Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Keltske karte in njih sporočila
nensi:
--- Quote from: jane on July 29, 2009, 01:17:35 PM ---Tudi jaz bi eno sporočilo, hvala :-*
--- End quote ---
Na situacijo v kateri si poglej z drugega zornega kota, ker iz perspektive kjer si sedaj ne bo šlo dalje, se vrtiš v krogu in loviš svoj lasten rep.
Pojdi za par dni kam, zamenjaj okolje, pojdi na obisk, klepetaj, ne misli 24 ur na dan samo na to kar te muči, ker ko delaš to te na koncu res izmuči in potem nisi za nikamor, za naprej pa sploh ne.
Dihaj, jo v naravo popihaj in težave izdihaj.
A si vidla kako lepo ti bo. Obljubi da narediš kar imaš zdaj tukaj na recept predpisano. Prav :-*
nensi:
--- Quote from: neely18 on July 29, 2009, 01:46:33 PM ---Punce, tudi jaz se priporočam, če smem biti malo "zahtevna". ;)
Pa hvala vnaprej. :-*
--- End quote ---
No eno sporočilo bom pa že zmogla, nisi nič preveč zahtevna, torej for your eyes only:
zelo si povezana z naravo, padla ti je karta kraljevskega jelena z mogočnim rogovjem, krono tvoje kreativnosti.
Prišel je čas da se dvigneš in greš v boj. Neka situacija te obremenjuje, odidi iz nje, zavlačevanje bo probleme le še povečalo. Pri tem pa v svoja dejanja in akcije vgradi čimveč distance med tabo in situacijo ki ni dobra zate. karkoli boš delala in se odločala prvo vodilo si ti in tvoja varnost in udobje, vse ostalo bo počakalo ni mora počakati.
Lepo bodi srčica :-*
Maja:
Lahko še jaz?
Zanima me, kako se bo nadaljevalo to, kar se je končno začelo razpletati?
Hvala ti. :-*
nensi:
--- Quote from: taja6 on July 29, 2009, 01:52:29 PM ---uiii kak naval je tukaj ;D
tudi jaz prosim, prosim, prosim - na splošno kakšno sporočilo imajo zame ;)
hvala Nensi :-*
Taja
--- End quote ---
Zaslužiš si, že Kelti so to vedeli ;), padel ti je slavolok. ang:
slavolok je simbol plodnosti, ples okrog njega pa star ritual za priklic plodnposti, obilja, na psihičnem nivoju pa je simbol novega življenja, preobrata
Prinaša ti sporočilo potencial aza začetek nečesa novega v življenju (otrok, življenjska pot, poklicna pot...).
Kaj je to boš raziskala sama, ker imaš v sebi potencial ki te bo pripeljal do odgovoa. Živi polno življenje, dovoli si uživati, pojdi v družbo in prisluhni kaj ti govorijo ljudje, dogodki, v njih boš našla ključe ki ti bodo odpirali vrata na tvoji poti.
Uživaj ljuba Taja :-*
nensi:
--- Quote from: Mojzes on July 29, 2009, 03:46:22 PM ---Zavezniki Kelti ang:
spremljanje, učenje, zaznavanje,
--- End quote ---
Zate dragica pa takole:
vse se ti vrti okrog dela, morala boš biti samoiniciativna in kaj narediti zase, da se bo situacija obrnila na bolje, sama boš kreator svojega blagostanja, zanašanje na a la carte posle bo bolj životarjenje
razmisli kam potuješ in se vkrcaj na barko, te čaka, samo videti je nočeš ali ne upaš, to pa veš sama
uživaj kot znaš :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version