Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte - III. del
Gaia:
--- Quote from: Nena on July 03, 2009, 10:11:22 AM ---jaz tudi, jaz tudi...popotnica za na dopust :)
--- End quote ---
Uf, Nena, kakšno število postov imaš. Še malo, pa bo prav angelsko. Kdaj odhajaš in kam, če ni skrivnost. Morda se vidiva. ;)
Nena:
Grem danes ponoči v Dalmacijo, tam nekje blzu Biograda na moru. V eno robinzonsko naselje, brez elektrike in motečih tehnoloških zadev ;) Kam pa jo ti mahaš??
nensi:
--- Quote from: Gaja on July 03, 2009, 10:08:25 AM ---Nensi, tudi jaz se prijavljam na malo crkljanja.
:-* Gaja
--- End quote ---
Zate boginje
trenutno greš skozi fazo očiščenja starega in veliko preobrazbo, ki ti prinaša blagoslov.
Si oseba z veliko zdravilno močjo.
Zamisli si, zaželi si in zgodilo se bo. ang:
nensi:
--- Quote from: neely18 on July 03, 2009, 10:02:13 AM ---Nensi, tokrat bi se pa jaz javila in HVALA. :-*
--- End quote ---
Očitno te skrbi za tvoje drage osebe, žive in pokojne, angeli ti sporočajo da je z njimi vse v redu, kot tudi in predvsem, da si ti na varnem in da ne skrbi. Varuje te nadangel Mihael, ki je kar skočil iz snopiča kart.
Lepo bodi, objem ang:
nensi:
--- Quote from: Nena on July 03, 2009, 10:11:22 AM ---jaz tudi, jaz tudi...popotnica za na dopust :)
--- End quote ---
Si pa s temile 2222 čist angelska, a greš po luftu na dopust?
No zdaj pa resno, sporočilo:
zate delfinčki in morske deklice, ki ti sporočajo, da sanjaj svoje sanje, in to na veliko, ne bodi skromna.
Čaka te romanca s tebi sorodno dušo.
Uživaj, pa glej da se ne poročiš in ostaneš kar tam ang:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version