O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Ciganske karte V. del

<< < (90/101) > >>

Luna:

--- Quote from: ženska on October 18, 2010, 11:19:41 AM ---
--- Quote from: Luna on October 01, 2010, 10:09:02 PM ---Ženska a bi lahko še zame malo v karte pogledala, kaj se bo kaj pri meni na ljubezenskem področju dogajalo?:)

--- End quote ---

Se opravičujem za tako zamudo, nisem bila skoraj nikoli pri računalniku ink artah obenem. :)

Na ljubezebskem področju se ti kaže kar pestro dogajanje, žal malo prijetnega in malo neprijetnega. Bolj bo poudarek na komunikaciji, druženju, mogoče spoznavanju novih ljudi ...

--- End quote ---

Hvala ženska:) In ni problema za malce pozen odgovor, je že tako da vse pride ob pravem času;)

Škratinja Nagaya:
Živjo, Ženska,
prosila bi za odgovor iz ciganskih kart. Kako se bo nekaj izšlo?
Najlepša hvala!  :-* ang:

Lady:
Ojla  :)

No, js pa imam eno vprašanje:

karta UPANJE:

zanima me sledeče:
Zakaj tako odločna ženska, ki lahko doseže marsikaj, je obrnjena v preteklost? ali zakaj gleda preteklost?
Ali pa jo muči preteklost?
Kaj hoče povedat, s tem da je obrnjena proti levi?

Pa še nekaj glede te karte..
Lasje so speti. Lahko pomeni, da kljub njeni odločnosti, v ljubezni ali osvajanju (karkoli mislim) ne zna izkoristiti njen šarm, njene sposobnosti?
Kaj pa to pomeni?

Upam, da sem razumljivo napisala.

Sem šele začetnik glede kart, pa imam mnogo dvomov.

Lep prijeten dan, želim VSEM.

ang:

Tea:

--- Quote from: Lady on November 02, 2010, 03:41:31 PM ---Ojla  :)

No, js pa imam eno vprašanje:

karta UPANJE:

zanima me sledeče:
Zakaj tako odločna ženska, ki lahko doseže marsikaj, je obrnjena v preteklost? ali zakaj gleda preteklost?
Ali pa jo muči preteklost?
Kaj hoče povedat, s tem da je obrnjena proti levi?

Pa še nekaj glede te karte..
Lasje so speti. Lahko pomeni, da kljub njeni odločnosti, v ljubezni ali osvajanju (karkoli mislim) ne zna izkoristiti njen šarm, njene sposobnosti?
Kaj pa to pomeni?

Upam, da sem razumljivo napisala.

Sem šele začetnik glede kart, pa imam mnogo dvomov.

Lep prijeten dan, želim VSEM.

ang:

--- End quote ---

Pri karti upanja gre za držo ponosa, ne gledanja v levo - torej v preteklost, razlaga se njena drža da je ponosna, ker je prispela na cilj.
Zelo je podobna tistemu ameriškemu kipu pred NY..................

Maja:
Žal nisem nikomur pogledala v karte, ker jih nikoli nisem imela pri računalniku ... Vprašanja, ki ste mi jih zastavili, najbrž niso več aktualna. Lahko pa vseeno kaj pogledam ...  :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version