Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte - III. del
Princes:
Nensi, prosim meni :-*
Gaia:
--- Quote from: Nena on July 03, 2009, 10:18:14 AM ---Grem danes ponoči v Dalmacijo, tam nekje blzu Biograda na moru. V eno robinzonsko naselje, brez elektrike in motečih tehnoloških zadev ;) Kam pa jo ti mahaš??
--- End quote ---
Mi gremo na Hvar kampirat. Tam se počutimo zelo domače.
Gaia:
--- Quote from: nensi on July 03, 2009, 10:21:18 AM ---
--- Quote from: Gaja on July 03, 2009, 10:08:25 AM ---Nensi, tudi jaz se prijavljam na malo crkljanja.
:-* Gaja
--- End quote ---
Zate boginje
trenutno greš skozi fazo očiščenja starega in veliko preobrazbo, ki ti prinaša blagoslov.
Si oseba z veliko zdravilno močjo.
Zamisli si, zaželi si in zgodilo se bo. ang:
--- End quote ---
Hvala, draga in hvala boginjam za to lepo sporočilo. Potem bo očitno sprememba poslovnega imena prava stvar. ;)
Nena:
--- Quote from: nensi on July 03, 2009, 10:31:09 AM ---
--- Quote from: Nena on July 03, 2009, 10:11:22 AM ---jaz tudi, jaz tudi...popotnica za na dopust :)
--- End quote ---
Si pa s temile 2222 čist angelska, a greš po luftu na dopust?
No zdaj pa resno, sporočilo:
zate delfinčki in morske deklice, ki ti sporočajo, da sanjaj svoje sanje, in to na veliko, ne bodi skromna.
Čaka te romanca s tebi sorodno dušo.
Uživaj, pa glej da se ne poročiš in ostaneš kar tam ang:
--- End quote ---
Sem se prav iz srca nasmejala ;D :)
Hvala ti Nensi za tako lepo popotnico :-* :-* ang:
Čakam ta dan ja, da bom lahko zavestno potovala skozi čas in prostor ;) Majčekno mi še manjka ::) 8)
nensi:
--- Quote from: Princes on July 03, 2009, 10:33:24 AM ---Nensi, prosim meni :-*
--- End quote ---
Princeska
zate pa svetniki: mati Marija ti sporoča, da bodi nežna do sebe, ne sodi se prestrogo, ni potrebe, bodi pogumna, imaš vizijo in uresničila jo boš uspešno
ko se boš umaknila v samoto, molitev, boš tudi videla kako ang:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version