Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Keltske karte in njih sporočila

<< < (26/36) > >>

nensi:

--- Quote from: taja6 on January 20, 2011, 11:17:47 AM ---
--- Quote from: nensi on January 01, 2011, 09:47:24 PM ---
--- Quote from: taja6 on January 01, 2011, 09:11:54 PM ---Lepo prosim se zame Nensi  :-**

hvala  :-**

--- End quote ---

Ljuba moja,
intuitivno čutim, da je ni karte, ki bi lahko opisala toliko vesega lepega, kar te čaka v tem letu, pa vseeno poskusiva.
V začetku se boš počutila kot izgubljena v labirintu, zdelo se bo da ni izhoda, vse bo videti komplicirano. vse te ovire boš z vztrajnostjo in voljo, ki ti je ne manjka premagala, prečkala meje, ki se bodo zdele nepremagljive. Na koncu boš bogato nagrajena za zaupanje, vero in vztrajnost. Združila boš osebe, za katere se je zdelo da bodo ostale narazen, to je leto, ugodno za pogovore o skupnih partnerskih začetkih, novih začetkih na službenem področju.
Skratka, nič več ne bo tako, kot je bilo.
Te objemam srčica, lepo bodi  :-*

--- End quote ---

tole prekrasno sporočilce je bilo že velikokat prebrano in bo še dostikrat  ;D

Nensi :-* :-* :-* :-* :-*

lalalalala  :D

--- End quote ---

hvala Taja, je vedno lepo slišati povratne informacije, te objemam in ti želim res vse najlepšejše in najbolšejše  ::) :-*

nensi:

--- Quote from: Luna on January 20, 2011, 05:46:28 PM ---Še zame prosim eno:)

--- End quote ---

dobiš ko bom pri kartah  :)

sandry_ca:
Še jaz nensi, jutri kupujem avto, in me zanima kaj mi sporočajo karte  :)

Hvala :-*

nensi:

--- Quote from: nensi on January 21, 2011, 08:56:39 AM ---
--- Quote from: Luna on January 20, 2011, 05:46:28 PM ---Še zame prosim eno:)

--- End quote ---

dobiš ko bom pri kartah  :)

--- End quote ---

Sta ti padli kar dve, ena je verjetno obresti k si morala tako dolgo na odgovor čakat  8)
Pomembna v tem letu zate bo zvestoba svojim občutkom in prepričanjem, učila se boš sklepati ali pa ne sklepati kompromise, začuti kdaj je to sploh res potrebno, raje aktoiviraj svojo moč in se postavi zase, ko veš da imaš prav. Čutiš da rabiš zaščito, najboljše boš lahko stala ob strani sama sebi, ko boš zvesta temu, kar zares čutiš.  Pa pa in srečno.  ;)

nensi:

--- Quote from: sandry_ca on January 21, 2011, 09:19:15 AM ---Še jaz nensi, jutri kupujem avto, in me zanima kaj mi sporočajo karte  :)

Hvala :-*

--- End quote ---

Tole je pa že čist mimo, tko da lahko samo še poveš, a si ga kupila ali ne  ;) :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version