Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte - III. del
nensi:
lepo, vidiš da te čuvajo, fajn bodi :)
sonce:
--- Quote from: nensi on July 03, 2009, 02:42:05 PM ---lepo, vidiš da te čuvajo, fajn bodi :)
--- End quote ---
Hvala Nensi :-* tudi počutim se temu primerno ang:
Današnjemu dnevu pa res lahko rečem, da je čudovit :D in še ga ni konec ;)
Vsem želim TAKOOO lep preostanek dneva, kot sem ga imela jaz do sedaj...
:-* ang:
neely18:
--- Quote from: nensi on July 03, 2009, 10:27:48 AM ---
--- Quote from: neely18 on July 03, 2009, 10:02:13 AM ---Nensi, tokrat bi se pa jaz javila in HVALA. :-*
--- End quote ---
Očitno te skrbi za tvoje drage osebe, žive in pokojne, angeli ti sporočajo da je z njimi vse v redu, kot tudi in predvsem, da si ti na varnem in da ne skrbi. Varuje te nadangel Mihael, ki je kar skočil iz snopiča kart.
Lepo bodi, objem ang:
--- End quote ---
Hvala Nensi za sporočilo in objem. Ja, vem, da me varuje angel in ne le to, saj mi je danes pripeljal čudoviti, dolgopričakovani obisk in mi s tem pričaral čudovit dan.
Objem tudi tebi ang:. :-*
N.
nensi:
Z veseljem neely, pa še kdaj :)
sonce:
kako bi si ve to razlagale?
HVALA :-*
- Grace and Antoinette:"To help heal this situation, see the other person's point of view with compassion."
- Isaiah: "It's a good time to give birth to new ideas and situations in your life. I am watching over you, guiding you, and protecting you during these changes."
- Adriana: "I am leading you toward the answer to your prayers. Please listen to and follow the steps I am communicating through your intuition, thoughts, and dreams."
ang:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version