NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: taja6 on January 01, 2011, 09:11:54 PMLepo prosim se zame Nensi *hvala *Ljuba moja,intuitivno čutim, da je ni karte, ki bi lahko opisala toliko vesega lepega, kar te čaka v tem letu, pa vseeno poskusiva. V začetku se boš počutila kot izgubljena v labirintu, zdelo se bo da ni izhoda, vse bo videti komplicirano. vse te ovire boš z vztrajnostjo in voljo, ki ti je ne manjka premagala, prečkala meje, ki se bodo zdele nepremagljive. Na koncu boš bogato nagrajena za zaupanje, vero in vztrajnost. Združila boš osebe, za katere se je zdelo da bodo ostale narazen, to je leto, ugodno za pogovore o skupnih partnerskih začetkih, novih začetkih na službenem področju. Skratka, nič več ne bo tako, kot je bilo. Te objemam srčica, lepo bodi
Lepo prosim se zame Nensi *hvala *
Quote from: nensi on January 04, 2011, 04:25:20 PMQuote from: Pika on January 03, 2011, 06:33:23 PMNensi,če nisem preveč tečna, bi prosila za karto, rabim eno pomoč.Gre za vlaganje denarja v nek izdelek v bližnji prihodnosti. Je to dobra odločitev ali ne?Najlepša ti hvala!Pika dragatokrat pa ne smem, je bil odgovor zelo jasen, to je pa tvoja lekcija, skozi katero moraš iti sama, vso teorijo kako se poslušat, delati na sebi in zaupat svojim odločitvam in stati za njimi boš preiskusila na tem vprašanju, jaz ti toktrat žal ne smem pomagatsaj si dovolj senzibilna in v stiku s samo seboj, da ti ne bo težko začutiti, kaj je prav in kaj nesrečno in dobro se odloči, objem Aha, sem razumela. Hvala, Nensi. Tako sem tudi čutila. V bistvu nisem verjela, da bi lahko dobila "da" ali "ne" odgovor. Lekcija torej. V bistvu je tako, da jaz sem za, kolegica pa rajš ne bi. Zato sem tudi vprašala. Tudi meni karte vodnikov niso dale jasnih odgovorov. Kot da mi nočejo odgovorit.Hvala in tudi tebi objem!
Quote from: Pika on January 03, 2011, 06:33:23 PMNensi,če nisem preveč tečna, bi prosila za karto, rabim eno pomoč.Gre za vlaganje denarja v nek izdelek v bližnji prihodnosti. Je to dobra odločitev ali ne?Najlepša ti hvala!Pika dragatokrat pa ne smem, je bil odgovor zelo jasen, to je pa tvoja lekcija, skozi katero moraš iti sama, vso teorijo kako se poslušat, delati na sebi in zaupat svojim odločitvam in stati za njimi boš preiskusila na tem vprašanju, jaz ti toktrat žal ne smem pomagatsaj si dovolj senzibilna in v stiku s samo seboj, da ti ne bo težko začutiti, kaj je prav in kaj nesrečno in dobro se odloči, objem
Nensi,če nisem preveč tečna, bi prosila za karto, rabim eno pomoč.Gre za vlaganje denarja v nek izdelek v bližnji prihodnosti. Je to dobra odločitev ali ne?Najlepša ti hvala!
Quote from: nensi on January 01, 2011, 09:47:24 PMQuote from: taja6 on January 01, 2011, 09:11:54 PMLepo prosim se zame Nensi *hvala *Ljuba moja,intuitivno čutim, da je ni karte, ki bi lahko opisala toliko vesega lepega, kar te čaka v tem letu, pa vseeno poskusiva. V začetku se boš počutila kot izgubljena v labirintu, zdelo se bo da ni izhoda, vse bo videti komplicirano. vse te ovire boš z vztrajnostjo in voljo, ki ti je ne manjka premagala, prečkala meje, ki se bodo zdele nepremagljive. Na koncu boš bogato nagrajena za zaupanje, vero in vztrajnost. Združila boš osebe, za katere se je zdelo da bodo ostale narazen, to je leto, ugodno za pogovore o skupnih partnerskih začetkih, novih začetkih na službenem področju. Skratka, nič več ne bo tako, kot je bilo. Te objemam srčica, lepo bodi prvi del sporočila, Nensi, lahko potrdim. Čista resnica. Zdaj je čas za drugi del sporočila. objem Nensika
Quote from: Pika on January 04, 2011, 05:21:27 PMQuote from: nensi on January 04, 2011, 04:25:20 PMQuote from: Pika on January 03, 2011, 06:33:23 PMNensi,če nisem preveč tečna, bi prosila za karto, rabim eno pomoč.Gre za vlaganje denarja v nek izdelek v bližnji prihodnosti. Je to dobra odločitev ali ne?Najlepša ti hvala!Pika dragatokrat pa ne smem, je bil odgovor zelo jasen, to je pa tvoja lekcija, skozi katero moraš iti sama, vso teorijo kako se poslušat, delati na sebi in zaupat svojim odločitvam in stati za njimi boš preiskusila na tem vprašanju, jaz ti toktrat žal ne smem pomagatsaj si dovolj senzibilna in v stiku s samo seboj, da ti ne bo težko začutiti, kaj je prav in kaj nesrečno in dobro se odloči, objem Aha, sem razumela. Hvala, Nensi. Tako sem tudi čutila. V bistvu nisem verjela, da bi lahko dobila "da" ali "ne" odgovor. Lekcija torej. V bistvu je tako, da jaz sem za, kolegica pa rajš ne bi. Zato sem tudi vprašala. Tudi meni karte vodnikov niso dale jasnih odgovorov. Kot da mi nočejo odgovorit.Hvala in tudi tebi objem! Draga Nensi,tudi jaz potrjujem smiselnost te karte zdaj, ko je akcija za mano. Stati za svojimi odločitvami. Hvala!
Pozdravljeni,Prosila bi kakno sporočilo imajo zame,sem na prelomnici,prvi korak sem e naredila,kako pa naprej je kakno sporočilo.Hvala,
Nensika, če si pri volji, bi še jaz prosila za eno karto.
Quote from: Gaja on March 26, 2011, 01:39:17 PMNensika, če si pri volji, bi še jaz prosila za eno karto. si v obdobju, ko je pomembno da se družiš in spajaš ljudi in stvari, pomagaš graditi mostove med stvarmi, ki se navidezno zdijo nezdružljive, čas za nove projekte in nov zagon v obstoječih, tudi zvezah, partnerstvih, prijateljstvih ...Be seen, be heard and make connections
Prosim še jaz za eno karto..trenutno je ena boleča lekcija za mano..