Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte - III. del

<< < (79/80) > >>

Neska:

--- Quote from: Nena on August 27, 2009, 09:50:50 AM ---
--- Quote from: Neska on August 27, 2009, 09:42:52 AM ---Za vas dragi forumovci, se mi je danes izločila karta

ATENA
Varno je da ste močni. Vi znate biti močni na ljubeč način, ki je dober tako za druge, kot tudi za vas.  :-*

Z menoj je pa zadnje čase zeloooooo pogosto Nadangel Mihael  :) HVALA  ang: :-*

--- End quote ---

Hvala, Neska :-* ang:

--- End quote ---

Prosim  :-*

--- Quote from: Tea on August 27, 2009, 10:58:59 AM ---
--- Quote from: Neska on August 27, 2009, 09:42:52 AM ---Za vas dragi forumovci, se mi je danes izločila karta

ATENA
Varno je da ste močni. Vi znate biti močni na ljubeč način, ki je dober tako za druge, kot tudi za vas.  :-*

--- End quote ---

Hvala Neska

Prava karta ob pravem času ....... danes se grem Ateno .... grem v širni svet predstavit svojo energijo zmagovalke  ;D

--- End quote ---

Prosim  :-* in tako bodi na veke vekov  ang:

MišaN:
Z mano je danes Lakshmi.

Gaia:

ATENA

--- End quote ---

Hvala Neška. Sem jo čutila že včeraj. Miha je pa fajn, a ne? Pravi frajer.

:-* :-* :-*
Gaja

Gaia:

--- Quote from: MišaN on August 27, 2009, 01:24:46 PM ---Z mano je danes Lakshmi.

--- End quote ---

Odlično ti gre, Miša.

:-* Gaja

Neska:
No evo, naj vas tudi danes malo pocrklam z angelskimi energijami  :-*

Tokrat za vse

NADANGEL MIHAEL, ki vam sporoča, da je tu, z vami dragi prinašalci luči, da vam pomaga na poti življenskih spremeb in izpolnjevanju vašega božanskega poslanstva.
Drznite si, saj ste božansko vodeni in zaščiteni  ang:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version