Tudi moje sanje so bile danes prav hecne.
Odpravila sem se s fantom na počitnice. Težko pričakovane. Glede na to,da sem zelo organizirana oseba, si ne znam pojasniti dejstva,da sem se pred odhodom zaklepetala z delavci na ladji in se 10 min pred odhodom komaj odlepila od njih. Bolj kot sem jim govorila,da se mi mudi spakirat, bolj bi oni klepetali z mano. Seveda je bilo prepozno,da bi skočila domov po obleke (17:50), zato smo prosili nekoga od uslužbencev,da nama skoči domov po potovalke, midva pa greva v sobo na križarki.
Uslužbenka, mala temna punca (indonezijske rase) je komaj prisopihala na ladjo, zadnje minute, oz. malo je zamudila. Ladja je imela odhod ob 18:00 uri, ona je par minut zamudila. Katastrofa...v potovalki same napačne reči. Okej, pol potovalke sem doma sama napolnila, ostalo sem si rekla,da bom pred odhodom. Pa mi je doma ta punca čisto napačne stvari noter zmetala. Bila sem žalostna, ker sem si prav za ta namen nakupila in kopalke, natikače, ipd. (dejansko imam res vse novo doma in samo čakam na ugodno varianto last minute in zvviiiis).
Sredi potovanja ugotovijo, da imava na kartah napačno zapisan naslov. Zadeva se je urgentno uredila brez problemov.
Regina draga....bi ti tole rešila?