Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte - III. del
neely18:
--- Quote from: nensi on July 06, 2009, 04:27:33 PM ---
--- Quote from: neely18 on July 06, 2009, 03:12:51 PM ---Turoben dan ... Dajmo ga malo popestrit s carkljanjem z ang: sporočili.
Se kdo javi za te vrste razvajanja?
Sporočila vam ponudim iz različnih snopičev in ali skozi intuicijo. ;)
Vaša želja, meni ... ;) :-* ang:
--- End quote ---
o super ponudba, jaz bi jo izkoristila
- ali je to kar sem danes delala prvič nadaljevanje in prava pot v prihajajočem obdobju
- ali je ena investicija ki jo imam v mislih v redu in bo pot ki jo odpira prava in varna
hvala tebi in angelčkom za odgovore :-*
--- End quote ---
:D Z veseljem draga Nensi. ;) :-*
Pa poskusiva ...
-nadaljuješ, a na drugačen način, kot si si morda sama zamislila. nekdo ti šepeče lahkotnejšo pot (je povezava s tvojim delom, zdravljenje? kakorkoli že, imaš v sebi moč, več, kot si upaš sama priznati in nekaj so vpletena čustva in morda malo strižeš krila)
-očisti se temnih misli, saj s tem blokiraš poti ... pomagaj še sebi, kot to počneš drugim in pot je odprta ... izkoristi svojo "moč" sebi v prid ... pri tem potrebuješ mir, tišino, da lažje "slišiš" prave odgovore ... zelo dobro veš, da imaš ob sebi močne zaveznike, pomočnike, ki ti pomagajo, vodijo, a včasih je g.Ego Dvom preglasen, da bi jih slišala. Si na pravi poti k uspehu. Ne dvomi. Zaupaj! :-* ang:
bilka:
--- Quote from: neely18 on July 06, 2009, 03:12:51 PM ---Turoben dan ... Dajmo ga malo popestrit s carkljanjem z ang: sporočili.
Se kdo javi za te vrste razvajanja?
Sporočila vam ponudim iz različnih snopičev in ali skozi intuicijo. ;)
Vaša želja, meni ... ;) :-* ang:
--- End quote ---
... :) :) :)
prisuhni mojim angelom in intuitivno posreduj, kaj mi sporočajo v tem času :)))
pa bodi še ti moj ang:
;)
neely18:
--- Quote from: bilka on July 06, 2009, 04:56:33 PM ---
... :) :) :)
prisuhni mojim angelom in intuitivno posreduj, kaj mi sporočajo v tem času :)))
pa bodi še ti moj ang:
;)
--- End quote ---
Zate sem intuitivno posegla po snopiču Boginje. In Sarasvati te spodbuja, da se izraziš skozi ustvarjalne dejavnosti. ;)
nensi:
Hvala neely, res lepa sporočila. :-*
taja6:
Z mano je Isabella :o :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version