Author Topic: Angelske karte - III. del  (Read 115328 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
Re: Angelske karte - III. del
« Reply #45 on: July 06, 2009, 04:40:03 PM »
Turoben dan ... Dajmo ga malo popestrit s carkljanjem z  ang: sporočili.
Se kdo javi za te vrste razvajanja?
Sporočila vam ponudim iz različnih snopičev in ali skozi intuicijo.  ;)

Vaša želja, meni ...  ;)  :-*  ang:

o super ponudba, jaz bi jo izkoristila
- ali je to kar sem danes delala prvič nadaljevanje in prava pot v prihajajočem obdobju
- ali je ena investicija ki jo imam v mislih v redu in bo pot ki jo odpira prava in varna

hvala tebi in angelčkom za odgovore  :-*

:D Z veseljem draga Nensi.  ;)  :-*
Pa poskusiva ...

-nadaljuješ, a na drugačen način, kot si si morda sama zamislila. nekdo ti šepeče lahkotnejšo pot (je povezava s tvojim delom, zdravljenje? kakorkoli že, imaš v sebi moč, več, kot si upaš sama priznati in nekaj so vpletena čustva in morda malo strižeš krila)

-očisti se temnih misli, saj s tem blokiraš poti ... pomagaj še sebi, kot to počneš drugim in pot je odprta ... izkoristi svojo "moč" sebi v prid ... pri tem potrebuješ mir, tišino, da lažje "slišiš" prave odgovore ... zelo dobro veš, da imaš ob sebi močne zaveznike, pomočnike, ki ti pomagajo, vodijo, a včasih je g.Ego Dvom preglasen, da bi jih slišala. Si na pravi poti k uspehu. Ne dvomi. Zaupaj!  :-*  ang:
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline bilka

• Mojster
« Reply #46 on: July 06, 2009, 04:56:33 PM »
Turoben dan ... Dajmo ga malo popestrit s carkljanjem z  ang: sporočili.
Se kdo javi za te vrste razvajanja?
Sporočila vam ponudim iz različnih snopičev in ali skozi intuicijo.  ;)

Vaša želja, meni ...  ;)  :-*  ang:

... :) :) :)
prisuhni mojim angelom in intuitivno posreduj, kaj mi sporočajo v tem času :)))
pa bodi še ti moj  ang:
 ;)

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #47 on: July 06, 2009, 05:19:25 PM »

... :) :) :)
prisuhni mojim angelom in intuitivno posreduj, kaj mi sporočajo v tem času :)))
pa bodi še ti moj  ang:
 ;)

Zate sem intuitivno posegla po snopiču Boginje. In Sarasvati te spodbuja, da se izraziš skozi ustvarjalne dejavnosti.  ;)
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #48 on: July 06, 2009, 05:41:56 PM »
Hvala neely, res lepa sporočila.  :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #49 on: July 06, 2009, 10:38:31 PM »
Z mano je Isabella :o  :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #50 on: July 07, 2009, 01:06:30 AM »

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #51 on: July 07, 2009, 09:07:54 AM »
neely hvala za posredovanje sporočila ;D,res je malo sem dala na stran ta del sebe :) in ja treba je spustiti  konje z vajeti so true ::) ::) ::),hvala pa lep dan  :-* ;)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #52 on: July 08, 2009, 05:49:45 PM »
Ojla,
bi prosila za enega angelčka za današnji dan :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #53 on: July 08, 2009, 08:15:11 PM »
Ojla,
bi prosila za enega angelčka za današnji dan :)

Ljubezen

do sebe, do družinskih članov, do vsega kar je, lahko edina razreši vse kar je, tudi vse kar se zdi da je narobe.
Prežene strahove, pomaga sprejeti situacijo, osebo tako kot je.

Nekaj te muči imam občutek.
Sinko je krasna osebam zaupaj mu da bo speljal tako kot zna. Zaupaj in ne obupaj.

Lepo bodi, cmok
« Last Edit: July 08, 2009, 08:17:22 PM by nensi »

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #54 on: July 08, 2009, 11:25:00 PM »
Hvala Nensi. Muči me pravzaprav veliko, pa delam na tem, da me ne bi več  ;). Saj bo bolje enkrat :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #55 on: July 08, 2009, 11:55:58 PM »
Hvala Nensi. Muči me pravzaprav veliko, pa delam na tem, da me ne bi več  ;). Saj bo bolje enkrat :)

Seveda bo enkrat bolje, za začetek. Ko vidiš kako fajn je ti rata všeč in hočeš, da je bolje dvakrat, pa trikrat ... Uživaj max kar se da.  :-*

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #56 on: July 09, 2009, 11:27:48 AM »

Prosim Nensi. Pa še kdaj.  ;) Zaupanje.  :-*

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #57 on: July 09, 2009, 11:29:24 AM »
neely hvala za posredovanje sporočila ;D,res je malo sem dala na stran ta del sebe :) in ja treba je spustiti  konje z vajeti so true ::) ::) ::),hvala pa lep dan  :-* ;)

Prosim Tia13. Pa hvala za lepe želje.  :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #58 on: July 09, 2009, 01:55:48 PM »

Prosim Nensi. Pa še kdaj.  ;) Zaupanje.  :-*

vase, vem
se trudim, včasih utrudim, spočijem in gremo dalje, do zlate medalje  ::)

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #59 on: July 10, 2009, 10:12:53 AM »
...misli so bile namenjene prihodnosti s točno določeno osebo...

- Romance: Card Meaning: The angels are addressing, and assisting you with, your romantic needs. Ask for and accept the angels' help with your love life.
This card signifies that your angels have heard your appeals for romance. They acknowledge your heart's yearnings for love. They have received and answered your requests.
Now you will work in concert with the angels to manifest the romance you are seeking. The angels will guide you in specific ways to ensure that they grant your wish. For instance, you may get a strong urge to drive to a certain place, and you might meet a wonderful partner when you arrive at that destination. The angels' guidance may ask you to engage in self-improvement activities such as exercise classes, nutritional practices, or self-help seminars. Follow this guidance, and you will discover the romance you are seeking.
- Archangel Micheal: Card Meaning: This powerful archangel is with you right now. He gives you courage and helps release you from the effects of fear.
Through this card, Archangel Michael is making his presence known to you. He is the symbol of true courage, stemming from knowing that God's love is the only power there is. Michael is letting you know that, as you make changes in your life and as you encounter challenges, you are safe and secure. God and the angels help you stay true to yourself during trying times.
Have heart-to-heart discussions with Michael often. Pour out all of your concerns to him. Don't worry about overburdening him. You are receiving important messages during your dreams. Sometimes you may wake up with the feeling that you have traveled or received instruction during your sleep. You wonder, Why can't I remember my dreams? The messages and experiences of your dreams are never truly lost or forgotten. They are, instead, incorporated into your unconscious so that your higher self's wisdom and love govern your actions.
You can more easily remember your dreams by writing whatever you recall immediately upon awakening. Just write any little bit you can remember, and the rest of the dream will unravel in your memory. Review your dream journal often, and look for patterns and themes. These recurrent dream issues signify messages that your higher self and the angels are trying to tell you.

- Dreams: Card Meaning: Pay attention to your dreams right now. Keep a dream journal.
You are receiving important messages during your dreams. Sometimes you may wake up with the feeling that you have traveled or received instruction during your sleep. You wonder, Why can't I remember my dreams? The messages and experiences of your dreams are never truly lost or forgotten. They are, instead, incorporated into your unconscious so that your higher self's wisdom and love govern your actions.
You can more easily remember your dreams by writing whatever you recall immediately upon awakening. Just write any little bit you can remember, and the rest of the dream will unravel in your memory. Review your dream journal often, and look for patterns and themes. These recurrent dream issues signify messages that your higher self and the angels are trying to tell you.

...dodatno mnenje dobrodošlo...
 :-* ang:

« Last Edit: July 10, 2009, 10:16:30 AM by sonce »