Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing
Theta healing-izkušnje in vprašanja. Četrti del.
Gaia:
--- Quote from: Luna on May 23, 2010, 02:22:40 PM ---Imam eno prošnjo... V četrtek ob 11:30 imam izpitno vožnjo (ja, končno sem se spravila delati izpit hihi, sicer malo pozno ampak ok) pa če bi lahko ljubezen pošiljali? Sem sicer že sama poslala komisistu pa da bi dobila fajn progo ampak vseeno, tega ni nikoli preveč :) :D
--- End quote ---
Zmenjeno. Ti ga kar še enkrat pošpricaj pred vožnjo, da bo prijazen na vseh nivojih.
:-* Gaja
Neska:
--- Quote from: Luna on May 23, 2010, 02:22:40 PM ---Imam eno prošnjo... V četrtek ob 11:30 imam izpitno vožnjo (ja, končno sem se spravila delati izpit hihi, sicer malo pozno ampak ok) pa če bi lahko ljubezen pošiljali? Sem sicer že sama poslala komisistu pa da bi dobila fajn progo ampak vseeno, tega ni nikoli preveč :) :D
--- End quote ---
Ok... ;)
apemaya:
Ciao
sem na lap-topu brez miske in mi je muka brskat za nazaj, zato se ze sedaj opravicujem, ce je bilo vprasanje ze postavljeno.
Danes smo bili pri alergologu in kot kazejo prve preiskave je mali alergicen na prsice/macke/in podobno in lahko bi se mu razvila na araside. Kaj se skriva za vsem tem? Podobno alergijo ima tudi njegov stric, S.-jeva bratranca pa imata druge alergije.
Po eni strani si tudi mislim, da sem to sama priklicala, ker sem v nosecnosti upala, da ne bo imel alergij kot njegovi sorodniki.
Potem sem po eni strani vesela, da ni alergicen na kaksno hrano (no vsaj zaenkrat tako kaze), ker to je pa spet cel projekt....po drugi strani pa so prsice vsepovsod, macke pa tudi nocem dat od hise.
Ali je pri meni kaj za naerdit ali pri ociju-ker se to vlece po njegovi strani?
Hvala :-*
Luna:
Super ste, hvala vam:)
Akaša:
--- Quote from: romy on May 21, 2010, 09:27:44 AM ---Mislim, da so tele razlage zlata vredne! Točno tako je. Jaz sem tudi čakala, kaj "se mi bo prikazalo". Je precej časa trajalo, da sem dojela, da sem jaz tista, ki si mora ustvarjat slike ali karkoli že! Tisti moj "nič ne vidim, nič ne slišim, nič ne čutim, nič ne vem" se je vlekel toliko časa da ni za povedat, dokler mi ni Gaja na takole simpl način razložila ali pa tako kot je to Tea povedala.
--- End quote ---
...se čist podpišem pod to! sem rabila 2 začetna seminarja, da sem to pogruntala ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version