O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Ciganske karte V. del

<< < (7/101) > >>

Jane:
Hvala za nasvet. No tistega česar nočem se moram res znebiti, se mi mota po glavi ja. Grem še eno meditacijo opravit preden odjadram, da si zbistrim glavo.

Tea:

--- Quote from: jane on August 12, 2009, 08:55:07 AM ---Hvala za nasvet. No tistega česar nočem se moram res znebiti, se mi mota po glavi ja. Grem še eno meditacijo opravit preden odjadram, da si zbistrim glavo.

--- End quote ---

Jap, nikoli ne moremo dobiti preveč tistega česar nočemo ......... ;)

Tea:

--- Quote from: sonce on August 12, 2009, 11:40:03 AM ---
--- Quote from: Tea on August 12, 2009, 08:00:07 AM ---
--- Quote from: sonce on August 11, 2009, 01:26:14 PM ---Jaz sem nad kartami fascinirana. Sedaj že nekaj dni prebiram knjigo in "ovohavam" karte. Danes sem jih prvič položila v sistem 7 kart (vprašanje partnerstvo), ki jih nekako opisuje Tea. Bila sem naravnost ŠOKIRANA nad tem, kaj sem odprla.
Ker me trenutno preganja čas, obljubim, da bom pozneje napisala in opisala, kaj se mi je odprlo...bom vprašala, če si pravilno razlagam (shy)
Vso razlago sem si posebaj zapisala v zvezek.  :P

veeelikooo sončka do takrat
 :-* ang:

--- End quote ---

Draga

Glede na to, da že nekaj časa spremljam kaj se dogaja s teboj bom rekla takole. Ni dobro da vedno znova postavljamo eno in isto vprašanje. Dovolj je enkrat in če kaj ne prepoznamo iz sporočila, se nanj pač vračamo in si ga ogledujemo iz vseh zornih kotov

Namreč. Če isto vprašanje zastavljamo tolikokrat, potem se sporočila začno delati norca iz nas ... če razumeš.
Torej, pomisli, da bi z enim in istim vprašanjem vsakič v pogovoru s prijatelji pričakovala odgovor. Na začetku bodo ljudje še prijazni in ti skušali dopovedat. Potem pa si bodo mislili: pa kje je tu spoštovanje. Tolikokrat sem ji že povedala/povedal, pa še vedno ne razume. Kaj govorim kitajsko. Več ali manj te bodo siti, ker pa se ti ne bodo hoteli zameriti, ti bodo začeli odgovarjat kar tako .... da te pač zadovoljijo.

Tko nekako no ........

Brez da ti zaupaš vase, nikoli ne boš dobila takega sporočila, da bi te zadovoljilo.

--- End quote ---

Hvala (shy)

Saj mi je "potegnilo"...bom odslej pridna  :-* ang: nič več tečna  :D

--- End quote ---

Nič nisi tečna

Le sebi s tem ne delaš nobene usluge

ang:

Macika:
Tea...za to delovno mesto pričakujem odgovor naslednji teden, kasneje ne, ker bo prepozno, vem, da je najbolje, da se ne razmišlja in, da se je flegma, veliko razmišljam o tem bo/ne bo, sam se skušam nekako doma zaposliti, da mi misli ne bežijo-no čakajmo, bom poročala kaj bo!
Pa hvala

Jane:
No da poročam. Sem upoštevala tvoj nasvet Tea in res ni bilo tako slabo. Dobila sem zame super delovni urnik, da mi ne bo treba razmišljat kako bom vrat na nos letela domov po malega v vrtec, grem nazaj kjer sem bila in ne na drug oddelek, delo bo veretno drugo ampak to me prav nič ne zanima.
Pa še poračun regresa me čaka so ga baje premalo dali juhuuuuu. Denarnica se tudi zdravi  :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version