Author Topic: Angelske karte - III. del  (Read 115305 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
Re: Angelske karte - III. del
« Reply #120 on: July 29, 2009, 01:27:46 PM »
Glede na angelska sporočila, pa te sigurno čaka nekaj lepega in kot kaže nepričakovanega, Nensi. :) Morda pa to ni ravno v Ameriki ;)

Draga Nena, ker si že tu vmes, še zate sporočilo, saj sem te v hitrici tudi dopisala na seznam, ko sem kukala kdo potrebuje sporočilo.  ;)

Pripravi se na neko spremembo v obliki sodelovanja. Naj je to ali kot prijateljstvo in ali poslovno, kar te najprej prestraši, zmede, a ko bolje premisliš, zaznaš prave občutke, občutke potrditve. Nekdo te opazuje ( ???  :o), energija je prijetna, prijazna, domača.
Moč je v tebi.
objem  :-*
« Last Edit: July 29, 2009, 01:32:19 PM by neely18 »
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #121 on: July 29, 2009, 01:31:53 PM »
Mislim, da sem nekje zasledila tudi vprašanje Mojzesa, saj ga imam tudi na seznamo, a nevem kje.  ;)

Dragi Mojzes,
Zate pravijo, da te nekaj "mede", da ti nekaj ne odgovarja. Pa si, pa nisi in se odločiš, pa spet ne, ...
Vedi, da v sebi nosiš izredne darove, da le zaupaj, zaupaj vase.
Čisti čakre, na vseh nivojih. Nekdo te "pije". Mihael se javlja.  ;)
objem  ang:
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #122 on: July 29, 2009, 01:34:37 PM »
Neely, prosim tudi zame sporočilo. Hvala :-*

Draga  Princeska, zate pa pravijo, da globoko dihaj. Da v svoji skromnosti, skoraj naivnosti pozabiš nase. Obišči svoje srce in ga vprašaj kaj si resnično želi, saj miselne želje se drugačne od srčnih. Srčne želje te vodijo in oblikujejo iz Božanske Univerzalne ljubezni v to kar si, tvojo srečo, zadovoljstvo in ljubezen samo, to kar si. Vidim manjši potoček, pa travnik, malo naprej se pase konj, v ozadju je gozd, pred gozdom pa hiška. (ti to kaj pove?)
objem zate  :-*

Draga Neely :-*

Tvoje sporočilo je balzam za mojo dušo. Kar si videla je skoraj resničnost v mojem srcu, ampak še ni v realnosti. Hvala ti iz srca :-* :-* :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #123 on: July 29, 2009, 01:36:52 PM »
Mislim, da sem nekje zasledila tudi Jane, saj je tudi na mojem spisku.

Torej Jane, kaj mi zate prišepetavajo.
Vreme, bodi pozorna na spremembe. Izogibaj se ekstremnostim, prepihu, soncu predvsem.
Ljubezen. Nov začetek. Sprememba. Očiščenje. Zdravljenje. Čustva.
Greš na morje? Morda k jezeru (prej morje, ker vonjam morski zrak). Poveži se z morjem. Dovolj pij. PLavaj.
Ves čas se mi pojavlja sonce.  :-\ ???
Objem  ang:

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #124 on: July 29, 2009, 01:40:35 PM »
In še za vrnjeno dopustnico Teo ...  ;)

Kaj je s tvojimi mislimi (?). Nekaj begajo. Nekaj se odločaš, pa ne pride in ne pride prava ideja.
Ideja je odlična in vodena, ter varovana. Zaupaj, da se vse odvija v tvoje najvišje dobro. Nekaj odide, a pride veliko boljše. Zaupaj vase in prisluhni srcu.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #125 on: July 29, 2009, 01:42:09 PM »
o tukaj imam tudi sporočilo... :-* Si že druga s sporočilom naj se izogibam ekstremnostim...bom očitno morala res pazit več kot ponavadi. Ker take stvari me ponavadi kar hitro "pokopljejo".

Predvsem in definitivno pa rabim nov začetek v ljubezni, res upam na kakšno spremembo, drugače ne bo šlo več.

Hvala  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #126 on: July 29, 2009, 01:43:07 PM »
Mislim, da se še nekje skriva dopustnica Regina ...  ;) :D

Preveč se trudiš (čutim utrujenost in napetost v tvoji glavi). Nekaj lahko še "ona " ( ??? :o ) opravi. Razdeli deli, sama pa se poveži s hribi, objemi drevo in mu zaupaj svoje želje, skrbi. Nežnost, mir, spokoj, sreča, smeh.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #127 on: July 29, 2009, 01:44:34 PM »

Kaj je s tvojimi mislimi (?). Nekaj begajo. Nekaj se odločaš, pa ne pride in ne pride prava ideja.
Ideja je odlična in vodena, ter varovana. Zaupaj, da se vse odvija v tvoje najvišje dobro. Nekaj odide, a pride veliko boljše. Zaupaj vase in prisluhni srcu.

Hvala neely

Hehe, sem na hribu, kot je rekla Nensi. Trenutno. Opazujem  :D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #128 on: July 29, 2009, 02:34:40 PM »
Glede na angelska sporočila, pa te sigurno čaka nekaj lepega in kot kaže nepričakovanega, Nensi. :) Morda pa to ni ravno v Ameriki ;)

Draga Nena, ker si že tu vmes, še zate sporočilo, saj sem te v hitrici tudi dopisala na seznam, ko sem kukala kdo potrebuje sporočilo.  ;)

Pripravi se na neko spremembo v obliki sodelovanja. Naj je to ali kot prijateljstvo in ali poslovno, kar te najprej prestraši, zmede, a ko bolje premisliš, zaznaš prave občutke, občutke potrditve. Nekdo te opazuje ( ???  :o), energija je prijetna, prijazna, domača.
Moč je v tebi.

Spremembe se res dogajajo, tokrat tudi bolj vidne;)..Hmmmm, da me pa kdo opazuje 8) :o ???..no to bom pa malce bolj pozorna 8) polic:
Hvala Neely :-* :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #129 on: July 29, 2009, 03:21:47 PM »
Draga Neely,

Še jaz prosim za sporočilo angelčkov. Če imajo kakšno splošno sporočilo zame, drugače pa razmišljam o enem krajšem potovanju in me zanima, kaj mi svetujejo glede tega. Hvala ti vnaprej ang:

:-* Gaja
Vprašali so me ali je res nujno zdaj? ( ??? )
Nekaj omenjajo tvoj križ.
Obeta se ti neke vrste dobiček, obilje, ki ti priteče lahkotno, hitro. A naj te ne zanese preveč, sprejmi s hvaležnostjo in ljubeznijo.
Pravijo, da se premalo zabavaš, igraš. Spontanost.
Objem  ang:

Vem, da ni nujno in bi bilo po eni strani čisto brezveze iti gledat na uro nekam v drugo državo. Bi bila pa zanimiva izkušnja. Sem se že sama odločila da ne grem.
O križu nimam pojma, razen, če sem noseča, kot je napovedal Andres in bom nosila v križu. ;)
Obilje sprejemam z odprtimi rokami in vedno sprejemam s hvaležnostjo in ljubeznijo.
Glede zabave bo držalo. Kozorog v meni je zdaj čisto padel not v delo. Spontana sem že od nekdaj, rutine ne maram.

Hvala angelčkom in tebi. Zate angelčki pravijo, da si še kako potrebna spanca, in te bodo nocoj lepo zazibali vanj kot dojenčka. Če lahko še kaj naredim zate, povej.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #130 on: July 29, 2009, 03:52:49 PM »
Mislim, da sem nekje zasledila tudi vprašanje Mojzesa, saj ga imam tudi na seznamo, a nevem kje. 
Dragi Mojzes,
Zate pravijo, da te nekaj "mede", da ti nekaj ne odgovarja. Pa si, pa nisi in se odločiš, pa spet ne, ...
Vedi, da v sebi nosiš izredne darove, da le zaupaj, zaupaj vase.
Čisti čakre, na vseh nivojih. Nekdo te "pije". Mihael se javlja. 
objem 
Tako je, si dopovedujem,da je treba it naprej, vem, torje le odločno, nič dvomeče, vem, se trudim,te dni bom aktiviral sebe v °°
 ang:
let it be

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #131 on: July 29, 2009, 04:34:12 PM »
Neely, prosim tudi zame sporočilo. Hvala :-*

Draga  Princeska, zate pa pravijo, da globoko dihaj. Da v svoji skromnosti, skoraj naivnosti pozabiš nase. Obišči svoje srce in ga vprašaj kaj si resnično želi, saj miselne želje se drugačne od srčnih. Srčne želje te vodijo in oblikujejo iz Božanske Univerzalne ljubezni v to kar si, tvojo srečo, zadovoljstvo in ljubezen samo, to kar si. Vidim manjši potoček, pa travnik, malo naprej se pase konj, v ozadju je gozd, pred gozdom pa hiška. (ti to kaj pove?)
objem zate  :-*

Draga Neely :-*

Tvoje sporočilo je balzam za mojo dušo. Kar si videla je skoraj resničnost v mojem srcu, ampak še ni v realnosti. Hvala ti iz srca :-* :-* :-*

Hja, hvaležna sem Univerzumu in bitjem svetlobe in ljubezni, mojim dragim prijateljčkom, da me tako dobro vodijo.  ang:
In hvaležna sem Neely, da tako pridno sledi in posluša, prisluhne sporočilom.  :P ;D  ang:  ;)

Draga Princeska in vesela sem zate, da je sporočilo doseglo namen.  :-*

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #132 on: July 29, 2009, 04:35:44 PM »
o tukaj imam tudi sporočilo... :-* Si že druga s sporočilom naj se izogibam ekstremnostim...bom očitno morala res pazit več kot ponavadi. Ker take stvari me ponavadi kar hitro "pokopljejo".

Predvsem in definitivno pa rabim nov začetek v ljubezni, res upam na kakšno spremembo, drugače ne bo šlo več.

Hvala  :-*

Nič upat, temveč le ZAUPAJ!  :-* In vse gre, če je dovolj močna želja oz. želja iz srca, brez vpletanja g.ega.  ;)

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #133 on: July 29, 2009, 04:36:31 PM »

Hvala neely

Hehe, sem na hribu, kot je rekla Nensi. Trenutno. Opazujem  :D

Prosim Tea. Z veseljem.  ;)

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #134 on: July 29, 2009, 04:39:21 PM »

Moč je v tebi.

Spremembe se res dogajajo, tokrat tudi bolj vidne;)..Hmmmm, da me pa kdo opazuje 8) :o ???..no to bom pa malce bolj pozorna 8) polic:
Hvala Neely :-* :-*

Prosim Nena.  ;)  :-*
;D ;D hja to moraš pa ti bolje vedet.  :D ja, ja, ti le bodi pozorna.  ;)