O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Ciganske karte V. del
Tea:
--- Quote from: jane on August 12, 2009, 03:24:12 PM ---No da poročam. Sem upoštevala tvoj nasvet Tea in res ni bilo tako slabo. Dobila sem zame super delovni urnik, da mi ne bo treba razmišljat kako bom vrat na nos letela domov po malega v vrtec, grem nazaj kjer sem bila in ne na drug oddelek, delo bo veretno drugo ampak to me prav nič ne zanima.
Pa še poračun regresa me čaka so ga baje premalo dali juhuuuuu. Denarnica se tudi zdravi :D
--- End quote ---
Super Jane, sicer pa nisem dvomila .....
ang:
Tea:
--- Quote from: sonce on August 12, 2009, 03:38:35 PM ---Jaz sem se pa danes prijavila na razpis za delovno mesto, ki mi je pisano na kožo (tudi glede na izobrazbo). Ker nekako nisem mogla, da ne bi, sem vprašala Ciganke, kak potencial je za novo delovno mesto...
Potegnila sem Upanje...glede na razlago v knjigi in na samo ime karte, bi rekla, da ne potrebujem veliko mojstrskih spretnosti in si upam napovedati, da obstajajo velike možnosti za novo delovno mesto. :D
Saj se ne motim ne?
:-* ang:
--- End quote ---
Karta upanja je zame ena najboljših kart v kompletu. :D
Macika:
No, da pa še jaz poročam :'(
Odgovora nisem dobila na prošnjo, so mi pa povedali, da so razgovori za delo potekali že zdavnaj in, da je že vse izbrano žal...Po 4. letih iskanja službe ne najdem in ne najdem dela za svojo izobrazbo, torej, kot do danes bom mogla sprejemati najslabša dela, sem si zaprisegla, da nikoli več prošnje ne bom dala za svojo izobrazbo na to ustanovo.
Ne morem pa verjeti, da se sprejema ljudi, ki ne ustrezajo kriterijem, mi ostajamo pa brez dela.
Tea
Ostaja mi še sosednja država, ne vem ali bom letos, nakasneje pa naslednje leto pomladi prišla v stik z osebo, ki vodi ustanovo pa me nekaj zanima.
Ponudili so mi delo, to ponujeno delo je pogodbeno - plačano po urah, seveda sem delo sprejela pa me zanima, kaj kažejo karte glede tega dela bo, ali mi bo še to propadlo? Naj bi začela nekje pomladi, samo uvedli naj bi me prej pa me zanima kaj kažejo karte časovno.
V tej ustanovi, kjer bom opravljala to pogodbeno delo, bom prišla tudi v stik z osebo, ki to ustanovo vodi pa me zanima, ali bom dobila tudi kako redno zaposlitev pri njih in če bo, ali bo to delo za kar sem se šolala.
Pa hvala
Tea:
--- Quote from: Macika on August 14, 2009, 12:11:30 PM ---No, da pa še jaz poročam :'(
Odgovora nisem dobila na prošnjo, so mi pa povedali, da so razgovori za delo potekali že zdavnaj in, da je že vse izbrano žal...Po 4. letih iskanja službe ne najdem in ne najdem dela za svojo izobrazbo, torej, kot do danes bom mogla sprejemati najslabša dela, sem si zaprisegla, da nikoli več prošnje ne bom dala za svojo izobrazbo na to ustanovo.
Ne morem pa verjeti, da se sprejema ljudi, ki ne ustrezajo kriterijem, mi ostajamo pa brez dela.
Tea
Ostaja mi še sosednja država, ne vem ali bom letos, nakasneje pa naslednje leto pomladi prišla v stik z osebo, ki vodi ustanovo pa me nekaj zanima.
Ponudili so mi delo, to ponujeno delo je pogodbeno - plačano po urah, seveda sem delo sprejela pa me zanima, kaj kažejo karte glede tega dela bo, ali mi bo še to propadlo? Naj bi začela nekje pomladi, samo uvedli naj bi me prej pa me zanima kaj kažejo karte časovno.
V tej ustanovi, kjer bom opravljala to pogodbeno delo, bom prišla tudi v stik z osebo, ki to ustanovo vodi pa me zanima, ali bom dobila tudi kako redno zaposlitev pri njih in če bo, ali bo to delo za kar sem se šolala.
Pa hvala
--- End quote ---
Macika, jaz sem ti že to povedala, pa najbrž da nisi razumela.
Evo kopije
Macika ...... dobro plačano službo boš imela v roku enote 1-2
Zdaj pa na delo in nehi o tem razmišljat angel
Velja enako ...... ;) Prej in zdej ;D
Macika:
V kolikšnem času, saj ne razumem lih tega oz časovno '' v roku enote 1-2'' mislila sem vzadnjič enga tedna do dveh
kaj pa to ponujeno delo bo ali ne bo, saj to je bolj za hobi?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version