O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Ciganske karte V. del

<< < (84/101) > >>

Maja:

--- Quote from: Missy on August 21, 2010, 02:42:02 AM ---Pozdravljena Ženska!

Če boš imela čas (ker ni nič nujnega), bi te prosila, če vržeš par kartic na temo mojega ljubezenskega življenja; kako kaj kaže razvoj dogodkov v prihodnje?

Najlepša hvala  :-*

--- End quote ---

V preteklosti si morala imeti neke zadeve, ki so pokvarile tvojo srečo. Ampak to je zdaj ozdravljeno, le še ti moraš narediti svoje in pozabiti. Odpočij si in ne skrbi, ker si zaščitena od zgoraj.

Missy:

--- Quote from: ženska on August 21, 2010, 01:42:49 PM ---
--- Quote from: Missy on August 21, 2010, 02:42:02 AM ---Pozdravljena Ženska!

Če boš imela čas (ker ni nič nujnega), bi te prosila, če vržeš par kartic na temo mojega ljubezenskega življenja; kako kaj kaže razvoj dogodkov v prihodnje?

Najlepša hvala  :-*

--- End quote ---

V preteklosti si morala imeti neke zadeve, ki so pokvarile tvojo srečo. Ampak to je zdaj ozdravljeno, le še ti moraš narediti svoje in pozabiti. Odpočij si in ne skrbi, ker si zaščitena od zgoraj.

--- End quote ---

Hvala Ženska  :-* Veš, prav to s pozabljanjem je težava, ker so obdobja, ko mi to odlično uspeva in obdobja, ko imam občutek, kot da se vse vrača..

Opal:
Pozdravljeni!

Mi lahko prosim kdo *vrže* karte za mojo situacijo glede novega poznanstva z moško osebo, ki sem jo spoznala pred kratkim. Občutek imam, da je to moja sorodna duša, ki jo iščem že nekaj časa. Kaj povedo karte? 

Hvala!

:-*    Opal

Maja:

--- Quote from: Opal on September 06, 2010, 11:23:56 AM ---Pozdravljeni!

Mi lahko prosim kdo *vrže* karte za mojo situacijo glede novega poznanstva z moško osebo, ki sem jo spoznala pred kratkim. Občutek imam, da je to moja sorodna duša, ki jo iščem že nekaj časa. Kaj povedo karte? 

Hvala!

:-*    Opal

--- End quote ---

Hej! To razmerje ti bo prineslo veliko lepega. Pozitivna, romantična doživetja. Le sanjaj in uživaj.  ;) :-*

Opal:

--- Quote from: ženska on September 13, 2010, 05:21:05 AM ---Hej! To razmerje ti bo prineslo veliko lepega. Pozitivna, romantična doživetja. Le sanjaj in uživaj.  ;) :-*

--- End quote ---

Ženska, hvala za vpogled. Sem se zelo razveselila, ko je tako lepa napoved. Nekaj me je pa zmotilo in sicer tole *le sanjaj in uživaj* oz. neznam si prav razložiti ali mogoče to kaže na virtualno doživljanje vsega lepega, ker to osebo sem spoznala na tak način ali to pomeni kaj drugega  ::)  Prosim, če mi lahko vsaj malo *razjasniš*, ker mi je to sedaj zelo pomembno in, da nebom kakšne napakice napravila.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version