Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte - III. del
neely18:
--- Quote from: tia13 on July 06, 2009, 04:09:34 PM ---jaz se javim,bi pasalo kakšno fjno sporočilo eee;)thx
--- End quote ---
Pa da vidimo kaj ti sporočajo ... ;)
Spodbujajo te h kreativnosti, naj je to risanje, pisno izražanje, petje, ples, katerakoli smer, ki ti osrečuje srce, te navdihuje in na katero si morda že pozabila. Sama veš, da si kreativna, le zaupati si je treba.
Mi še pa nekaj prišepetavajo, da spusti konje z vajeti. ;) :-*
sonce:
...jaz tudi lahko lepo prosim? Bi bilo lepo...
HVALA :-* ang:
nensi:
--- Quote from: neely18 on July 06, 2009, 03:12:51 PM ---Turoben dan ... Dajmo ga malo popestrit s carkljanjem z ang: sporočili.
Se kdo javi za te vrste razvajanja?
Sporočila vam ponudim iz različnih snopičev in ali skozi intuicijo. ;)
Vaša želja, meni ... ;) :-* ang:
--- End quote ---
o super ponudba, jaz bi jo izkoristila
- ali je to kar sem danes delala prvič nadaljevanje in prava pot v prihajajočem obdobju
- ali je ena investicija ki jo imam v mislih v redu in bo pot ki jo odpira prava in varna
hvala tebi in angelčkom za odgovore :-*
neely18:
--- Quote from: sonce on July 06, 2009, 04:25:04 PM ---...jaz tudi lahko lepo prosim? Bi bilo lepo...
--- End quote ---
;D a ne da. ;)
V jeseni žanješ, posejane sadove. Pričakuj obilje. Situacija se razreši, razsvetli.
Deklica, svetlih, dolgih las, drobna in nagajiva moška energija igrata veliko vlogo v tvojem življenju. Bodi pozorna na sporočila. ;) :-* ang:
sonce:
--- Quote from: neely18 on July 06, 2009, 04:31:56 PM ---
--- Quote from: sonce on July 06, 2009, 04:25:04 PM ---...jaz tudi lahko lepo prosim? Bi bilo lepo...
--- End quote ---
;D a ne da. ;)
V jeseni žanješ, posejane sadove. Pričakuj obilje. Situacija se razreši, razsvetli.
Deklica, svetlih, dolgih las, drobna in nagajiva moška energija igrata veliko vlogo v tvojem življenju. Bodi pozorna na sporočila. ;) :-* ang:
--- End quote ---
Hvala Neely... sonček v deževnem dnevu :-* ang:
...res lepo sporočilce :D čisto zame :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version