O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Ciganske karte V. del
Maja:
--- Quote from: Tinki22 on October 11, 2010, 08:09:57 PM ---jaz sem šele danes odkrila tole stran in mi deluje zanimiva. Jaz imam ciganske karte in do sedaj se delala nekaj po svoje..zdaj pa me vseeno zanima, ko vidim da tukaj malo več veste o tem kaj bi pomenilo tole:
OBISK, HREPENENJE, TEŽAVE
uprašanje pa je bilo kaj bo z mano in nekim fantom, ki se preko neke druge osebe poznava že nekaj časa, nedolgo nazaj pa sva bila en večer celo skupaj. Kako se bodo zdej stvari odvijale naprej. No dobila sem tole in kakkorkoli si razložim mi je še zmeraj nelogično.
Hvala ;D
--- End quote ---
Hmmm, mogoče bo z vsakim srečanjem želja po njem še bolj rasla, ampak ti to zna prinesti kar precej notranjega nemira.
crystal.candel:
živijo ;)
že nekaj časa prakticiram ciganske karte ampak ko si zastavim sebi vprašanje sem zelo subjektivna pri tolmačenju kart zato prosim vas za pomoč.
karte sem vprašala, če se bo med nama končno začela zveza ali se bova oddaljila drug od drugega? izvlekla sem karte:
DUHOVNIK
STALNOST
SREČA
a bi mi lahko katera pomagala? hvala ;)
Maja:
--- Quote from: crystal.candel on October 18, 2010, 04:38:49 PM ---živijo ;)
že nekaj časa prakticiram ciganske karte ampak ko si zastavim sebi vprašanje sem zelo subjektivna pri tolmačenju kart zato prosim vas za pomoč.
karte sem vprašala, če se bo med nama končno začela zveza ali se bova oddaljila drug od drugega? izvlekla sem karte:
DUHOVNIK
STALNOST
SREČA
a bi mi lahko katera pomagala? hvala ;)
--- End quote ---
Po teh kartah bi se morala začeti zveza.
Missy:
Draga Ženska, bi te lahko prosila, če vržeš karte in pogledava, kaj porečejo na vprašanje, kaj se bo izcimilo iz srečanja pred desetimi dnevi? Hvala ti :-*
crystal.candel:
Draga Ženska, hvala ti za odgovor ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version