PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: jf on November 17, 2009, 02:19:08 PMQuote from: Gaja on November 16, 2009, 08:42:40 PMQuote from: jf on November 16, 2009, 07:02:45 PMSem prišla danes malce h sebi=) Bilo je fenomenalno. Čisto drugačen občutek dobiš v sebi, ko si spucaš le nekaj vzorcev^^ Me pa zanima, če mogoče obstaja kakšna knjiga, literatura, ki ti pomaga na odkrivanju vzorvec?Večina literature je v angleščini. Ne vem, v kakšnem odnosu si z njo. GajaČe bi lahko bi prosila, za več informacij glede literature, ni problema če je v angleščini Potem me pa še zanima, kako spucati npr razne travme oz. kakšen ukaz moram dati?Saj to ste pa verjetno dobili skripto, kjer so ti ukazi napisani.
Quote from: Gaja on November 16, 2009, 08:42:40 PMQuote from: jf on November 16, 2009, 07:02:45 PMSem prišla danes malce h sebi=) Bilo je fenomenalno. Čisto drugačen občutek dobiš v sebi, ko si spucaš le nekaj vzorcev^^ Me pa zanima, če mogoče obstaja kakšna knjiga, literatura, ki ti pomaga na odkrivanju vzorvec?Večina literature je v angleščini. Ne vem, v kakšnem odnosu si z njo. GajaČe bi lahko bi prosila, za več informacij glede literature, ni problema če je v angleščini Potem me pa še zanima, kako spucati npr razne travme oz. kakšen ukaz moram dati?
Quote from: jf on November 16, 2009, 07:02:45 PMSem prišla danes malce h sebi=) Bilo je fenomenalno. Čisto drugačen občutek dobiš v sebi, ko si spucaš le nekaj vzorcev^^ Me pa zanima, če mogoče obstaja kakšna knjiga, literatura, ki ti pomaga na odkrivanju vzorvec?Večina literature je v angleščini. Ne vem, v kakšnem odnosu si z njo. Gaja
Sem prišla danes malce h sebi=) Bilo je fenomenalno. Čisto drugačen občutek dobiš v sebi, ko si spucaš le nekaj vzorcev^^ Me pa zanima, če mogoče obstaja kakšna knjiga, literatura, ki ti pomaga na odkrivanju vzorvec?
Quote from: Tea on November 17, 2009, 02:59:35 PMQuote from: jf on November 17, 2009, 02:19:08 PMQuote from: Gaja on November 16, 2009, 08:42:40 PMQuote from: jf on November 16, 2009, 07:02:45 PMSem prišla danes malce h sebi=) Bilo je fenomenalno. Čisto drugačen občutek dobiš v sebi, ko si spucaš le nekaj vzorcev^^ Me pa zanima, če mogoče obstaja kakšna knjiga, literatura, ki ti pomaga na odkrivanju vzorvec?Večina literature je v angleščini. Ne vem, v kakšnem odnosu si z njo. GajaČe bi lahko bi prosila, za več informacij glede literature, ni problema če je v angleščini Potem me pa še zanima, kako spucati npr razne travme oz. kakšen ukaz moram dati?Saj to ste pa verjetno dobili skripto, kjer so ti ukazi napisani.Smo dobili ja, ampak me malo bolj podrobno zanima, oz. bolj kot travme delo na strahovih... Ali je dovolj, da samo odstraniš, razrešiš zamenjaš občutek starhu ali pa narediš še kaj drugega?
Kakšen uporaben ukaz za uši preganjat, ker se mi kar trena od te nadloge