Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte - III. del

<< < (6/80) > >>

nensi:

--- Quote from: bilka on July 03, 2009, 10:42:02 AM ---Nensi, tudi jaz rabim dodatnega angela ob sebi. Sem namreč malo bolj "down"  :-\

--- End quote ---

"Ups and downs make the life go round."
(to sem se zdaj kar zmislila, ampak se tko fajn sliši  :D)

Sporočilo zate pa je:
odpusti si, ne obsojaj se, vedi da si popolna taka kot si in vse kar si naredila je bilo potrebno, ker si se iz tega učila in dala s svojimi dejanji darilo drugim, da se učijo skupaj s teboj
si mnogo močnejša kot pa si misliš, prav je tako in sprejmi svojo moč in jo uporabi
osvobodi se starih energij in navlake, ki jo ne rabiš več, pojdi dalje  :-* :-*

Pa še en velik energijski objem od mene samo zate.  :-*

nensi:

--- Quote from: Tea on July 03, 2009, 10:56:25 AM ---
--- Quote from: nensi on July 03, 2009, 10:52:12 AM ---
--- Quote from: Tea on July 03, 2009, 10:40:38 AM ---Nensi, se lahko tudi jaz javim za božanje  ;) prosim

--- End quote ---

For your eyes only:
v redu je če si drugačna, posebna, ne obremenjuj se.
Luč za delovanje poišči in išči v sebi, pomagale ti bodo zgodbe, miti, družinska tradicija in osebna zgodovina.  :)

--- End quote ---

Hvala Nensi in angelčki  :-*
lepa popotnica za dopust. Imam zbrane že precej literature, zdajle pa itak da šibam še v knjižnico  :D

Imej se lepo in čudežno  ang:

--- End quote ---

Hvala enako, lepo dopustuj/-ta oba.

Nena:
Si pa res v elementu danes, Nensi :) ang:

bilka:

--- Quote from: nensi on July 03, 2009, 10:57:45 AM ---
--- Quote from: bilka on July 03, 2009, 10:42:02 AM ---Nensi, tudi jaz rabim dodatnega angela ob sebi. Sem namreč malo bolj "down"  :-\

--- End quote ---

"Ups and downs make the life go round."
(to sem se zdaj kar zmislila, ampak se tko fajn sliši  :D)

Sporočilo zate pa je:
odpusti si, ne obsojaj se, vedi da si popolna taka kot si in vse kar si naredila je bilo potrebno, ker si se iz tega učila in dala s svojimi dejanji darilo drugim, da se učijo skupaj s teboj
si mnogo močnejša kot pa si misliš, prav je tako in sprejmi svojo moč in jo uporabi
osvobodi se starih energij in navlake, ki jo ne rabiš več, pojdi dalje  :-* :-*

Pa še en velik energijski objem od mene samo zate.  :-*

--- End quote ---

:* HVALA!!!
Za oba angelska sporočila ;)

sonce:
...če pa to ni lepo sporočilo, potem pa tudi ne vem...

-Adriana
"I am leading you toward the answer to your prayers. Please listen to and follow the steps I am communicating through your intuition, thoughts, and dreams."

-Chantall
"New romance is imminent-either with a newcomer, or through reignited passion in your existing relationship. Be open to giving and receiving love."

-Rochelle
"As you honor and follow the guidance of your heart, prosperity is coming to you now."

Hvala angelčki  :-* ang:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version