Author Topic: Theta healing-izkušnje in vprašanja. Četrti del.  (Read 152276 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
Re: Theta healing-izkušnje in vprašanja. Četrti del.
« Reply #120 on: November 27, 2009, 10:07:03 AM »
Mi je jasno naj bi mati prenašala svoje vzorce na otroka. Ampak pri nas kašljemo že skoraj en mesec, pri vzorcih za kašelj ko se testiram na nobenega ne reagiram.  ???
Mogoče še kak namig kam naj pogledam?

Ni nujno, da je razlog direkten. Kašelj kaže na probleme s pljuči. Pljuča in predel srca so v minusu, kadar sami sebe preobremenimo (pa ni nuno, da fizično). In ker so otroci najbolši prevodniki, se pač puca skozi njih. Malo poglej kaj vse si si naložila (fizično in psihično) in zakaj (tu lahko leži bistvo, ki ni nujno povezano s pljuči) in če je res veliko, se malo spočij, popij kak dober čajček (jaz bi še čokolado  ;D), pa bo šlo...
Lep dan!
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #121 on: November 27, 2009, 10:31:51 AM »
Hvala Iza. Bom se spravila k brskanju in ta vikend definitivno k lenarjenju  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline jf

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #122 on: November 27, 2009, 01:49:27 PM »
Iza bi lahko kaj več povedala o delavnici, me zelo zanima:)

Mene pa zanima še par stvari o manifestrianju. Če hočeš nekaj manifestirati, ali manifestacijo ponavljaš dokler se ne uresniči ali pač samo enkrat zaukažeš in to je to? Se mi je pa zdaj že 3x zgodilo, da sem si hotela kaj zmanifestirati in se mi je čez dan ali dva o tej manifestacji sanjalo, oz se mi je uresničila samo v sanjah... Mogoče kdo ve zakaj je temu tako?
Mysteries of love
Where war is no more
I'll be there anytime

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #123 on: November 27, 2009, 03:14:04 PM »
O delavnici:
Leto se približuje koncu in nas kar sili, da na nek način naredimo osebno inventuro in se soočimo z vsem tistim, kar nam do sedaj ni uspelo. Na delavnici Izpraznimo svoj nahrbtnik in živimo za ta trenutek se soočimo sami s seboj v najglobjih in spečih delih sebe. Vse to skozi proces od spočetja do rojstva na fizičnem in dušnem nivoju ozavestimo, prepoznamo, sprejmemo in spustimo iz našega življenja. Omogoči nam, da postanemo sprememba.  Delavnica bo potekala od petka 18.12.2009 do sobote 19.12.2009 pod vodstvom Nene Usnik in Ize Login.

V bistvu v samem procesu prideš do svojih najglobjih vzorcev in traum in posledično, ko spustiš/spucaš te, podereš temelje in s tem vse kar je nezdravega zraslo na tem.

Kar se tiče manifestacije, je pa zadeva taka: manifestiraš lahko samo 1x. Če potem zadevo lahko spustiš in se je ne okleneš kot pijanec plota, se najbrž zelo hitro uresniči, kajti cel Univerzum dela na tem, da tvojo manifestacijo implementira  ;). Če boš prevečkrat ponavljala, se ti lahko zgodi, da boš dobila odgovor: A misliš, da sem gluh/a?  ;). Manifestiraš 1x in če se ne zgodi, pogledaš zakaj se ne zgodi, spusitš in narediš prosto pot...
Ko sanjaš, si v Theta stanju zavesti in načeloma manifestiraš kar sanjaš. Ker pa vsi ne znamo obvladovati svojih sanj, je to nekja najlepšega, da sanjaš prav tisto kar si želiš oz. v budnem stanju manifestiraš - potem je manifestacija močnejša. Eto, pa sem podrla vso zgornjo teorijo manifestacije  :D :D :D

Lep dan!
Iza
ThetaHealing™ Instructor

Offline jf

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #124 on: November 27, 2009, 06:10:42 PM »
Iza najlepša hvala :D Se bom poskusila udeležiti delavnice^^
Mysteries of love
Where war is no more
I'll be there anytime

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #125 on: November 29, 2009, 07:05:47 PM »
Ali lahko enačim prepričanja v zvezi z  bolečine v trtici s prepričanji glede  bolečin v spodnjem delu hrbta?
Sem mislila,da bi lahko bile bolečine v trtici ločene od recimo bolečin v križu?

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #126 on: November 29, 2009, 07:21:30 PM »
Ali lahko enačim prepričanja v zvezi z  bolečine v trtici s prepričanji glede  bolečin v spodnjem delu hrbta?
Sem mislila,da bi lahko bile bolečine v trtici ločene od recimo bolečin v križu?

Jaz bi bolecine locila, saj gre za dva razlicna dela telesa.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #127 on: November 29, 2009, 07:34:44 PM »
Hja...potem imamo pa problem.
kakšna so prepričanja v zvezi z bolečinami v trtici?

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #128 on: November 29, 2009, 09:06:29 PM »
Hja...potem imamo pa problem.
kakšna so prepričanja v zvezi z bolečinami v trtici?

:)
Tudi tiste za spodnji del hrbtenice lahko stestiraš. Sicer pa trtica je del hrbtenice in so težave navadno povezane z nošenjem bremen. Ali mogoče hočeš rešiti svet?  ;) Pa na koncu trtice je tudi korenska čakra. Še en črv, da boš imela kaj za glodat...  ;D ;D

Lep dan!
Iza
ThetaHealing™ Instructor

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #129 on: November 29, 2009, 09:16:27 PM »
Za čakro sem takoj pomislila,ja.

Hvala, Iza!  :-* ang:

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #130 on: November 30, 2009, 12:38:37 AM »
Za čakro sem takoj pomislila,ja.

Hvala, Iza!  :-* ang:

Potem je to to. Zaupaj si! Saj veš: pomagaj si sam in Bog ti bo pomagal! Kreator/Bog je v vsaki celici tvojega telesa!  ;)
 :-*
Lep dan!
Iza
ThetaHealing™ Instructor

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #131 on: November 30, 2009, 04:07:10 PM »
Še eno vprašanje, lepo prosim.

Kakšna bi bila prepričanja, pod kaj gledam, če se recimo ženski ne ustavi krvavitev? To bi bilo recimo, kaj? Je razlika  prepričanjih, če gledamo na podaljšano mesečno krvavitev ali krvavitev kar tako, brez razloga?
Nič ni narobe, nič ni rakasto, ne vneto, le krvavitev se ne neha. In to se večkrat ponavlja.

Hvala!

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #132 on: November 30, 2009, 06:42:37 PM »
Se ne sprejema kot ženska mogoče? Mi je čist tko padlo na misel  ???
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #133 on: November 30, 2009, 11:15:53 PM »

Kakšna bi bila prepričanja, pod kaj gledam, če se recimo ženski ne ustavi krvavitev? To bi bilo recimo, kaj? Je razlika  prepričanjih, če gledamo na podaljšano mesečno krvavitev ali krvavitev kar tako, brez razloga?
Nič ni narobe, nič ni rakasto, ne vneto, le krvavitev se ne neha. In to se večkrat ponavlja.

Hvala!

Odvisno kako gledaš. Jaz v buklcah vedno preverim vse, da dobim kako iztočnico za pogovor, potem pa delam individualno in navadno prepričanj, ki so v knjigah sploh ne testiram... Ponavadi za te zadeve pomaga že vsakodnevno "presvetlejvanje z belo lučjo in brezpogojno ljubeznijo v vsako celico telesa".
Po mojih izkušnjah se ženskam najkasnege v treh mesecih vse menstrualne zadeve optimirajo.
A katera prestavlja periodo glede na dopust ali kak dogodek, kjer ne želi imeti menstruacije (za par dni)? Imam prijateljico, ki si točno nastavi dan začetka že za en mesec naprej in tudi to koliko dni naj traja :).

Lep dan!
Iza
ThetaHealing™ Instructor

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #134 on: December 01, 2009, 06:59:56 AM »

Hvala!

Meni je pomemben podatek o starosti
Druga stvar pa je definitivno Venera, ki je zaslužna za ženske cikluse in če je trenutno obdelana z nekim planetom, bi lahko povedala kar takoj zgodbo.

Definitivno se strinjam z Izo. Ampak ponavadi tako odpravimo posledico, ne pa vzrok .... je kar fajn da se zavemo zakaj je do tega prišlo.

Pa kakšen karneol bi bil v pomoč ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif