Pozdrav iz dobrav!
Zopet so se odvijale sanjske dogodivščine, tokrat je bilo pestro na cesti, če se temu lahko reče cesta, kamnita, prašna, ni bilo za voziti z avtomobilom, še peš ni bilo mogoče prehoditi, velike skale, nekje na sredini te moje poti, nek železni most, malo čudno skupaj spet, na sredini prerezan, malo je viselo na eno stran, skratka nikakor da pridem skozi z avtomobilom, tudi če imam terenca, lahko vklopiš 4x4.( če dodam da jaz in avtomobili, 2 različna pojma) a vseeno tam se resnično ni dalo skozi.
Potem pa na lepem nekje v mestu, asvaltirana cesta, peš hodili, kakor da je bil nek pogreb,veliko ljudi,vsi smo hodili v isto smer, nič ni bilo kaj dosti govora, kakor da je nekaj vodilo v tisto smer, nisem pa 100% sigurna. Potem sem pa želela na kraj dogodka, oziroma od koder smo štartali, a ni se izšlo, nikakor nisem uspela priti na štart, nisem vedela več poti nazaj, nekje sem se izgubila.
Moje sanje, zmedene, kakor njihova lastnica?
Prisrčen pozdrav od mene Regina, Bog vedi, če bo res toliko skalovja te dni, nekaj je res na krožniku jutri, imamo kar naporen dan.
lepe sanje, še lepši vpogled vanje, od mene za tebe
by luana, ker ni vsem znana!