Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte - III. del
taja6:
--- Quote from: nensi on July 26, 2009, 04:40:09 PM ---Evo mene: kaj pravijo angelčki za potovanje, hvala ang:
--- End quote ---
Nensi, tudi jaz sem zate in tvoje potovanje povprašala ;)
Spodbudo in potrditev, da bo potovanje izpolnilo tvoja pričakovanja in še več, ti daje Omega ;D Uglašena si s svojim notranjim glasom in mu slediš, zato so tvoje odločitve v skladu s tvojim žilvjenjskim poslanstvom. Sprosti se, zaupaj in nadaljujem po tej poti. :-*
Angel veselja pa te tudi spodbuja, da je čas zate, da se sprostiš, spontano zabavaš, družiš s prijateljii, prijetnimi znanci in da je čas, da počneš tisto, kar te sprošča, veseli, zabava - tvoje srce se bo tako napolnilo z občutkom veselja.
Torej - IT`S TIME TO PLAY ;) :-*
Uživaj na polno in naj ti potovanje prinese veliko več, kot morda pričakuješ in naj odnese tisto, kar je odslužilo. :-*
:-*
Taja
nensi:
--- Quote from: neely18 on July 26, 2009, 05:33:30 PM ---
--- Quote from: nensi on July 26, 2009, 04:40:09 PM ---Evo mene: kaj pravijo angelčki za potovanje, hvala ang:
--- End quote ---
iiiii ... :D Si prepričana, da res potrebuješ kaj več, kar ti že angelčki sporočajo skozi tvojo uro v tem prispevku (?). Ampak vseeno ... Imaš vso podporo nebeških bitij. Nekaj čutim, nekje nekaj čakaš, a ne skrbi temveč se zaposli s poslušanjem glasbe.
hihihi ... točno tako ... uživate v dopustu, v veselju, igri, zabavi, čofotanju. Si pridobiš prepotrebni počitek in se že tam popolnoma preobraziš. Postaneš kot rožica, ljubeča, razigrana, ...- preprosto nekako drugačna. Očiščena. (Naredila sem protekcijo, saj kmalu odhajaš na dopust, drugače je danes moj dan zelo pester. ;))
UŽIVAJ V VSAKEM DANEM TRENUTKU! :-* ang:
--- End quote ---
zelooo hvala za tole lepo sporočilo tebi in angelčkom
kar sem čakala bom kmalu dočakala, ja je bil pravi feeling
hvala za protekcijo, se odkupim ob priliki :-*
nensi:
--- Quote from: taja6 on July 26, 2009, 06:02:10 PM ---
--- End quote ---
Nensi, tudi jaz sem zate in tvoje potovanje povprašala ;)
Spodbudo in potrditev, da bo potovanje izpolnilo tvoja pričakovanja in še več, ti daje Omega ;D Uglašena si s svojim notranjim glasom in mu slediš, zato so tvoje odločitve v skladu s tvojim žilvjenjskim poslanstvom. Sprosti se, zaupaj in nadaljujem po tej poti. :-*
Angel veselja pa te tudi spodbuja, da je čas zate, da se sprostiš, spontano zabavaš, družiš s prijateljii, prijetnimi znanci in da je čas, da počneš tisto, kar te sprošča, veseli, zabava - tvoje srce se bo tako napolnilo z občutkom veselja.
Torej - IT`S TIME TO PLAY ;) :-*
Uživaj na polno in naj ti potovanje prinese veliko več, kot morda pričakuješ in naj odnese tisto, kar je odslužilo. :-*
:-*
Taja
--- End quote ---
hvala tudi tebi draga Taja, ja res rabim mal odklopa pa zabave, se že veselim z otrokoma vred, ne vem kdo bolj :D
lepo bodi :-*
bilka:
--- Quote from: neely18 on July 26, 2009, 03:56:24 PM ---Preblisk. ;) Zopet. :D
Do torka 28.7.09 se lahko napišete za razvajanje s pomočjo mojih prijateljčkov. Sporočila predajam do torka kolikor uspem, po torku pa vsekakor čimprej.
Le pogumno. ;) ang:
--- End quote ---
:)
kot naročeno!!! namreč, sedaj sem sprejela nekaj zame pomembnih odločitev, pa me zanima, če se oni strinjajo oziroma, kaj mi sporočajo. vem, da mi bodo stali ob strani, samo kakšna spodbudna beseda/sporočilo pa vseeno prav pride:)
ti pa po mojem greš v torek na oddih? kjerkoli že boš - naj bodo angeli s teboj in poskrbijo za lepa doživetja!!!
:*
neely18:
--- Quote from: bilka on July 26, 2009, 06:53:49 PM ---:)
kot naročeno!!! namreč, sedaj sem sprejela nekaj zame pomembnih odločitev, pa me zanima, če se oni strinjajo oziroma, kaj mi sporočajo. vem, da mi bodo stali ob strani, samo kakšna spodbudna beseda/sporočilo pa vseeno prav pride:)
ti pa po mojem greš v torek na oddih? kjerkoli že boš - naj bodo angeli s teboj in poskrbijo za lepa doživetja!!!
:*
--- End quote ---
:D nop ... letos brez "oddiha" takšne vrste, kot marsikdo misli. ;) Oddih si pravzaprav vsak dan vzamem. V torek pa veeeeliiikooo deeela. ;D Natrpan urnik od jutra, do poznih večernih ur. :D ;)
Torej, še zate "protekcija", ker sem si vzela malo pavze in pokukala k vam ...
In kaj ti moji prijateljčki sporočajo ...
Česa se bojiš? ??? Čemu dvom? :-\ Zaupaj si, v tebi je moč, rušilna moč in ogenj strasti, ki ga zadržuješ v senci. Spusti strasti iz vajeti in jih kreativno uporabi. Tvoja modrost plamti, a jo zadržujejo meje. Chamuel. Pokliči ga. In ... v tebi je močna, neizražena ljubezen. Objemi se in postavi meje.
Naj sporočila služi v tvoj najvišji in najboljši namen. ang:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version