Author Topic: Angelske karte - III. del  (Read 115266 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
Re: Angelske karte - III. del
« Reply #135 on: July 29, 2009, 04:46:54 PM »
Draga Neely,

Še jaz prosim za sporočilo angelčkov. Če imajo kakšno splošno sporočilo zame, drugače pa razmišljam o enem krajšem potovanju in me zanima, kaj mi svetujejo glede tega. Hvala ti vnaprej ang:

:-* Gaja
Vprašali so me ali je res nujno zdaj? ( ??? )
Nekaj omenjajo tvoj križ.
Obeta se ti neke vrste dobiček, obilje, ki ti priteče lahkotno, hitro. A naj te ne zanese preveč, sprejmi s hvaležnostjo in ljubeznijo.
Pravijo, da se premalo zabavaš, igraš. Spontanost.
Objem  ang:

Vem, da ni nujno in bi bilo po eni strani čisto brezveze iti gledat na uro nekam v drugo državo. Bi bila pa zanimiva izkušnja. Sem se že sama odločila da ne grem.
O križu nimam pojma, razen, če sem noseča, kot je napovedal Andres in bom nosila v križu. ;)
Obilje sprejemam z odprtimi rokami in vedno sprejemam s hvaležnostjo in ljubeznijo.
Glede zabave bo držalo. Kozorog v meni je zdaj čisto padel not v delo. Spontana sem že od nekdaj, rutine ne maram.

Hvala angelčkom in tebi. Zate angelčki pravijo, da si še kako potrebna spanca, in te bodo nocoj lepo zazibali vanj kot dojenčka. Če lahko še kaj naredim zate, povej.

;D ;D ;D ;D Sorry Gaja, ampak tole kar si meni dodala ... Najprej HVALA!  :D ker je tako držalo, kot pribito. Seveda res šele ob 4h zjutraj, vendarle sem spala kot angelček. Še zaspala sem in preskočila zajtrk.  ;D Seveda nič zamudila.  :D

Ok, hmmm , a veš, da sem tudi jaz najprej pomislila na to, ker ni kot bolečina, temevč le kot da neka pritiska. Pa energija nežne, a "muhaste" deklice. In tale trenutek se mi "sprehaja" 2010 leto po glavi. ( ???)

Bodi mi še naprej lepo, z veliko smeha.  :-*  ang:
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #136 on: July 29, 2009, 04:48:22 PM »
Mislim, da sem nekje zasledila tudi vprašanje Mojzesa, saj ga imam tudi na seznamo, a nevem kje. 
Dragi Mojzes,
Zate pravijo, da te nekaj "mede", da ti nekaj ne odgovarja. Pa si, pa nisi in se odločiš, pa spet ne, ...
Vedi, da v sebi nosiš izredne darove, da le zaupaj, zaupaj vase.
Čisti čakre, na vseh nivojih. Nekdo te "pije". Mihael se javlja. 
objem
Tako je, si dopovedujem,da je treba it naprej, vem, torje le odločno, nič dvomeče, vem, se trudim,te dni bom aktiviral sebe v °°
 ang:

Mojzes, saj ti že veš.  ;)
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #137 on: July 29, 2009, 08:10:14 PM »
Draga Neely,

Še jaz prosim za sporočilo angelčkov. Če imajo kakšno splošno sporočilo zame, drugače pa razmišljam o enem krajšem potovanju in me zanima, kaj mi svetujejo glede tega. Hvala ti vnaprej ang:

Vprašali so me ali je res nujno zdaj? ( ??? )
Nekaj omenjajo tvoj križ.
Obeta se ti neke vrste dobiček, obilje, ki ti priteče lahkotno, hitro. A naj te ne zanese preveč, sprejmi s hvaležnostjo in ljubeznijo.
Pravijo, da se premalo zabavaš, igraš. Spontanost.
Objem  ang:

Vem, da ni nujno in bi bilo po eni strani čisto brezveze iti gledat na uro nekam v drugo državo. Bi bila pa zanimiva izkušnja. Sem se že sama odločila da ne grem.
O križu nimam pojma, razen, če sem noseča, kot je napovedal Andres in bom nosila v križu. ;)
Obilje sprejemam z odprtimi rokami in vedno sprejemam s hvaležnostjo in ljubeznijo.
Glede zabave bo držalo. Kozorog v meni je zdaj čisto padel not v delo. Spontana sem že od nekdaj, rutine ne maram.

Hvala angelčkom in tebi. Zate angelčki pravijo, da si še kako potrebna spanca, in te bodo nocoj lepo zazibali vanj kot dojenčka. Če lahko še kaj naredim zate, povej.

;D ;D ;D ;D Sorry Gaja, ampak tole kar si meni dodala ... Najprej HVALA!  :D ker je tako držalo, kot pribito. Seveda res šele ob 4h zjutraj, vendarle sem spala kot angelček. Še zaspala sem in preskočila zajtrk.  ;D Seveda nič zamudila.  :D

Ok, hmmm , a veš, da sem tudi jaz najprej pomislila na to, ker ni kot bolečina, temevč le kot da neka pritiska. Pa energija nežne, a "muhaste" deklice. In tale trenutek se mi "sprehaja" 2010 leto po glavi. ( ???)

Bodi mi še naprej lepo, z veliko smeha.  :-*  ang:

Vse se dogaja v skladu z božansko časovno usklajenostjo. Ničesar ne pričakujem ali se omejujem. Se samo prepuščam in sprejemam, kar mi vesolje namenja. :o
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #138 on: July 29, 2009, 08:36:33 PM »
Neely, jaz sem počitniška pa sem z datumi malo tako tako! :P Ali lahko tudi meni poveš, kako sporočilo mi je namenjeno. Hvala.  :-* :-* :-*

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #139 on: July 30, 2009, 04:00:27 PM »

Vse se dogaja v skladu z božansko časovno usklajenostjo. Ničesar ne pričakujem ali se omejujem. Se samo prepuščam in sprejemam, kar mi vesolje namenja. :o

Seveda.  :D Vedno in povsod, z Božjo pomočjo in našim sodelovanjem, v naše najvišje dobro.  ;)

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #140 on: July 30, 2009, 04:05:27 PM »
Neely, jaz sem počitniška pa sem z datumi malo tako tako! :P Ali lahko tudi meni poveš, kako sporočilo mi je namenjeno. Hvala.  :-* :-* :-*

Opa, opa, glej jo glej ...  :D Zvezdica zaspanka ... Ali vedno rada "zamujaš"?  ;) :P

Pa dajmo ...
Prisluhni, poslušaj ... Slišim drobcen zvonček in na desni strani je Gabrijel. Torej prisluhni njegovim sporočilom kaj ti oznanja. Dobro prisluhni. Še nekdo je poleg, ki te prijetno boža po hrbtu in ti pravi "Vse je dobro". Pričakuj darilo ali neko drobno presenečenje. Prizemlji se.
 :-*

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #141 on: July 30, 2009, 05:45:30 PM »

Opa, opa, glej jo glej ...  :D Zvezdica zaspanka ... Ali vedno rada "zamujaš"?  ;) :P

Pa dajmo ...
Prisluhni, poslušaj ... Slišim drobcen zvonček in na desni strani je Gabrijel. Torej prisluhni njegovim sporočilom kaj ti oznanja. Dobro prisluhni. Še nekdo je poleg, ki te prijetno boža po hrbtu in ti pravi "Vse je dobro". Pričakuj darilo ali neko drobno presenečenje. Prizemlji se.

Hvala, draga Neely! Jokam, a ne vem, zakaj.   :-*

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #142 on: July 30, 2009, 05:47:28 PM »

Pa dajmo ...

morda te dosegla moja ljubeča energija.  :-* (o pa veš zakaj)

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #143 on: July 30, 2009, 06:58:27 PM »

Pa dajmo ...

Šment, že spet. In sem šla prebrat nazaj vse, kar je Nensi o NA Gabrielu napisala (Nensi, hvala  :-*) in spet teče. Halooooo!!!!  :) Tvoja ljubeča energija pa me je res dosegla. Pa še bolj me bo.  ;)

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #144 on: August 01, 2009, 09:42:08 AM »

Pa dajmo ...

Šment, že spet. In sem šla prebrat nazaj vse, kar je Nensi o NA Gabrielu napisala (Nensi, hvala  :-*) in spet teče. Halooooo!!!!  :) Tvoja ljubeča energija pa me je res dosegla. Pa še bolj me bo.  ;)

Mačica, ti kar jokaj, saj veš, da solze izmijejo bolečino. Na, pa manj boš lula in prišparala.  :P :D  ;)

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #146 on: August 04, 2009, 08:13:08 AM »
Jaz imam pa danes res eno veliko prošnjo...sama sem v takem razpoloženju, da je groza...bi mogoče katera hotela pogledati zame, kaj mi sporočajo angelčki? Prosim

hvala  :-* ang:

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #147 on: August 04, 2009, 02:12:21 PM »
Jaz imam pa danes res eno veliko prošnjo...sama sem v takem razpoloženju, da je groza...bi mogoče katera hotela pogledati zame, kaj mi sporočajo angelčki? Prosim

Lahko Boginje Sonce?
MAEVE ti sporoča, da spoštuj cikluse svojega telesa, ravni energije in čustev. Dosti pij in se energetsko očisti ter se izogibaj negativnih ljudi. Svež visokogorski zrak ti dobro dene.  ang:

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
« Reply #148 on: August 05, 2009, 08:14:16 AM »

Lahko Boginje Sonce?
MAEVE ti sporoča, da spoštuj cikluse svojega telesa, ravni energije in čustev. Dosti pij in se energetsko očisti ter se izogibaj negativnih ljudi. Svež visokogorski zrak ti dobro dene.  ang:

Hvala Neely....bom poskusila...
 :-* :'(

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
« Reply #149 on: August 05, 2009, 08:21:29 AM »
...danes sem poskusila še sama...nekako sem se počutila bližje Orakeljskim kartam, ki mi pravijo:

- Celebration
Card Meaning: Good news! Cause for celebration is here, and it is time for you to enjoy the fruits of your labor.
(Dobre novice! Vzrok za slavje je tukaj in sedaj je čas, da užiješ sadove tvojega dela.)

- Listening
Card Meaning: You are in communication with your angels, and the messages that you are receiving are very real indeed. Trust them.
(Komuniciraš z angeli in sporočila, ki jih prejemaš, so resnična. Zaupaj jim.)

- Miracles
Card Meaning: Miracles are occurring all around you right now. Begin to notice them, and you will experience even more miracles.
(Čudeži se pojavljajo okoli tebe ravno sedaj. Začni jih opažati in doživela boš še več čudežev)

...zakaj se pa potem meni zdi, da gre popolnoma vse narobe?