Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma X  (Read 329463 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline luana

• Uporabnik
  • **
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma X
« Reply #30 on: June 15, 2009, 08:49:32 PM »
Pozdrav iz dobrav!

Zopet so se odvijale sanjske dogodivščine, tokrat je bilo pestro na cesti, če se temu lahko reče cesta, kamnita, prašna, ni bilo za voziti z avtomobilom, še peš ni bilo mogoče prehoditi, velike skale, nekje na sredini te moje poti, nek železni most, malo čudno skupaj spet, na   sredini prerezan, malo je viselo na eno stran, skratka nikakor da pridem skozi z avtomobilom, tudi če imam terenca, lahko vklopiš 4x4.( če dodam da jaz in avtomobili, 2 različna pojma) a vseeno tam se resnično ni dalo skozi.
Potem pa na lepem nekje v mestu, asvaltirana cesta, peš hodili, kakor da je bil nek pogreb,veliko ljudi,vsi smo hodili v isto smer, nič ni bilo kaj dosti govora, kakor da je nekaj vodilo v tisto smer, nisem pa 100% sigurna. Potem sem pa želela na kraj dogodka, oziroma od koder smo štartali, a ni se izšlo, nikakor nisem uspela priti na štart, nisem vedela več poti nazaj, nekje sem se izgubila.
Moje sanje, zmedene, kakor njihova lastnica?

Prisrčen pozdrav od mene Regina, Bog vedi, če bo res toliko skalovja  te dni, nekaj je res na krožniku jutri, imamo kar naporen dan.

lepe sanje, še lepši vpogled vanje, od mene za tebe

by luana, ker ni vsem znana!  :D :D :D ;)
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #31 on: June 16, 2009, 12:22:32 AM »
Hvala ti Regina. Veliko si mi dala za misliti. Pravkar sem razmišljala, če razlago sanj kdaj uporabljaš za oblikovanje prepričanj za stranke, ker je očitno tukaj podzavest tista, ki nam govori določeno zgodbo.

:-* :-* :-*
Gaja
« Last Edit: June 16, 2009, 12:24:23 AM by Gaja »
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #32 on: June 16, 2009, 08:53:49 AM »

Če rečem najbolj preprosto, kot je mogoče - cesta simbolizira življenjsko pot ali vsaj del te poti v nekem življenjskem obdobju, zato preberi ves svoj opis še enkrat, pa boš natančno videla, s kakšnimi občutki  stopaš po njej.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #33 on: June 16, 2009, 10:15:08 AM »
Hvala ti Regina. Veliko si mi dala za misliti. Pravkar sem razmišljala, če razlago sanj kdaj uporabljaš za oblikovanje prepričanj za stranke, ker je očitno tukaj podzavest tista, ki nam govori določeno zgodbo.

:-* :-* :-*
Gaja

Uffffff, škrat mi je snedel ves tekst, pa bom še enkrat na kratko.  :'(
Sicer je odvisno od situacije do situacije, torej zakaj nekdo sploh pride k meni, ampak prepričanja in analiza sanj se krasno dopolnjujeta.  Saj zato pa me je theta tudi tako pritegnila.  ::)
Najbolj zanimivo je, ko kopaš in kopaš po kakšnih prepričanjih, pa jih ne najdeš. Čeprav se oba trudiva in ti človek skuša povedati vse, kar ga bremeni, ni nujno, da vse vidi, in logično, česar ne vidi, si tudi priznati ne more. Kakšne krizne sanje, ki se ponavljajo s precej dolgimi časovnimi presledki med ponovitvami, so prava "vitaminska bomba" za prepričanja,   ;D pa tudi s kakšnimi nočnimi spremljavami nekih specifičnih dnevnih stresnih dejavnikov, ki v budnem življenju nihajo v intenzivnosti, si lahko precej pomagam. Cel kup vzorcev in prepričanj je v teh signalih, ki prihajajo iz podzavesti in res jim je vredno namenit pozornost.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #34 on: June 16, 2009, 10:15:22 AM »
pred kratkim sem sanjala, da sem zlagala velik kos blaga izrazito močne vijolične barve  ::) te barve pa še nisem nikoli sanjala;blago sem zložila in ga predala bivšemu fantu, naj ga nekomu nese  ::)

sem poiskala pomen te barve

VIJOLIČNA je barva domišljije, izraža ekstravagantnost in neomejenost. Pričara lahko razkošje in skrivnostno vzdušje, vendar jo je potrebno jemati s pravo mero. Izraža tudi veličino in pomembnost, a tudi posebnost in izobčenost. Ker je mešanica modre in rdeče, je tudi barva mešanih občutkov.

Vijolična barva lahko izzove potrtost, hrepenenje in melanholijo.

Najpogostejša vijolična odtenka sta lila (vijolična + bela, potrpežljivost, trpljenje), in purpur (barva kraljev, ošabnost, ceremonialnost)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #35 on: June 16, 2009, 10:25:33 AM »
Tebi je padla v oči barva, meni pa zlaganje blaga.  ;D
Pomen za barvo boš "izbrala" takšen, kot ti najbolj ustreza  glede na dejanje, ki simbolizira prepletanje življenja s tkanino sojenic. Torej na kratko - zlagala si svojo usodo.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #36 on: June 16, 2009, 10:33:47 AM »
Tebi je padla v oči barva, meni pa zlaganje blaga.  ;D
Pomen za barvo boš "izbrala" takšen, kot ti najbolj ustreza  glede na dejanje, ki simbolizira prepletanje življenja s tkanino sojenic. Torej na kratko - zlagala si svojo usodo.  ;)

hmmm zanimivo, res zanimivo ::) zlagala sem blago, on pa se je nekaj želel hecat in me otipavat, žgečkat, jaz pa sem ga grobo odrinila in mu dala blago  ;)

hvala Regina  :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #37 on: June 16, 2009, 12:43:03 PM »
On?  ::)
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #38 on: June 16, 2009, 01:20:53 PM »

odrinila sem ga in mu dala blago v roke in šla stran ter se nisem več zmenila zanj.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #39 on: June 16, 2009, 03:06:00 PM »
Najbolj zanimivo je, ko kopaš in kopaš po kakšnih prepričanjih, pa jih ne najdeš. Čeprav se oba trudiva in ti človek skuša povedati vse, kar ga bremeni, ni nujno, da vse vidi, in logično, česar ne vidi, si tudi priznati ne more. Kakšne krizne sanje, ki se ponavljajo s precej dolgimi časovnimi presledki med ponovitvami, so prava "vitaminska bomba" za prepričanja,   ;D pa tudi s kakšnimi nočnimi spremljavami nekih specifičnih dnevnih stresnih dejavnikov, ki v budnem življenju nihajo v intenzivnosti, si lahko precej pomagam. Cel kup vzorcev in prepričanj je v teh signalih, ki prihajajo iz podzavesti in res jim je vredno namenit pozornost.

Do zdaj sploh nisem razmišljala o tem, da bi stranke povprašala še po sanjah, če sanjajo kaj, kar se jim ponavlja. Bom zagotovo še to začela uporabljat od zdaj naprej.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #40 on: June 16, 2009, 04:03:05 PM »

odrinila sem ga in mu dala blago v roke in šla stran ter se nisem več zmenila zanj.

Torej že v osnovi nepopolni opis sanj. Se mi zdi, da bo treba napisati navodila  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #41 on: June 16, 2009, 04:04:38 PM »

Do zdaj sploh nisem razmišljala o tem, da bi stranke povprašala še po sanjah, če sanjajo kaj, kar se jim ponavlja. Bom zagotovo še to začela uporabljat od zdaj naprej.

:-* Gaja

Stare izkušnje, ampak se še vedno najdejo kakšna nova spoznanja  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #42 on: June 16, 2009, 07:25:12 PM »

Če rečem najbolj preprosto, kot je mogoče - cesta simbolizira življenjsko pot ali vsaj del te poti v nekem življenjskem obdobju, zato preberi ves svoj opis še enkrat, pa boš natančno videla, s kakšnimi občutki  stopaš po njej.  ;)

Ja nimam besed, vse je prašno, intd......

By luana
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #43 on: June 17, 2009, 07:32:02 AM »
No, no, luana, bo pač treba malo spucat. A nisi imela ravno ti pred kratkim že sesalec v rokah?  
Naredi si lep dan. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #44 on: June 17, 2009, 08:53:20 PM »
No, no, luana, bo pač treba malo spucat. A nisi imela ravno ti pred kratkim že sesalec v rokah?  
Naredi si lep dan. ;)

Pozdrave Regina,
točno tako, sesalec je bil, a kaj bi morala pucat še danes žal ne vem, moram še malo počakat da mi sanje še kaj nakažejo.
Veš jaz sem tistih ljudi, kateri ne vidijo 2 prsta pred seboj, če jim še lepo pokažeš, vprašanje če bo kaj.

:-\ by luana  :D :D :D ang:
Luana....

Dzelad ed Din RUMI