajkla je bila mirna in je pustila, da jo vzamem v narocje. Nisem se mogla nacudit koliko mladickov ima. Tudi mladicki so bili mirni, vsi bele barve in spali ...

???

Lep vikend
 :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #3 on: June 06, 2009, 02:15:43 PM »
Joj se to sem se sedaj spomnila  :D

V drugem delu sanj sem sanjala moskega, ki v bistvu vem kdo je  ;D
In je bil cisto drugacen kot v resnici. No, vsaj jaz se tega nisem dozivela pri njemu.  ;D
Skupaj sva bila v postelji, ampak se samo pogovarjala in fant je deloval precej custveno.  ::)
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #4 on: June 06, 2009, 05:10:09 PM »
Sanjal" sem, da nekoga, poznanega M.božam po laseh, kar prišel je do mene, pa se ponudil, glavo je stegnil do mene in jaz sem moral"ga pogladit,da ga s tem pozdravim"

še prej pa sem sanjal isti čas dneva, neke mokre sanje",v bisvtu pa,da me je zelel nekdo vzet",tko poželjivo prosu, pa sem raje bil primeru,pa se je le on" vijugal ob ali na men,nisem zelel izmenjavat soke si z njim",ker ni bila zgodovina prava, iskrena,ima namreč v sorodu nepridiprava in jaz plemenit,ponosen se potem ne druzim globinjsko, vprasanje je, da izzisili sanjsko željo kljub temu,frrrrr
let it be

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #5 on: June 07, 2009, 04:18:08 PM »
Pozdravljeni!
Bilo je mučno, nikakor da se stuširam, nekje v nekem napol sezidanem objektu, so bile tuš kabine, nikakor da pridem do vode da se slečem, lasje sem si spenjala a nenehno so mi dol padali, za nameček zunaj pred zgradbo polno moških, lovila sem jih stran, no lovila, nekako rekla naj oddidejo a nič, potem prišla prijateljica in jih je kočno prepričala da so odšli. A vseeno  nisem uspela se okopat, oblačila so bila na kupu, prekladala sem jihsem in tja, a do želenega nisem uspela. Odšla sem stran neumita . Nisem bila tako umazana, a vseeno bi se bila umila.
Regina kaj pravijo te moje sanje, a ja lasje so bili res lepi, bujni taki kakršni so mi  všeč, ne ravni, skodrani skratka lepi!!!!
by luana  ;) ;)

Da se z vsemi štirimi braniš notranjega očiščenja, nekih starih navad ali razvad, miselnih vzorcev, čustvenih blokad, slabe vesti, itd...
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #6 on: June 07, 2009, 04:32:30 PM »

Z avtom sem se peljala v hrib, bila je kot vasica. Potem sem parkirala pred hiso. Tam so bili tudi moji starsi, vendar hise nisem poznala. Sla sem po hribcku navzdol, ki je bil poleg vhoda hise. Tam je na tleh lezala velika bela zajkla in je imela mladice. Ampak ne obicajno. Kaksnih 1000 ali se vec in prilepljeni so bili na njeno kozo, kot da bi rastli iz nje. Cisto majhni, za pol mezinca. Zajkla je bila mirna in je pustila, da jo vzamem v narocje. Nisem se mogla nacudit koliko mladickov ima. Tudi mladicki so bili mirni, vsi bele barve in spali ...

???

Lep vikend

Si prikupno zmedena?  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #7 on: June 07, 2009, 04:42:01 PM »
Sanjal" sem, da nekoga, poznanega M.božam po laseh, kar prišel je do mene, pa se ponudil, glavo je stegnil do mene in jaz sem moral"ga pogladit,da ga s tem pozdravim"

še prej pa sem sanjal isti čas dneva, neke mokre sanje",v bisvtu pa,da me je zelel nekdo vzet",tko poželjivo prosu, pa sem raje bil primeru,pa se je le on" vijugal ob ali na men,nisem zelel izmenjavat soke si z njim",ker ni bila zgodovina prava, iskrena,ima namreč v sorodu nepridiprava in jaz plemenit,ponosen se potem ne druzim globinjsko, vprasanje je, da izzisili sanjsko željo kljub temu,frrrrr

Čeprav se na prvi pogled zdi, da gre za prikaz tvojega odnosa do spolnosti, so lahko sanje tudi ilustracija neke druge priložnosti in splošnega razmišljanja, ki je videt precej natančno "popredalčkano".
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #8 on: June 07, 2009, 06:57:37 PM »

???

Lep vikend

Si prikupno zmedena?  ;D

majcken pa res, ampak ne vem v katero smer za to kazejo sanje.  ang:

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #9 on: June 07, 2009, 07:01:42 PM »
[
quote author=Regina link=topic=2133.msg74187#msg74187 date=1244384288]
Pozdravljeni!
Regina kaj pravijo te moje sanje, a ja lasje so bili res lepi, bujni taki kakršni so mi  všeč, ne ravni, skodrani skratka lepi!!!!
by luana  ;) ;)

Da se z vsemi štirimi braniš notranjega očiščenja, nekih starih navad ali razvad, miselnih vzorcev, čustvenih blokad, slabe vesti, itd...
[/quote]

Hvala Regina, a ti po pravici povem, nič ne vem kaj naj bi to bilo, ko bi vedela, bi takoj zagrabila in  šla v akcijo!

By luana

Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #10 on: June 07, 2009, 08:45:48 PM »
Čeprav se na prvi pogled zdi, da gre za prikaz tvojega odnosa do spolnosti, so lahko sanje tudi ilustracija neke druge priložnosti in splošnega razmišljanja, ki je videt precej natančno "popredalčkano".
Regina, sem se Jaz prav potrudil in bistvo zadet ,opisovanje samo tebi, ti pa tko prevajaš potem 8) Splošno razmišljanje pa vsekakor ostaja,ker imam vse"rad ;D, ker razumem kaj to je imeti rad nekoga,brez izjem in nuj ang:
« Last Edit: June 07, 2009, 08:51:34 PM by Mojzes »
let it be

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #11 on: June 08, 2009, 08:46:30 AM »
majcken pa res, ampak ne vem v katero smer za to kazejo sanje.  ang:

Smer boš ti bolje poznala kot jaz, ampak recimo... meni potegne v neko obliko nekoliko nerodne ženske zapravljivosti, ko bi kar vse imela, kar vidiš. Morda zato, ker vem, da si na potovanju, ampak tudi sicer je simbolika nekje tukaj. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #12 on: June 08, 2009, 08:58:32 AM »
Hvala Regina, a ti po pravici povem, nič ne vem kaj naj bi to bilo, ko bi vedela, bi takoj zagrabila in  šla v akcijo!

By luana

Lahko, da je tako globoko zakoreninjeno, da ne moreš "videt", lahko pa tudi, da nočeš. Očitno še pač ni pravi čas za takšno očiščenje.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #13 on: June 08, 2009, 09:18:01 AM »
Regina, sem se Jaz prav potrudil in bistvo zadet ,opisovanje samo tebi, ti pa tko prevajaš potem 8) Splošno razmišljanje pa vsekakor ostaja,ker imam vse"rad ;D, ker razumem kaj to je imeti rad nekoga,brez izjem in nuj ang:

Ja, tokrat si se res potrudila in zadela bistvo, zdaj pa še samo ugotovi, katera je tista situacija, v kateri pod nobenim pogojem ne bi spremenila svojega mnenja oz. stališča. To bi naj bilo popredalčkano, ne pa tvoje pisanje.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #14 on: June 08, 2009, 08:57:12 PM »

By luana

Lahko, da je tako globoko zakoreninjeno, da ne moreš "videt", lahko pa tudi, da nočeš. Očitno še pač ni pravi čas za takšno očiščenje.  ;)

:-\ :-* ;) ;)

Hvala by luana
Luana....

Dzelad ed Din RUMI