O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Ciganske karte V. del
Missy:
--- Quote from: ženska on November 04, 2010, 06:46:03 PM ---Žal nisem nikomur pogledala v karte, ker jih nikoli nisem imela pri računalniku ... Vprašanja, ki ste mi jih zastavili, najbrž niso več aktualna. Lahko pa vseeno kaj pogledam ... :)
--- End quote ---
Jes bi pa še useen prosila, če pogledava mau za ljubezen, kako mi kaže, bi blo lepo kej slišat ;) hvala ti ***
Maja:
--- Quote from: Missy on November 04, 2010, 07:00:50 PM ---
--- Quote from: ženska on November 04, 2010, 06:46:03 PM ---Žal nisem nikomur pogledala v karte, ker jih nikoli nisem imela pri računalniku ... Vprašanja, ki ste mi jih zastavili, najbrž niso več aktualna. Lahko pa vseeno kaj pogledam ... :)
--- End quote ---
Jes bi pa še useen prosila, če pogledava mau za ljubezen, kako mi kaže, bi blo lepo kej slišat ;) hvala ti ***
--- End quote ---
Pusti staro za seboj in razmisli o korenitih spremembah. To je zdaj najbolj pomembno.
Missy:
--- Quote from: ženska on November 04, 2010, 08:00:24 PM ---
--- Quote from: Missy on November 04, 2010, 07:00:50 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Pusti staro za seboj in razmisli o korenitih spremembah. To je zdaj najbolj pomembno.
--- End quote ---
Hvala za vpogled, zlata si *** me je pa to kar malo prestrašilo..nisem ravno vesela sprememb, ker jih je bilo v zadnjem obdobju že preveč..ampak kar nam je namenjeno, nam je, ane? :)
Maja:
Tako je. Ti moraš zdaj začeti pri sebi.
Missy:
--- Quote from: ženska on November 04, 2010, 08:07:32 PM ---Tako je. Ti moraš zdaj začeti pri sebi.
--- End quote ---
Čutim to že od začetka poletja. Ne najdem smeri v katero it..v bistvu je še bolj pomebno kot točna smer to, da ne vem, kje naj začnem točno pri sebi..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version