Author Topic: Keltske karte in njih sporočila  (Read 49091 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ribica

• Novinec
  • *
Re: Keltske karte in njih sporočila
« Reply #105 on: January 02, 2011, 04:42:08 PM »
Nensi, bi še jaz prosila za eno karto, prosim

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #106 on: January 02, 2011, 04:43:30 PM »
Nensi, če nisem prepozna, bi te prosila za sporočilo in hvala  :-*

Nikoli ni prepozno, samo včasih je na odgovor treba malo počakat  ;)
Leto v katerm boš intenzivno raziskovala svojo kreativnost in jo sidrala v svetu ter tako mnogim odpirala pot in uvide v lastne potenciale in zmožnosti.
Uživaj v kreiranju, objem  :-*

hvala Nensi  :-*

Objem
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Keltske karte in njih sporo?ila
« Reply #107 on: January 02, 2011, 05:33:40 PM »
Prosim Nensi in hvalam

Jane dear,
Vabi te narava, da jo večkrat obiščeš, bolje poskrbiš zanjo in zase. Pregorela si, preveč se izčrpavaš in ne obnavljaš svojih moči, opazuj naravo in njene cikle in jo posnemaj. Tako kot narava počiva rabiš več počitka tudi ti, pa brez slabe vesti.
Skratka, malo se zabremzaj in sem ter tja uživaj v brezdelju.
Objem  :-*

Kako resnično,hvala  :-* mi je postalo kristalno jasno ta teden, ko sem strašila z vročino 39, da moram malo izprežti. Se trudim odvreči ves balast v 2011 stran.
Nensi kje si dobila te karte, super so?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #108 on: January 02, 2011, 07:45:39 PM »
Lepo prosim se zame Nensi  :-**

hvala  :-**

Ljuba moja,
intuitivno čutim, da je ni karte, ki bi lahko opisala toliko vesega lepega, kar te čaka v tem letu, pa vseeno poskusiva.
V začetku se boš počutila kot izgubljena v labirintu, zdelo se bo da ni izhoda, vse bo videti komplicirano. vse te ovire boš z vztrajnostjo in voljo, ki ti je ne manjka premagala, prečkala meje, ki se bodo zdele nepremagljive. Na koncu boš bogato nagrajena za zaupanje, vero in vztrajnost. Združila boš osebe, za katere se je zdelo da bodo ostale narazen, to je leto, ugodno za pogovore o skupnih partnerskih začetkih, novih začetkih na službenem področju.
Skratka, nič več ne bo tako, kot je bilo.
Te objemam srčica, lepo bodi  :-*

Kako lepo, vzpodbudno, draga moja :-* veliko ovir smo letos ze odstranili, veliko naredili; torej bo seveda sledilo nadaljevanje truda,dela in vztrajnosti za zeljeni cilj. Najlepsa hvala za prekrasno sporocilo, za kateraga cutim; da je resnicno prislo iz tebe in ne iz keltskih kart.

objemcek
:-* :-* :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #109 on: January 02, 2011, 08:47:45 PM »
Lepo prosim se zame Nensi  :-**

hvala  :-**

Ljuba moja,
intuitivno čutim, da je ni karte, ki bi lahko opisala toliko vesega lepega, kar te čaka v tem letu, pa vseeno poskusiva.
V začetku se boš počutila kot izgubljena v labirintu, zdelo se bo da ni izhoda, vse bo videti komplicirano. vse te ovire boš z vztrajnostjo in voljo, ki ti je ne manjka premagala, prečkala meje, ki se bodo zdele nepremagljive. Na koncu boš bogato nagrajena za zaupanje, vero in vztrajnost. Združila boš osebe, za katere se je zdelo da bodo ostale narazen, to je leto, ugodno za pogovore o skupnih partnerskih začetkih, novih začetkih na službenem področju.
Skratka, nič več ne bo tako, kot je bilo.
Te objemam srčica, lepo bodi  :-*

Kako lepo, vzpodbudno, draga moja :-* veliko ovir smo letos ze odstranili, veliko naredili; torej bo seveda sledilo nadaljevanje truda,dela in vztrajnosti za zeljeni cilj. Najlepsa hvala za prekrasno sporocilo, za kateraga cutim; da je resnicno prislo iz tebe in ne iz keltskih kart.

objemcek
:-* :-* :-*

Prosim, ti itak vse veš  ;)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #110 on: January 02, 2011, 09:04:53 PM »

Si prekrasen božanski otrok, osvobodi se vseh omejitev, ki te utesnjujejo in zaživi svobodno, tako kot čutiš in si zares želiš, pa si vse prevečkrat ne upaš, ker te je strah mnenja okolice in njihove sodbe.
V tem letu je pomembno, da se osvobodiš starih prepričanj, energij in vsega kar ti ne služi več, stopi na svojo pot in prerodila se boš. Novo rojstvo, tvoje ali naraščaj.
Igraj se, ne bodi tako resna. V odnosu do drugih pa izkoristi diplomatske sposobnosti, ki jih imaš in se izogibaj prepirom. Uživaj. Objem  :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
Re: Keltske karte in njih sporo?ila
« Reply #111 on: January 02, 2011, 09:07:17 PM »
Prosim Nensi in hvalam

Jane dear,
Vabi te narava, da jo večkrat obiščeš, bolje poskrbiš zanjo in zase. Pregorela si, preveč se izčrpavaš in ne obnavljaš svojih moči, opazuj naravo in njene cikle in jo posnemaj. Tako kot narava počiva rabiš več počitka tudi ti, pa brez slabe vesti.
Skratka, malo se zabremzaj in sem ter tja uživaj v brezdelju.
Objem  :-*

Kako resnično,hvala  :-* mi je postalo kristalno jasno ta teden, ko sem strašila z vročino 39, da moram malo izprežti. Se trudim odvreči ves balast v 2011 stran.
Nensi kje si dobila te karte, super so?

Prosim, karte sem kupila pred leti v Ameriki.

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #112 on: January 03, 2011, 10:58:35 AM »
Jane...js bi tebe prosila za karto ;) imam določeno vprašanje, ki mi kar ne gre iz glave.

Hvala  :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #113 on: January 03, 2011, 11:00:13 AM »
Mene ali Nensi? Si v temi Keltov namreč, jaz teh kart nimam  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #114 on: January 03, 2011, 11:03:15 AM »
Mene ali Nensi? Si v temi Keltov namreč, jaz teh kart nimam  ;)

pomota, mislila sem tebe, ampak se selim tja kot je treba  ;D

Offline ribica

• Novinec
  • *
« Reply #115 on: January 03, 2011, 12:11:45 PM »

Si prekrasen božanski otrok, osvobodi se vseh omejitev, ki te utesnjujejo in zaživi svobodno, tako kot čutiš in si zares želiš, pa si vse prevečkrat ne upaš, ker te je strah mnenja okolice in njihove sodbe.
V tem letu je pomembno, da se osvobodiš starih prepričanj, energij in vsega kar ti ne služi več, stopi na svojo pot in prerodila se boš. Novo rojstvo, tvoje ali naraščaj.
Igraj se, ne bodi tako resna. V odnosu do drugih pa izkoristi diplomatske sposobnosti, ki jih imaš in se izogibaj prepirom. Uživaj. Objem  :-*
Hvala za karto. Pa bom spet imela za rzmišljat ;) Tole novo rojstvo, tvoje ali naraščaj mi ne bo dal miru. Mogoče pa bom babica postala (boljše to, kot pa še enkrat mamica) ;D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #116 on: January 03, 2011, 06:33:23 PM »
Nensi,
če nisem preveč tečna, bi prosila za karto, rabim eno pomoč.
Gre za vlaganje denarja v nek izdelek v bližnji prihodnosti. Je to dobra odločitev ali ne?
Najlepša ti hvala!
« Last Edit: January 03, 2011, 07:10:42 PM by Pika »

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #117 on: January 04, 2011, 04:25:20 PM »
Nensi,
Gre za vlaganje denarja v nek izdelek v bližnji prihodnosti. Je to dobra odločitev ali ne?
Najlepša ti hvala!

Pika draga
tokrat pa ne smem, je bil odgovor zelo jasen, to je pa tvoja lekcija, skozi katero moraš iti sama, vso teorijo kako se poslušat, delati na sebi in zaupat svojim odločitvam in stati za njimi boš preiskusila na tem vprašanju, jaz ti toktrat žal ne smem pomagat
saj si dovolj senzibilna in v stiku s samo seboj, da ti ne bo težko začutiti, kaj je prav in kaj ne
srečno in dobro se odloči, objem  :-* ang:

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #118 on: January 04, 2011, 05:21:27 PM »
Nensi,
Najlepša ti hvala!

Pika draga
tokrat pa ne smem, je bil odgovor zelo jasen, to je pa tvoja lekcija, skozi katero moraš iti sama, vso teorijo kako se poslušat, delati na sebi in zaupat svojim odločitvam in stati za njimi boš preiskusila na tem vprašanju, jaz ti toktrat žal ne smem pomagat
saj si dovolj senzibilna in v stiku s samo seboj, da ti ne bo težko začutiti, kaj je prav in kaj ne
srečno in dobro se odloči, objem  :-* ang:

Aha, sem razumela. Hvala, Nensi. Tako sem tudi čutila. V bistvu nisem verjela, da bi lahko dobila "da" ali "ne" odgovor. Lekcija torej.
V bistvu je tako, da jaz sem za, kolegica pa rajš ne bi. Zato sem tudi vprašala. Tudi meni karte vodnikov niso dale jasnih odgovorov. Kot da mi nočejo odgovorit.
Hvala in tudi tebi objem!  :-* :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #119 on: January 14, 2011, 08:46:42 AM »
še jaz bi prosila za eno karto?  ;D

Uporabi moč vizualizacije in stvari se ti bodo lažje realizirale.
Lepo leto.  :-*