Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte - III. del
Mojzes:
?kje sm jest,kaj jaz nadrgajujem ang:
nensi:
--- Quote from: Mojzes on July 25, 2009, 11:26:22 PM ---?kje sm jest,kaj jaz nadrgajujem ang:
--- End quote ---
za Boginjo v tebi Boginje:
malo bolj lahkotno se lotevaj stvari, vse se bo dogajalo ko bo čas dozorel, stvari ne moreš izsiliti, če jih pa niso tiste prave, le nadomestek - to pa ni zate, si zaslužiš tisto "pravo"
odpirajo se ti pomembna vrata novega poglavja v življenju, dovoli si stopiti skoznja
pozdravlja te Pele - boginja božanske strasti ::)
uživaj Mojzeska :-* ang:
neely18:
Preblisk. ;) Zopet. :D
Do torka 28.7.09 se lahko napišete za razvajanje s pomočjo mojih prijateljčkov. Sporočila predajam do torka kolikor uspem, po torku pa vsekakor čimprej.
Le pogumno. ;) ang:
nensi:
Evo mene: kaj pravijo angelčki za potovanje, hvala ang:
neely18:
--- Quote from: nensi on July 26, 2009, 04:40:09 PM ---Evo mene: kaj pravijo angelčki za potovanje, hvala ang:
--- End quote ---
iiiii ... :D Si prepričana, da res potrebuješ kaj več, kar ti že angelčki sporočajo skozi tvojo uro v tem prispevku (?). Ampak vseeno ... Imaš vso podporo nebeških bitij. Nekaj čutim, nekje nekaj čakaš, a ne skrbi temveč se zaposli s poslušanjem glasbe.
hihihi ... točno tako ... uživate v dopustu, v veselju, igri, zabavi, čofotanju. Si pridobiš prepotrebni počitek in se že tam popolnoma preobraziš. Postaneš kot rožica, ljubeča, razigrana, ...- preprosto nekako drugačna. Očiščena. (Naredila sem protekcijo, saj kmalu odhajaš na dopust, drugače je danes moj dan zelo pester. ;))
UŽIVAJ V VSAKEM DANEM TRENUTKU! :-* ang:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version