Author Topic: Angelske karte - III. del  (Read 115308 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: Angelske karte - III. del
« Reply #105 on: July 26, 2009, 06:02:10 PM »
Evo mene: kaj pravijo angelčki za potovanje, hvala  ang:

Nensi, tudi jaz sem zate in tvoje potovanje povprašala ;)

Spodbudo in potrditev, da bo potovanje izpolnilo tvoja pričakovanja in še več, ti daje Omega  ;D Uglašena si s svojim notranjim glasom in mu slediš, zato so tvoje odločitve v skladu s tvojim žilvjenjskim poslanstvom. Sprosti se, zaupaj in nadaljujem po tej poti.  :-*

Angel veselja pa te tudi spodbuja, da je čas zate, da se sprostiš, spontano zabavaš, družiš s prijateljii, prijetnimi znanci in da je čas, da počneš tisto, kar te sprošča, veseli, zabava - tvoje srce se bo tako napolnilo z občutkom veselja.

Torej - IT`S TIME TO PLAY  ;)  :-*

Uživaj na polno in naj ti potovanje prinese veliko več, kot morda pričakuješ in naj odnese tisto, kar je odslužilo.  :-*

:-*

Taja

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #106 on: July 26, 2009, 06:33:40 PM »
Evo mene: kaj pravijo angelčki za potovanje, hvala  ang:

iiiii ...  :D Si prepričana, da res potrebuješ kaj več, kar ti že angelčki sporočajo skozi tvojo uro v tem prispevku (?). Ampak vseeno ... Imaš vso podporo nebeških bitij. Nekaj čutim, nekje nekaj čakaš, a ne skrbi temveč se zaposli s poslušanjem glasbe.
hihihi ... točno tako ... uživate v dopustu, v veselju, igri, zabavi, čofotanju. Si pridobiš prepotrebni počitek in se že tam popolnoma preobraziš. Postaneš kot rožica, ljubeča, razigrana, ...- preprosto nekako drugačna. Očiščena. (Naredila sem protekcijo, saj kmalu odhajaš na dopust, drugače je danes moj dan zelo pester.  ;))

UŽIVAJ V VSAKEM DANEM TRENUTKU!  :-* ang:

zelooo hvala za tole lepo sporočilo tebi in angelčkom
kar sem čakala bom kmalu dočakala, ja je bil pravi feeling
hvala za protekcijo, se odkupim ob priliki  :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #107 on: July 26, 2009, 06:34:52 PM »
Evo mene: kaj pravijo angelčki za potovanje, hvala  ang:

Nensi, tudi jaz sem zate in tvoje potovanje povprašala ;)

Spodbudo in potrditev, da bo potovanje izpolnilo tvoja pričakovanja in še več, ti daje Omega  ;D Uglašena si s svojim notranjim glasom in mu slediš, zato so tvoje odločitve v skladu s tvojim žilvjenjskim poslanstvom. Sprosti se, zaupaj in nadaljujem po tej poti.  :-*

Angel veselja pa te tudi spodbuja, da je čas zate, da se sprostiš, spontano zabavaš, družiš s prijateljii, prijetnimi znanci in da je čas, da počneš tisto, kar te sprošča, veseli, zabava - tvoje srce se bo tako napolnilo z občutkom veselja.

Torej - IT`S TIME TO PLAY  ;)  :-*

Uživaj na polno in naj ti potovanje prinese veliko več, kot morda pričakuješ in naj odnese tisto, kar je odslužilo.  :-*

:-*

Taja

hvala tudi tebi draga Taja, ja res rabim mal odklopa pa zabave, se že veselim z otrokoma vred, ne vem kdo bolj  :D
lepo bodi  :-*

Offline bilka

• Mojster
« Reply #108 on: July 26, 2009, 06:53:49 PM »
Preblisk.  ;) Zopet.  :D
Do torka 28.7.09 se lahko napišete za razvajanje s pomočjo mojih prijateljčkov. Sporočila predajam do torka kolikor uspem, po torku pa vsekakor čimprej.
Le pogumno.  ;)  ang:
:)
kot naročeno!!! namreč, sedaj sem sprejela nekaj zame pomembnih odločitev, pa me zanima, če se oni strinjajo oziroma, kaj mi sporočajo. vem, da mi bodo stali ob strani, samo kakšna spodbudna beseda/sporočilo pa vseeno prav pride:)

ti pa po mojem greš v torek na oddih? kjerkoli že boš - naj bodo angeli s teboj in poskrbijo za lepa doživetja!!!
:*

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #109 on: July 26, 2009, 07:21:43 PM »
kot naročeno!!! namreč, sedaj sem sprejela nekaj zame pomembnih odločitev, pa me zanima, če se oni strinjajo oziroma, kaj mi sporočajo. vem, da mi bodo stali ob strani, samo kakšna spodbudna beseda/sporočilo pa vseeno prav pride:)

ti pa po mojem greš v torek na oddih? kjerkoli že boš - naj bodo angeli s teboj in poskrbijo za lepa doživetja!!!

:D nop ... letos brez "oddiha" takšne vrste, kot marsikdo misli.  ;) Oddih si pravzaprav vsak dan vzamem. V torek pa veeeeliiikooo deeela.  ;D Natrpan urnik od jutra, do poznih večernih ur.  :D ;)

Torej, še zate "protekcija", ker sem si vzela malo pavze in pokukala k vam ...

In kaj ti moji prijateljčki sporočajo ...
Česa se bojiš?  ??? Čemu dvom?  :-\  Zaupaj si, v tebi je moč, rušilna moč in ogenj strasti, ki ga zadržuješ v senci. Spusti strasti iz vajeti in jih kreativno uporabi. Tvoja modrost plamti, a jo zadržujejo meje. Chamuel. Pokliči ga. In ... v tebi je močna, neizražena ljubezen. Objemi se in postavi meje.
Naj sporočila služi v tvoj najvišji in najboljši namen.  ang:
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #110 on: July 26, 2009, 07:24:00 PM »

[/quote]

Me prav veseli, da je sporočilo doseglo namen.
Saj sem ti omenila, da imam odlične veze "tam gori".  ;) :D
In ja, ti si vedela, le potrdilo si potrebovala.  ;)
Prosim in z veseljem, ampak pazi  ;D kaj obljubljaš, da te ne ujamem za besedo.  ;D :P  :-*
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline bilka

• Mojster
« Reply #111 on: July 26, 2009, 08:17:55 PM »

:D nop ... letos brez "oddiha" takšne vrste, kot marsikdo misli.  ;) Oddih si pravzaprav vsak dan vzamem. V torek pa veeeeliiikooo deeela.  ;D Natrpan urnik od jutra, do poznih večernih ur.  :D ;)

Torej, še zate "protekcija", ker sem si vzela malo pavze in pokukala k vam ...

In kaj ti moji prijateljčki sporočajo ...
Česa se bojiš?  ??? Čemu dvom?  :-\  Zaupaj si, v tebi je moč, rušilna moč in ogenj strasti, ki ga zadržuješ v senci. Spusti strasti iz vajeti in jih kreativno uporabi. Tvoja modrost plamti, a jo zadržujejo meje. Chamuel. Pokliči ga. In ... v tebi je močna, neizražena ljubezen. Objemi se in postavi meje.
Naj sporočila služi v tvoj najvišji in najboljši namen.  ang:

pa ti maš res dobre veze gori!!!
sporočilo kot naročeno zame. da ne govorim o tem, da sem oven, chamuel pa se, kot sem prebrala, anvezuje ravno na ovne. pa za kar skrbi...z6a moje trenutne potrebe:)
hvala :*:*:*

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #112 on: July 26, 2009, 10:37:39 PM »
Draga Neely,

Še jaz prosim za sporočilo angelčkov. Če imajo kakšno splošno sporočilo zame, drugače pa razmišljam o enem krajšem potovanju in me zanima, kaj mi svetujejo glede tega. Hvala ti vnaprej ang:

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Princes

• Mojster
« Reply #113 on: July 27, 2009, 08:19:37 AM »
Neely, prosim tudi zame sporočilo. Hvala :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #114 on: July 27, 2009, 08:41:10 AM »

Me prav veseli, da je sporočilo doseglo namen.
Saj sem ti omenila, da imam odlične veze "tam gori".  ;) :D
In ja, ti si vedela, le potrdilo si potrebovala.  ;)
Prosim in z veseljem, ampak pazi  ;D kaj obljubljaš, da te ne ujamem za besedo.  ;D :P  :-*

Ja res je, včasih tudi ko vemo paše še potrditev nekoga drugega, zaupati sebi je največji dosežek.
Obljube pa vedno poskušam skrbno izbirati, tako da nič bat, ko rabiš če čutiš da je to to, kar potrkaj, saj veš kje sem  :-*

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #115 on: July 27, 2009, 04:19:32 PM »
Glede na angelska sporočila, pa te sigurno čaka nekaj lepega in kot kaže nepričakovanega, Nensi. :) Morda pa to ni ravno v Ameriki ;)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #116 on: July 28, 2009, 12:42:02 AM »
Glede na angelska sporočila, pa te sigurno čaka nekaj lepega in kot kaže nepričakovanega, Nensi. :) Morda pa to ni ravno v Ameriki ;)

maš prav, saj je tud v A-Sloveniji zelo lepo  :D

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #117 on: July 29, 2009, 01:15:02 PM »

pa ti maš res dobre veze gori!!!
sporočilo kot naročeno zame. da ne govorim o tem, da sem oven, chamuel pa se, kot sem prebrala, anvezuje ravno na ovne. pa za kar skrbi...z6a moje trenutne potrebe:)
hvala :*:*:*

jap  ;D vem  ;)
Me veseli, da je sporočilo doseglo namen.  ;)  :-*

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #118 on: July 29, 2009, 01:20:18 PM »
Draga Neely,

Še jaz prosim za sporočilo angelčkov. Če imajo kakšno splošno sporočilo zame, drugače pa razmišljam o enem krajšem potovanju in me zanima, kaj mi svetujejo glede tega. Hvala ti vnaprej ang:

:-* Gaja
Vprašali so me ali je res nujno zdaj? ( ??? )
Nekaj omenjajo tvoj križ.
Obeta se ti neke vrste dobiček, obilje, ki ti priteče lahkotno, hitro. A naj te ne zanese preveč, sprejmi s hvaležnostjo in ljubeznijo.
Pravijo, da se premalo zabavaš, igraš. Spontanost.
Objem  ang:

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #119 on: July 29, 2009, 01:23:58 PM »
Neely, prosim tudi zame sporočilo. Hvala :-*

Draga  Princeska, zate pa pravijo, da globoko dihaj. Da v svoji skromnosti, skoraj naivnosti pozabiš nase. Obišči svoje srce in ga vprašaj kaj si resnično želi, saj miselne želje se drugačne od srčnih. Srčne želje te vodijo in oblikujejo iz Božanske Univerzalne ljubezni v to kar si, tvojo srečo, zadovoljstvo in ljubezen samo, to kar si. Vidim manjši potoček, pa travnik, malo naprej se pase konj, v ozadju je gozd, pred gozdom pa hiška. (ti to kaj pove?)
objem zate  :-*