Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma X  (Read 329428 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma X
« Reply #15 on: June 09, 2009, 10:48:11 PM »
miška čez cesto je šla, jaz pa zapeljal mimo tak,da je obstala in pozneje nadaljevala, nato videl še recimo majhnega modrasa,ki se je sončil spet na poti makadama,še mimo njega seveda, ..
let it be

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #16 on: June 09, 2009, 11:33:26 PM »
Mojzes, miška ti prinaša naslednja sporočila. Izberi tisto, ki ti najbolj 'sede'.

Bodi pozoren na podrobnosti, da ti ne bo ušlo kaj pomembnega.
To obdobje je zate obdobje obilja, vendar potrebuješ pozornost, da bi se izognil vsem njegovim odtekanjem ali izgubam.
Morda si spregledal nekaj, kar je zelo očitno in je pred tvojim nosom.
To je pomemben čas za natančen pregled vsega, kar se ti dogaja v življenju in da se znebiš tistega, kar ti več ne odgovarja.
Naredi nepristransko oceno svojih prednosti in omejitev brez obsojanja in s popolno odkritostjo do sebe.
Priložnosti ti polzijo iz rok, ker se preveč ozko usmerjaš na eno ali dve dejavnosti.

In še kača:

Kmalu boš šel skozi pomembne osebnostne spremembe, ki bodo tako intenzivne in dramatične, da bo v prenesenem pomenu tvoj stari jaz umrl, medtem ko se bo novi jaz rodil.
Čutil boš val energije, ki bo izostril tvoje čute, tvoje mentalne sposobnosti in ti odprl nove kanale zavedanja.
Kmalu boš razrešil dolgotrajno zadevo, ki je od tebe terjala veliko pozornosti, tako, da jo boš videl v popolnoma drugi luči.
Sedaj je pravi čas, da se začneš ukvarjati s tantra ali kundalini jogo. ;D
Kmalu boš izkusil dramatično in nepričakovano psihično ali čustveno zdravljenje, ki bo prišlo iz nepričakovanega vira.

:-* Gaja

Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #17 on: June 10, 2009, 02:03:40 AM »
Da, Regina imas pravo.  :P Moram merkat, da bom v avgustu, ko pridem v Slo/tisti prvi teden imela vsaj za kufe.  ;D

Danes sem sanjala, da sem gledala moski hrbet in rekla/ne vem komu, da ima ta osebek sirok hrbet.  :D
Res nerazumljive sanje.
Morda izhajajo iz dejstva, da opazujem ljudi. 
Danes mi je sosolec rekel, da jaz ne gledam, temvec skeniram prisleke/mimoidoce.  :D Pa mislim, da ni bil prvi, ki je to oapazil in verjetno tudi ne zadnji.
Hudimana, moram biti tako ocitna.
 >:D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #18 on: June 10, 2009, 07:13:08 PM »
V sanjah sem bila v stanovanju. Lepo urejenem, ogromno oranzno rumene svetlobe. Poleg mene je bil majhen fantek, kot da bi ga pazila ... Sedela sva skupaj na postelji in opazovala odraslega moskega kako po stanovanju priziga svece.
Ta moski je bil lepo oblecen in nasploh sem bila osredotocena na njegove obleke in ne na to kar pocne ...  ???
Tudi ta moski je ocitno v sanjah bil nekdo, ki sem ga poznala ...
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #19 on: June 11, 2009, 09:18:21 AM »
miška čez cesto je šla, jaz pa zapeljal mimo tak,da je obstala in pozneje nadaljevala, nato videl še recimo majhnega modrasa,ki se je sončil spet na poti makadama,še mimo njega seveda, ..

Živali imajo od vseh simbolov najširši pomen, vse pa je skoraj nemogoče opisat. Poleg njim lastnih naravnih značilnosti je tudi pomembno, kakšen odnos imamo mi v resnici do njih in kakšni so občutki v sanjah. Enostavno blefirala bi, če bi brez tega skušala iskat odgovor, zato bo najbolje, da si pomagaš z "aha" efektom in skupnim imenovalcem miši in kače, to pa je medsebojna odvisnost v boju za obstanek.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #20 on: June 11, 2009, 09:30:29 AM »
Da, Regina imas pravo.  :P Moram merkat, da bom v avgustu, ko pridem v Slo/tisti prvi teden imela vsaj za kufe.  ;D

Danes sem sanjala, da sem gledala moski hrbet in rekla/ne vem komu, da ima ta osebek sirok hrbet.  :D
Res nerazumljive sanje.
Morda izhajajo iz dejstva, da opazujem ljudi. 
Danes mi je sosolec rekel, da jaz ne gledam, temvec skeniram prisleke/mimoidoce.  :D Pa mislim, da ni bil prvi, ki je to oapazil in verjetno tudi ne zadnji.
Hudimana, moram biti tako ocitna.
 >:D

Ufff, čisto odvisno je.... lahko ti nekdo obrne hrbet namenoma, lahko kdo odhaja in ga vidiš v hrbet, lahko tako sedi itd. Včasih te kakšen moški hrbet s širokimi rameni dobesedno očara,  :P spet drugič te kakšen ukrivljen razžalosti itd. In konec koncev, kaj ti delaš za tem hrbtom?
Sicer pa tudi to skeniranje zveni zanimivo  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #21 on: June 11, 2009, 09:35:43 AM »
V sanjah sem bila v stanovanju. Lepo urejenem, ogromno oranzno rumene svetlobe. Poleg mene je bil majhen fantek, kot da bi ga pazila ... Sedela sva skupaj na postelji in opazovala odraslega moskega kako po stanovanju priziga svece.
Ta moski je bil lepo oblecen in nasploh sem bila osredotocena na njegove obleke in ne na to kar pocne ...  ???

A ti pa kar serijsko?  ;D To zna bit kakšno zelo prijetno doživetje.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #22 on: June 11, 2009, 06:24:56 PM »
Mojzes, miška ti prinaša naslednja sporočila. Izberi tisto, ki ti najbolj 'sede'.
<<
Tole mi je všeč;
To je pomemben čas za natančen pregled vsega, kar se ti dogaja v življenju in da se znebiš tistega, kar ti več ne odgovarja.<<
Naredi nepristransko oceno svojih prednosti in omejitev brez obsojanja in s popolno odkritostjo do sebe.<<
Čutil boš val energije, ki bo izostril tvoje čute, tvoje mentalne sposobnosti in ti odprl nove kanale zavedanja.<<
 ang: hvala
let it be

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #23 on: June 11, 2009, 07:59:51 PM »
"aha" efektom in skupnim imenovalcem miši in kače, to pa je medsebojna odvisnost v boju za obstanek.
dobra tale ;D ang:
let it be

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #24 on: June 11, 2009, 10:52:16 PM »

A ti pa kar serijsko?  ;D To zna bit kakšno zelo prijetno doživetje.  ;)

Prijetnih dozivetij pa sem vedno vesela.  :)
 :-* ang:

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #25 on: June 12, 2009, 12:52:34 AM »
www.theta.si
DZK 519

Offline megica

• Novinec
  • *
« Reply #26 on: June 15, 2009, 09:23:30 AM »
pozdravljeni!že dolgo nisem nič sanjal,zadnjih par dni pa so sanje bolj moreče.
danes sem sanjala,da sem bila organizator poroke,in sem morala pred veliko množico ljudi-svatov povezovat poroko,ko se je začelo,sem od treme skoraj zgubila glas,zelo potiho sem rekl ženin in nevesta pridita in me niso slišali,in zavedala sem se da mroam govorit glasenje,ker sem glavna oseba tam za dogajanje,vse je bilo mračno,sploh ni bilo vzdušja kot vesela ohcet,in najbolj neprijetno mi je bilo,da sem bila jaz glavna in da so si od mene pričakovali največ.
kaj bi to pomenil g.regina saj si predstvaljam,po eni strani, odgovornost,ki leži na meni me moti,in mi ne daje pravega veselja.
rada bi pa še več vaše razlage če lahko.
lp vsem

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #27 on: June 15, 2009, 09:52:37 AM »
Tudi jaz sem ponoči spet sanjala, in sicer sem bila v neki šoli (včeraj sem bila v glasbeni šoli na vaji in je to najbrž odraz tega), bilo nas je več. S seboj sem prinesla svojo kristalno posodo v torbi, v kateri je shranjena. Pustila sem jo v večji telovadnici. Ko sem imela neke obveznosti izven telovadnice, se mi je zdelo, da sem slišala zvok moje posode, ki jezelo prodoren in značilen. Vendar sem to misel pregnala. Ko sem se vrnila nazaj v telovadnico, je nekdo sedel na torbi od moje kristalne posode, posoda pa je izginila. Zagnala sem vik in krik in čez čas so mi odgovorni rekli, da so jo našli, vendar so jo le nadomestili z neko drugo, ki je bila veliko slabša od moje, tako po izgledu, kvaliteti kot ohranjenosti. Potem sem se zbudila.

Reginca, kaj mi po tvoje sporočajo te sanje?

www.theta.si
DZK 519

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #28 on: June 15, 2009, 04:13:38 PM »
kaj bi to pomenil g.regina saj si predstvaljam,po eni strani, odgovornost,ki leži na meni me moti,in mi ne daje pravega veselja.
rada bi pa še več vaše razlage če lahko.
lp vsem

Če se dejansko tako počutiš, si dobro zaključila. Nimam kaj dodat.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #29 on: June 15, 2009, 07:17:04 PM »
Tudi jaz sem ponoči spet sanjala, in sicer sem bila v neki šoli (včeraj sem bila v glasbeni šoli na vaji in je to najbrž odraz tega), bilo nas je več. S seboj sem prinesla svojo kristalno posodo v torbi, v kateri je shranjena. Pustila sem jo v večji telovadnici. Ko sem imela neke obveznosti izven telovadnice, se mi je zdelo, da sem slišala zvok moje posode, ki jezelo prodoren in značilen. Vendar sem to misel pregnala. Ko sem se vrnila nazaj v telovadnico, je nekdo sedel na torbi od moje kristalne posode, posoda pa je izginila. Zagnala sem vik in krik in čez čas so mi odgovorni rekli, da so jo našli, vendar so jo le nadomestili z neko drugo, ki je bila veliko slabša od moje, tako po izgledu, kvaliteti kot ohranjenosti. Potem sem se zbudila.

Reginca, kaj mi po tvoje sporočajo te sanje?

Mislim, da si podoživljala situacijo s sinom. Če bi šlo samo za namig, bi ti rekla, da ti je neka neprijetna situacija "ukradla" notranji mir, ker pa situacijo poznam, bom razložila, da ne bo izzvenelo tako prazno, pa boš sama presodila, če se strinjaš z mano.  ;)

Vsekakor ima ta tvoja kristalna posoda zate neko povsem drugačno "uporabno vrednost", kot bi jo imela za nekoga drugega, vendar je ne gre razumeti samo kot ustvarjalni pripomoček, ki označuje tvoje delovno področje,  ampak je to kljub vsemu simbol, ki se je v sanjah pojavil z določenim namenom. Če ne drugega, ga je podzavest izbrala, ker ti je v simboličnem jeziku blizu, tako pa naj bi tudi lažje razumela sporočilo oz. tisto, kar prihaja iz podzavesti v zavest. Pa greva po vrsti.
Posoda simbolizira ženska načela - to so čustva, duhovna ljubezen in modrost, jasne misli in pošten oz. odprti odnos do "vseh vpletenih", ker pa je kristalna, je tudi znamenje trdnosti, gotovosti in notranjega miru. Čisto logično se sliši, da mora biti taka posoda spravljena nekam na varno, vendar je podzavest verjetno ne bi spravila na isto mesto kot je v resnici, torej v torbo, ki ima razen morebitnih vsakdanjih bremen in skrbi podoben pomen, če ne bi hotela s tem še bolj poudatiti teh ženskih načel in notranjega miru.
Ok, v šoli si tudi sicer bila, tako da je asociacija povsem na mestu, po drugi strani pa kljub vsemu lahko gre za igro besed. Življenje je namreč "šola", kjer ni učiteljev in ocenjevanja, ne švinglanja in prišepetavanja, niti špricanja, zahteva pa se ogromno znanja, ki ti ga ne more dati nobena ustanova. Če v tem primeru uporabim namig na tvojega sinčka, niti ena situacija ni identična drugi. Ne samo v vzgojnem smislu, ampak tudi v tem, da kar se njemu dogaja, se posledično tudi tebi in celi družini, in v tem krogu čustev in občutkov se vrtimo in učimo celo življenje.
Telovadnice ne povezujemo samo s fizično kondicijo, ampak tudi z mentalno in psihično pripravljenostjo, ki jo potrebujemo za izpeljavo načrtov, delovnih in vseh drugih obveznosti. Tudi ta ambient ima v tvojih sanjah svoj namen, saj ti na nek način sporoča, da na dveh koncih ne moreš bit. Ko si zaposlena, bi se naj skoncentrirala na delo in ljudi, ko si s sinom, bi se naj posvetila njemu. Tega se zavedaš, vendar notranji glas rad dela po svoje in se oglasi kot slaba vest, pa če je treba ali ne.
Ta notranji glas je zvok posode, "prodoren in značilen" glas, ki ga dobro poznaš, vendar čeprav bi ti intucija še tako jasno govorila, ne bi mogla predvideti, kaj se bo zgodilo, zato si ga tudi pregnala. Ko se vrneš nazaj, posoda izgine, kar pomeni neko vmesno raven med vidnim in nevidnim ali z drugimi besedami - nikoli ne boš mogla imeti vsega na očeh, pa naj se še tako trudiš ali delaš vik in krik.

itdddd..ittdddd... dalo bi se še razpravljat in analizirat, ampak da zaključim, kot si v sanjah zaključila sama - ne samo sin, ki zaradi vseh teh nesrečnih situacij zdaj vizuellno izgleda malo drugače, ampak se tudi ti posledično počutiš, kot da bi te nadomestili z neko drugo, manj kvalitetno in manj ohranjeno posodo.
www.sepet-sanj.com