Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte - III. del

<< < (10/80) > >>

neely18:

--- Quote from: nensi on July 06, 2009, 04:27:33 PM ---
--- Quote from: neely18 on July 06, 2009, 03:12:51 PM ---Turoben dan ... Dajmo ga malo popestrit s carkljanjem z  ang: sporočili.
Se kdo javi za te vrste razvajanja?
Sporočila vam ponudim iz različnih snopičev in ali skozi intuicijo.  ;)

Vaša želja, meni ...  ;)  :-*  ang:

--- End quote ---

o super ponudba, jaz bi jo izkoristila
- ali je to kar sem danes delala prvič nadaljevanje in prava pot v prihajajočem obdobju
- ali je ena investicija ki jo imam v mislih v redu in bo pot ki jo odpira prava in varna

hvala tebi in angelčkom za odgovore  :-*

--- End quote ---

:D Z veseljem draga Nensi.  ;)  :-*
Pa poskusiva ...

-nadaljuješ, a na drugačen način, kot si si morda sama zamislila. nekdo ti šepeče lahkotnejšo pot (je povezava s tvojim delom, zdravljenje? kakorkoli že, imaš v sebi moč, več, kot si upaš sama priznati in nekaj so vpletena čustva in morda malo strižeš krila)

-očisti se temnih misli, saj s tem blokiraš poti ... pomagaj še sebi, kot to počneš drugim in pot je odprta ... izkoristi svojo "moč" sebi v prid ... pri tem potrebuješ mir, tišino, da lažje "slišiš" prave odgovore ... zelo dobro veš, da imaš ob sebi močne zaveznike, pomočnike, ki ti pomagajo, vodijo, a včasih je g.Ego Dvom preglasen, da bi jih slišala. Si na pravi poti k uspehu. Ne dvomi. Zaupaj!  :-*  ang:

bilka:

--- Quote from: neely18 on July 06, 2009, 03:12:51 PM ---Turoben dan ... Dajmo ga malo popestrit s carkljanjem z  ang: sporočili.
Se kdo javi za te vrste razvajanja?
Sporočila vam ponudim iz različnih snopičev in ali skozi intuicijo.  ;)

Vaša želja, meni ...  ;)  :-*  ang:

--- End quote ---

... :) :) :)
prisuhni mojim angelom in intuitivno posreduj, kaj mi sporočajo v tem času :)))
pa bodi še ti moj  ang:
 ;)

neely18:

--- Quote from: bilka on July 06, 2009, 04:56:33 PM ---

... :) :) :)
prisuhni mojim angelom in intuitivno posreduj, kaj mi sporočajo v tem času :)))
pa bodi še ti moj  ang:
 ;)

--- End quote ---

Zate sem intuitivno posegla po snopiču Boginje. In Sarasvati te spodbuja, da se izraziš skozi ustvarjalne dejavnosti.  ;)

nensi:
Hvala neely, res lepa sporočila.  :-*

taja6:
Z mano je Isabella :o  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version