IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Tudi jaz sem ravno včeraj mislila nate Azra. Malo pregledovala po statistiki in si rekla.... ja kje pa punca hodi DOBRODOŠLA NAZAJ
se pa definitivno vidi, da si nazaj, so se posti zelo zgledno namnožili.
Quote from: nensi on November 07, 2007, 08:10:30 PMse pa definitivno vidi, da si nazaj, so se posti zelo zgledno namnožili. s tem se pa strinjam! Ko sem danes zjutraj pogledala na forum je moja zadnja objava bila na 8. strani. Ste se res natipkali vceraj zvecer, ko me je spalna miska klicala
Quote from: Andres on November 07, 2007, 12:41:54 AMQuote from: Azra on November 06, 2007, 10:02:27 PMAAAAAAAAAAAAAAANazaj sem Sedaj pa rabim cel teden, da preberem vso modrost na forumu ...Uf! Sem ravno včeraj na tebe pomislil, saj se spomnim, da si napisala, da prideš novembra nazaj. In kako je bilo? Si kakega Coppinija spoznala? AndresKako lepo. Ne, Coppinija ni bilo. Drugace pa je bilo prekrasno!
Quote from: Azra on November 06, 2007, 10:02:27 PMAAAAAAAAAAAAAAANazaj sem Sedaj pa rabim cel teden, da preberem vso modrost na forumu ...Uf! Sem ravno včeraj na tebe pomislil, saj se spomnim, da si napisala, da prideš novembra nazaj. In kako je bilo? Si kakega Coppinija spoznala? Andres
AAAAAAAAAAAAAAANazaj sem Sedaj pa rabim cel teden, da preberem vso modrost na forumu ...Uf!
Madoniš Azra...si našla prav zanimivo usklajen novi avatarček in svojo sliko - prava črna SM mačka p.s. poglej uro ob kateri si oddala svoj post...angelčki ti pošiljajo sporočilo